شگفتی های فرهنگی کشورهای مختلف با زبان محبت
عشق پیامی جهانی است ولی محبت در هر یک از نقاط جهان به شکلهای مختلفی ابراز میشود. ما به سراغ نویسندگان خود و راهنماهای گردشگری مختلف رفتیم تا تعدادی از عجیب ترین سنت های ابراز محبت، نامزدی و ازدواج را برای شما گردآوری کنیم که از شیرینی گرفته تا رفتارهای فیزیکی را شامل میشوند. اگر تابه حال با استفاده از قاشق به همسر یا نامزدتان ابراز محبت نکرده اید یا هم وزن او مایعات نخورده اید و … بهتر است که به خواندن این متن ادامه بدهید.
مطالب مرتبط: سنن عجیب و باورنکردنی ازدواج در جهان رسومات جالب عروسی، برگرفته از فرهنگی اصیل
فکر کردن به طلاق پیش از ازدواج
متأسفانه امروزه آمار طلاق در جهان به شدت بالا رفته است ولی به هر ترتیب نباید در روز عروسی به این امر فکر کرد. با اینحال در اوکراین چنین چیزی رسم نیست و به جای آن سنتی وجود دارد که عروس و داماد می توانند با تصور احتمال جدایی در آینده، انتقام خود را از کسانی که آن ها را به هم معرفی کرده اند بگیرند.
شبکه همسریابی در تلویزیون هند
هندوستان کشوری است که ازدواج در آن احترام فراوانی دارد و به همین دلیل نیز تبلیغ و تشویق افراد مجرد به ازدواج در فضای آنلاین امری مرسوم است. با این وجود به تازگی یک شبکه تلویزیونی هندی زبان پای را از این محدوده فراتر نهاده است. شبکه شاگون (Shagun) در حقیقت یک محل ویژه برای همسریابی است که برای افراد مجرد طراحی شده است و به صورت ساده می توان آن را یک شبکه تبلیغاتی ازدواج برای مجردها دانست. اگر فکر می کنید که سایت های زوج یابی چندان موفق عمل نمی کنند آن گاه می توانید به این شبکه تلویزیونی امید داشته باشید.
سنت توالت در فرانسه
بر اساس یک رسم قدیمی و عجیب و چندش آور، زوج های فرانسوی باید هر خوردنی که از مراسم عروسی شان به جای مانده است را در روز پس از ازدواج بخورند، البته به جای ظرف باید از کاسه توالت استفاده کنند! خوشبختانه این رسم دیگر در این کشور عملی نمی شود ولی حتی امروزه نیز اگر در یک عروسی فرانسوی شرکت کردید و دیدید که داماد و عروس خوردنی هایی مانند شکلات را از درون ظرف هایی به شکل کاسه توالت برمیدارند، چندان متعجب نشوید.
کتک زدن پاهای داماد
در کشور کره رسمی وجود دارد که بر اساس آن در شب قبل از ازدواج باید پاهای داماد با ماهی و چوب مورد ضرب و شتم قرار بگیرد. گفته می شود که این فرهنگ به منظور نشان دادن شخصیت قوی داماد است.
پریدن از روی جارو
این فرهنگ مربوط به مردم بخش جنوبی آمریکا است و به این معنی است که عروس و داماد باید دست در دست هم از روی یک جاروی ویژه که برای این مراسم ساخته شده است، بپرند. این امر به این معنی است که آن ها به صورت نمادین زندگی مشترک خانگی خود را آغاز میکنند. این فرهنگ به دوران برده داری بازمی گردد که در آن ازدواج بین دورگه های آفریقایی آمریکایی مورد پذیرش نبود و عروس و دامادها با انجام این کار ساده به نوعی به فرهنگ غنی و مهم آمریکایی آفریقایی ها ادای احترام می کنند.
نان شور، الهام بخش رویاها
دختران جوان و مجرد آمریکایی برای جشن گرفتن یادبود سنت سرگیس که یک قدیس حامی عشق در جوانان بوده است، به امید دیدن رویای شاعرانه کسی که قرار است با او ازدواج کنند، یک تکه نان شور می خورند. البته این ایده چندان جدی گرفته نمی شود ولی گفته می شود که در خواب دختران، مردی که برای آن ها آب بیاورد، شوهر آینده آن ها خواهد بود. این کار همچنین برای بانوانی که در خواب دیگری حضور دارند، پیوند دوستی ویژه ای به ارمغان می آورد.