رویای پرواز از همان ابتدا که توسط برادران رایت به حقیقت پیوست برای بسیاری از انسان ها شیرین بوده است. در حال حاضر شاید کمتر کسی را بتوان یافت که تمایل نداشته باشد لااقل یکبار هم که شده سوار بر هواپیما شده و به مقصد مورد نظرش پرواز کند و تجربه پرواز را کسب کند. از سال ۱۹۰۳ که برای اولین بار پرواز با هواپیما صورت گرفت تا امروز هواپیماهایی با توان، ظرفیت و کارایی مختلفی ساخته شده اند و هزاران نفر تا کنون با استفده از هواپیما به مقصدهای خود رسیده اند، اما آیا تاکنون به این فکر کرده اید که اولین بلیط هواپیما برای چه مقصدی بوده است؟ در ادامه با الی گشت همراه باشید تا در خصوص اولین بلیط هواپیما و همچنین تعدادی از اولین وقایع مربوط به هواپیما اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار دهیم.
اولین پرواز هواپیما چه تاریخی انجام شد؟
اولین پرواز رسمی که در تاریخ برای هواپیما در نظر گرفته می شود مربوط به ۱۷ دسامبر ۱۹۰۳ است که در آن برادران رایت توانستند با هواپیما دست ساز خود به مدت ۱۲ ثانیه مصافت ۳۷ متری را پرواز کنند. پس از این پرواز موفق، در همان روز پروازهای دیگری نیز انجام شد که به ترتیب مصافت های ۵۳ و ۶۱ متری را با استفاده از همین هواپیما ثبت کردند. در آخرین پرواز انجام شده نیز برادران رایت توانستند هواپیمای خود را به مدت ۵۹ ثانیه در هوا نگهدارند و فاصله ۲۸۴ متری را با استفاده از آن طی کنند.
مطالب مرتبط:
خرید بلیط هواپیما برای بانوان باردار
اولین هواپیما در چه تاریخی به ایران آمد؟
دی ماه ۱۲۹۲ بود که اولین پرواز هواپیما در ایران با خلبانی فردی به نام کوزمینسکی انجام شد. این خلبان که فعالیت اصلی او پرواز نمایشی با هواپیما و دریافت بلیط برای تماشای این واقعه بود، توانست قطعات مجزای یک هواپیما را از روسیه خریداری کرده و از طریق بندر انزلی به ایران وارد و پس از آن با استفاده از اتومبیل به تهران آورد.
پس از سرهم کردن قطعات در تاریخ ۱۴ دی ۱۹۴۲ اولین پرواز هواپیما در ایران انجام شد. از جمله نکات جالبی که در این پرواز به چشم میخورد، مهیا نبودن محیطی برای فرود هواپیما مذکور بود، به نوعی که خلبان پس از پرواز مجبور شد تا هواپیما را در نزدیکی میدان مشق فرود آورد. همچنین طبق روایت هایی که در خصوص این هواپیما وجود دارد چند روز پس از این پرواز تاریخی، قطعات متلاشی شده هواپیما بر روی گاری در خیابان های تهران دیده شده است که نشان از سقوط و نابودی آن داشته است.
اولین خط هواپیمایی ایران در چه تاریخی شروع به کار کرد؟
پس از پرواز تاریخی کوزمینسکی در ایران بود که شرکت هواپیمایی آلمانی یونکراس توانست در ۲۰ بهمن۱۳۰۴ امتیاز هواپیمایی ایران را از آن خود کند و شعبه خود در ایران را در سال ۱۳۰۵ در ایران راه اندازی کند و ارتباط هوایی بین تهران و شهرهای مشهد و شیراز بندرانزلی و بوشهر را برقرار و به جابجایی مسافر و محموله های پستی پرداخت.
اولین سفر هوایی چه تاریخی انجام شد؟
۱۶ سال پس از اولین پرواز هواپیما که توسط برادران رایت انجام شد، پروازهای منظمی در آلمان صورت گرفت و از سال ۱۹۱۹ پرواز هواپیماها در مسیر برلین- لیپزیگ-ویمار انجام شد.
اولین مسافر بین المللی چه کسی بود؟
مستندات تاریخی نشان میدهد که شخصی به نام کارلوس ای لوین اولین شخصی است که توانسته است با استفاده از هواپیما در بین کشورهای مختلف جا به جا شود. پروازی که کارلوس ای لوین در آن حضور داشت از نیویورک به سمت آلمان پروازی بدون توقف را تجربه کرده است.
اولین بلیط هواپیما ثبت شده برای چه مقصدی بوده است؟
در خصوص ماجرای اولین بلیط هواپیما نظرات مختلفی وجود دارد، اما با این وجود نظر بسیاری از افراد بر این است که اولین بلیط هواپیما نیز متعلق به کارلوس ای لوین بوده است که از نیویورک به سمت برلین حرکت کرده است. از این رو اولین بلیط هواپیما به مقصد برلین آلمان در نظر گرفته می شود.
اولین خط هوایی آمریکا در تاریخی شروع به کار کرد؟
اولین خط هوایی ایالات متحده با نام وارنی ایرلاین در سال ۱۹۲۶ در زمینه پست هوایی شروع به فعالیت نمود. دومین خط هوایی آمریکا نیز با نام وسترن ۱۱ روز پس از وارنی ایرلاین در تاریخ ۱۷ آپریل ۱۹۲۶ شروع به فعالیت نمود. سالها بعد این شرکت ها با شرکت های دیگری ادغام شدند.
اولین بلیط الکترونیکی در چه تاریخی ثبت شده است؟
در سال ۱۹۹۴ بود که تعدادی از خطوط هواپیمایی بزرگ تصمیم گرفتند تا خرید بلیط هواپیما به صورت الکترونیکی را جایگزین بلیط های کاغذی و قدیمی کنند. آنها بر این باور بودند که هزینه صدور و پردازش بلیط های قدیمی ۸ دلار و هزینه پردازش بلیط های الکترونیکی تنها ۱ دلار است. همچنین مزایای مختلفی را برای بلیط های الکترونیکی مطرح کردند که از جمله مهمترین آنها امکان بازیابی اطلاعات بلیط پرواز است.
در بلیط های قدیمی در صورتی که مسافر بلیطش را گم میکرد میبایست هزینه مجددی برای صدور بلیط جدید پرداخت مینمود. این در حالی است که در زمان رزو بلیط الکترونیکی کد منحصر به فردی در اختیار خریدار قرار داده می شد که حتی در صورتی که فرد این کد را گم یا فراموش میکرد این امکان وجود داشت تا با استفاده از سایر مشخصاتی همچون مشخصات فردی شخص و حتی ساعتی که بلیط را خریداری نموده است بلیط وی بازگردانی شده و بلیط پرواز برای او صادر شود.
مزایایی که صدور بلیط الکترونیکی به همراه داشت در کنار هزینه کمتر آن، باعث شد تا رفته رفته شرکت های هواپیمایی مختلفی از حالت سنتی به الکترونیکی مهاجرت کنند و امروزه شاهد آن باشیم که با گسترش اینترنت به راحتی میتوان در هر جای دنیا بلیط هواپیما را از وب سایت هایی که در حوزه فروش بلیط هواپیما فعالیت دارند خریداری نمود.