اگر یک گردشگر حرفه ای هستید باید وسایل و تجهیزاتی که در سفر به همراه دارید نیز حرفه ای و مدرن باشد.
در عصر پیشرفت های تکنولوژی، ظهور تلفن های هوشمند و وسایل الکترونیک دیگر ، گردشگری شکل دیگری به خود گرفته است. اگر خود را به خوبی به ابزارهای مناسب هر سفری مجهز کنید خواهید دید که گردشگری مدرن چه طعمی دارد. در این مطلب ما قصد داریم ابزارهای مدرن گردشگری را که هر کس باید در سفرهای امروزی با خود به همراه داشته باشد به شما معرفی کنیم تا راه و رسم سفر مدرن را بیاموزید. پس با الی گشت همراه باشید.
مطالب مرتبط: ضروریترین لوازم سفر که نبودشان آزاردهنده است جدید ترین لوازم جانبی که سفر را برای شما آسان می کنند.
شارژر خورشیدی
بهترین وسیله برای شارژ وسایل برقی در سفر، شارژر خورشیدی می باشد. در برنامه های کمپینگ چندروزه یا وقتی چندین روز در جاده یا مناطق دورافتاده بسر می برید، یک پاوربانک به تنهایی کفاف کارتان را نمی دهد و شارژ آن هم ممکن است ته بکشد. بنابراین یک شارژر خورشیدی راه حل مطمئن تری است. این وسیله از یک پنل خورشیدی و درگاه USB تشکیل شده است و بهترین وسیله برای شارژ وسایل برقی در سفر می باشد. با داشتن این وسیله مطمئن هستید به یک منبع تمام نشدنی از انرژی متصل هستید.
برخی از انواع این وسیله به همراه یک پاوربانک یا باتری داخلی عرضه می شوند تا شخص مصرف کننده بتواند در مواقع آفتابی آن را شارژ کرده و در پاوربانک ذخیره نماید تا در مواقع نیاز از آن استفاده نماید. شارژرهای خورشیدی معمولا در هوای ابری نمی تواند به خوبی دستگاه ها را شارژ نماید ولی دستگاه های نسل جدید سلول های خورشیدی می توانند در هوای ابری هم انرژی خورشید را دریافت کرده و بدون هیچ مشکلی دستگاه شما را شارژ نمایند.
قیمت این وسیله با توجه به کارایی، نوع درگاه شارژ، داشتن باتری داخلی و نوع گوشی و تبلت شما از حدود ۵۰ تا ۳۵۰ هزار تومان متفاوت می باشد. در موقع خرید این وسیله یادتان باشد نوعی را خریداری کنید که برای دستگاهی که قصد استفاده از آن را دارید مناسب باشد و تنها به سراغ ارزان ترین نوع نروید.
کیت کمک های اولیه
کیت کمک های اولیه یکی از آن وسایلی است که داشتنش در طول سفر یکی از ضروریات است. به هرحال واقعیت این است که در سفر یا در طبیعت، حادثه در کمین شماست. بنابراین باید به بهترین نحو در برابر حوادثی که ممکن است برای تان پیش بیاید، آمادگی داشته باشید. انواع مختلفی از این کیت ها در بازار موجود است و شما می توانید آنها را به صورت آنلاین یا حضوری تهیه نمایید. یک روش دیگر هم برای داشتن این کیت این است که وسایل کمک های اولیه را در به طور تک تک تهیه کرده و در یک کیت شخصی کنار هم قرار دهید.
توصیه ما این است که در کیت خود انواع قرص های ضروری، وسایل ضدعفونی و زخم بندی، وسایل ابتدایی جراحی، انواع دستمال، باندکشی و وسایل آتل بندی کوچک، قرص های ضدعفونی آب، پتوی اضطراری و… را داشته باشید. معمولا قیمت یک کیت مناسب به صورت آماده چیزی حدود ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است و اگر اقدام بخواهید تک تک آنها را جمع آوری کنید ممکن است کمی ارزان تر تمام شود. یادتان باشد علاوه بر داشتن کیت، گذراندن یک دوره کمک های اولیه هم برای استفاده از وسایل کیت کمک زیادی به شما خواهدکرد. در غیر این صورت ممکن است بسیاری از وسایل موجود در یک کیت به کارتان نیاید.
گاز سفری
سعی کنید در طول سفر یک گاز مسافرتی کوچک به همراه خود داشته باشید. گاز سفری کوچک می تواند در سفر بسیار کمک حال شما باشد. انواع مختلفی از این وسیله در بازار موجود است و توصیه ما این است که به سراغ مدل های سبک وزن تر که قابلیت کار با کپسول های ویژه را دارند بروید. این کپسول ها در دمای پایین هم به خوبی کار کرده و دما و شعله مورد نظر تان را تامین می نمایند.
اگر اهل برنامه های طبیعت گردی تان جدی تر و بزرگتر هستند می توانید به سراغ انواعی بروید که به محافظ شعله در برابر نیز مجهز باشد داشته و در شرایط سخت هم کارتان را راه بیندازد. این وسایل را می توانید از فروشگاه های لوازم کوهنوردی و کمپینگ یا به صورت آنلاین خریداری نمایید. محدوده قیمتی این وسایل هم با توجه به امکانات، بزرگی، وزن و کارایی از ۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان متفاوت می باشد.
البته انواع گران قیمت تری هم وجوددارد که برای برنامه های کوهنوردی جدی و حرفه ای طراحی شده اند و برای برنامه های کمپینگ عادی ضرورتی ندارد. یادتان باشد برخی از انواع این گازها به صورت جداگانه از کپسولش به فروش می رسد. در اینصورت باید از فروشنده نوع کپسول آن گاز را جویا شده و آن را هم از بازار تهیه نمایید.