چگونه موبایلمان را حین سفر ایمن نگاه داریم؟(بخش اول)

حفاظت در سفر

امروزه امنیت سایبری بیش از هر زمانی حایز اهمیت شده است. همه ما می دانیم خرید و داشتن یک بیمه مسافرتی برای حفاظت از وسایل ارزشمندمان و احتراز از هزینه های درمانی چقدر مهم است؛

اما تکلیف امنیت آنلاین ما پس چه می شود؟ برای امثال من و شما که زیاد سفر می کنیم،‌ ایمن نگاه داشتن اطلاعات مان در طول سفر موضوع مهمی به شمار می رود.

در ادامه به شما یاد می دهیم چگونه از فایل ها و اطلاعات شخصی،‌ خانوادگی و کاری تان در زمانهایی که دور از خانه هستید، حفاظت کنید و دیگر نگران نفوذ هکرها به وسایل الکترونیکی خویش نباشید. پس با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
در سفر برای حفاظت از اطلاعاتتان، گوش خطر را بپیچید!
چگونه در زمان سفر از خانه خود محافظت کنیم؟

از یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) بهره بگیرید

از نظر من، استفاده از VPN در سفر نکته شماره یک برای محافظت از اطلاعات محسوب می شود. برنامه Bitdefender BOX  نه تنها از «هر» ابزاری که به اینترنت منزل متصل شود (رایانه،‌تلفن، تلویزیون، ‌کنسول های بازی،‌ سیستم های امنیتی خانگی) حفاظت می‌کند؛ حتی از شما در بیرون از خانه هم محافظت می کند. این برنامه نخستین و تنها از نوع خود است که عرضه شده و در بازارها موجود است. نشریه وال استریت ژورنال آن را «ایده‌ای خط‌ شکن» توصیف کرده و فاکس نیوز درباره‌اش گفته: بهترین راه برای حفاظت در برابر نفوذهای دیجیتال آینده.

Bitdefender BOX همه اطلاعات ورودی و خروجی از ابزار شخصی شما را کد و ایمن می سازد. ، بدین ترتیب، چه در حضر باشید و چه در سفر، همه جا، با آسودگی خیال می توانید آنلاین شوید. بعضی کشورها سایت‌ های خاصی را فیلتر می کنند اما یک وی پی ان به شما امکان خواهد داد به صورت ناشناس به این وبسایت ها دسترسی پیدا کنید. محافظت و حریم خصوصی مجازی نقش مهمی در در ایمن نگاه داشتن وسایل شما ایفا خواهد کرد و بی شک برای مسافران یک الزام به شمار می رود. (توجه: Bitdefender BOX به مدت محدودی به قیمت ۹۹ دلار قابل خریداری است. قیمت اصلی آن ۱۹۹ دلار است.)

چگونه از موبایل خود طی سفر محافظت کنیم؟

استفاده از پسوردهای قوی

البته نیازی به گفتن نیست، ولی باید بدانید برای همه اکانت هایتان نباید از پسورد واحدی استفاده کنید. باید از رمز عبور پیچیده ای استفاده کنید؛ نه فقط در تلفن، رایانه و تبلت ‌ها، بلکه روی هر اطلاعات یا فایل حساسی که در این دستگاه ها دارید نیز همین طور. به جای نوشتن یوزرنیم ها و پسوردها روی یک تکه کاغذ (که به سادگی امکان فقدانش یا دسترسی توسط جیب برها وجود دارد) یک سند رایانه ای پسورد دار درست کنید و همه اطلاعات لاگین اکانت هایتان را در آن وارد کنید.

مطالب مرتبط

آشنایی با موزه باستان شناسی شهرکرد (حمام پرهیزکار)

معرفی رستوران های اقتصادی ازمیر که باید بشناسید

جشنواره های کیش در طول سال