آسمان خراش های افسانه ای

برج های دوقلوی پتروناس

آسمان خراش های معروف دنیا

در اواخر قرن ۱۹ ، ساختمان های بلند شیکاگو و نیویورک سیتی باعث شگفتی مردم شده بود، و در آن زمان بود که توجه مردم به سمت این برج های بلند معطوف شد. امروزه، دیدن آسمان خراش ها در شهرها به امری کاملا طبیعی تبدیل شده چون این برج های بلند، مزیت های اقتصادی زیادی دارند و یک برج، چندین ساختمان و چندین واحد را در خود جای می دهد. اما، این آسمان خراش ها فقط برای صرفه جویی در فضا ساخته نمی شوند. مثل عبادتگاه ها و برج های زمان گذشته، آسمان خراش ها بعنوان سمبل قدرت اقتصادی شهر شناخته می شوند. آن ها نه تنها دورنمای شهری را تعریف می کنند بلکه برای شهرهم هویتی جدید می سازند. با الی گشت همراه باشید تا با چند آسمان خراش نمادین آشنا شوید

مطالب مرتبط:
بالا رفتن از این برج ها دل و جرات می خواهد!
بایترک، برجی که از اسطوره ها آمده!

ساختمان امپایر استیت

امپایر استیت در محله منهتن شهر نیویورک قرار دارد و زمانی بلندترین ساختمان جهان بود اما هنوز هم از معروف ترین برج های جهان است و در بسیاری از فیلم ها نشان داده می شود. این ساختمان بیش از ۴۰ سال را با عنوان بلندترین برج جهان سپری کرد تا اینکه در سال ۱۹۷۲، برج مرکز تجارت جهان، این عنوان را بدست گرفت. در سال ۱۹۳۱ زمانی که جهان در رکودی بزرگ بسر می برد، این ساختمان بلند افتتاح گردید که به دلیل رکود حاکم بر فضای آن زمان، واحدهای تجاری این ساختمان بدون استفاده مانده بود و تا سال ۱۹۵۰ ساخت آن توجیه اقتصادی خاصی نداشت. اگروارد نیویورک شدید و خواستید چشم اندازی ۳۶۰ درجه از این شهر زیبا داشته باشید حتما به بالای این برج برود و منظره ای رویایی را به تماشا بنشینید چون این محل از محبوب ترین رصدخانه های فضای باز جهان است.

برج العرب

برج العرب با ارتفاع ۳۲۱ متر، دومین ساختمان بلند در جهان است که تنها کاربری آن هتل می باشد و تمام واحدهای آن، اتاق های هتل هستند. هتلی بلندتر از برج العرب در کره شمالی در دست ساخت است که از برج العرب ۹ متر بلندتر می باشد ولی ساخت این هتل بیش از ۲۰ سال است که ناتمام مانده است. اولین هتل بلند، برج رز در همین دبی است که ۱۲ متر از برج العرب بلندتر می باشد. در برج العرب رستوارن واقع در ۲۰۰ متری سطح زمین، چشم اندازی حیرت آور از شهر زیبای دبی می دهد که تجربه غذا خوردن در این رستوران بینظیر است. شکل ظاهری این برج به شکل بادبان قایق و سمبلی از تحول شهری دبی است. جزیره مصنوعی، جایی است که محل قرار گیری این برج می باشد و برای اتصال آن به خشکی از پلی منحنی استفاده شده است.

برج های دوقلوی پتروناس

 برج های دوقلوی پتروناس با ۴۵۲ متر ارتفاع در کوالالامپور مالزی قرار دارد و تا سال ۲۰۰۴ بلندترین ساختمان جهان بود. اما اگر دوقلو بودن آن را در نظر بگیریم باید عنوان بلندترین ساختمان دوقلوی جهان را به همین برج بدهیم . این برج های ۸۸ طبقه،  از فولاد و بتن تقویت شده ساخته شده اند و نمای شیشه ای آن شباهت زیادی به هنر اسلامی دارد که نمایانگر ناحیه مسلمان نشین مالزی است. بین این دو برج در طبقه ۴۱ و ۴۲ یک پل هوایی قرار دارد که برای جلوگیری از شکستن این پل در هنگام بادهای سنگین، آنرا را بصورت لغزان طراحی کرده اند. این پل برای شرایط اضطراری ایجاد شده تا مردم بتوانند یک برج را تخلیه و به برج دیگر روند.

برج خلیفه

برج خلیفه با ۸۱۸ متر ارتفاع، بلندترین ساختمان جهان است و هر روز هم بر ارتفاع آن افزوده می شود. برج خلیفه یک ساختمان برجسته در دبی است که نمی توان از بازدید آن چشم پوشی کرد. در ۳۷ طبقه پایین این برج، هتل آرمانی که از معروف ترین هتل های ۵ ستاره دبی است قرار دارد. از طبقه ۴۵ تا ۱۰۸، ۷۰۰ آپارتمان شخصی وجود دارد. در طبقه ۷۸ برج یک استخر فضای باز موجود است. و در دیگر طبقات، بجز طبقه ۱۲۳ و ۱۲۴، هم بیشتر دفتر شرکت های مختلف موجود می باشد.

مطالب مرتبط

ایستگاه راه آهن ساری | دسترسی ها و مسیرهای ریلی

معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

برای گردش در کردان کجا بریم؟