امروزه با پیشرفت صنعت گردشگری و مسائل مربوط به آن و گسترش روحیهی سفر میان مردم دنیا اصطلاحات و واژههای گوناگونی در رابطه با سفر و توریسم شکل گرفتهاند که به عنوان یک انسان امروزی چارهای نداریم مگر این که با آنها آشنا شویم. یکی از این اصطلاحات پرکاربرد واچر هتل است که شاید تابهحال به گوشتان خورده باشد و بخواهید بدانید معنای آن چیست؟ در این مقاله با الی گشت همراه باشید تا شما را با معنی این ترکیب آشنا کنیم.
فهرست مطالب
شاید شما هم تابهحال با اصطلاح واچر هتل مواجه شده باشید و بخواهید بدانید معنای آن چیست. واچر یا ووچر هتل در واقع یک گواهی است که نشان میدهد شما از قبل اتاق هتلی را رزرو و هزینه آن را پرداخت کردهاید.
در حقیقت واچر هتل کلیدی است که با آن میتوانید در اتاق رزرو شده را باز کنید. به صورت کلی میتوان گفت واچر (voucher) یکی از رایجترین اصطلاحات صنعت گردشگری است که در ابتدای سفر با آن آشنا خواهید شد.
واچر که با نام ووچر هم شناخته میشود، مدرکی برای استناد و تأییدیه هزینههای از قبل پرداخت شده مشتری برای دریافت خدمات مختلفی مانند خرید بلیط پرواز، رزرو هتل، هزینه تور و موارد دیگر است.
همانطور که گفتیم واچر هتل، سندی است که بعد از رزرو هتل و پرداخت هزینه آن، برای شما صادر میشود و هنگام رسیدن به مقصد میتوانید بهراحتی کلید اتاق خود را دریافت کرده و در هتل مورد نظر خود ساکن شوید.
نکتهای که باید حتماً در ذهن داشته باشید این است که واچر هتل در بعضی اوقات تمام هزینههای اقامت و در برخی دیگر، تنها بخشی از هزینههای هتل را شامل میشود.
همانطور که اشاره کردیم واچر هتل یک سند تأییدیه رزرو اتاق در هتل است که بعد از پرداخت هزینه برای شما ارسال میشود. برای دریافت این سند، میتوانید به دو روش اقدام کنید:
- در روش اول میتوانید بهصورت مستقیم و از طریق اینترنت این سند را دریافت کنید. برای این کار، باید ابتدا هتل مورد نظر خود را از طریق سایتهای معتبر رزرو کرده و بعد هزینه را پرداخت کنید. بعد از این مرحله، واچر هتل به شکل خودکار و از طریق ایمیل برای شما ارسال میشود.
بعداً میتوانید این ووچر را چاپ کرده یا در موبایل خود ذخیره کنید و زمان ورود به هتل به پذیرش نشان دهید.
- در روش دوم میتوانید از طریق آژانسهای مسافرتی واچر هتل را دریافت کنید. برای این کار، باید ابتدا با یک آژانس مسافرتی تماس بگیرید و هتل موردنظر خود را رزرو کنید. بعد هزینه را به آژانس پرداخت کنید.
سند ووچر ابتدا برای رزرو کننده هتل که آژانس گردشگری است، ارسال میشود، سپس آنها از طریق ایمیل یا پیامک برای شما ارسال میکنند. میتوانید این واچر را چاپ کنید یا در تلفن همراه خود ذخیره کنید و زمان ورود به هتل به پذیرش نشان دهید.
گفتیم که ووچر هتل تأییدیه و برگهای مستند است که از سوی تمام هتلهای سراسر دنیا به رسمیت شناخته میشود. این سند نشاندهنده این است که شما در کشور مقصد، در تاریخ مشخص، محلی را برای اسکان انتخاب کرده و دوران اقامت خود را در این مکان میگذرانید. اما شاید بخواهید بدانید چرا وجود واچر هتل رسمی لازم است؟
در ادامه با الی گشت همراه باشید تا شما را با دلایل این موضوع آشنا کنیم:
خوب است بدانید واچر هتل برای درخواست ویزا بسیار مهم است. اغلب مأموران در سفارتها از این مدرک برای اطمینان از محل اقامت افراد استفاده میکنند.
نکتهای که لازم است بدانید این است که بعد از دریافت ویزا، برای ورود به کشور مقصد، شما باید واچر هتل را همراه خود داشته باشید. چرا که در صورت درخواست مأموران مرزی، میتوانید این واچر را ارائه دهید تا آنها از محل اقامت شما مطمئن شوند.
اما شاید بخواهید بدانید این سند مهم شامل چه اطلاعاتی میشود. ووچر هتل شامل اطلاعات کلی از روند سفر و اقامت شما در کشور مقصد خواهد بود. این اطلاعات به شرح زیر هستند:
- اطلاعات آژانس و یا سامانهای که از طریق آن هتل را رزرو کردهاید.
- شماره شناسایی تأمینکننده محل اقامت.
- اطلاعات کامل و دقیق مسافرین، شامل اطلاعات شناسنامه، شماره گذرنامه در رزرو هتل خارجی و نام و شماره ملی شخص در رزرو هتل داخلی. توجه کنید که زمان دریافت واچر و قبل از آغاز سفر، بخش اطلاعات شخصی مسافرین را بررسی کرده و در صورت وجود کوچکترین مغایرت، در کوتاهترین زمان نسبت به اصلاح آن اقدام کنید.
- تاریخ رزرو هتل و تاریخ چکاین و چک اوت هتل که همان تاریخ ورود و خروج شخص در هتل است.
- کد کانفرم هتل یا همان تأییدیه رزرو هتل که به صورت کدی منحصر به فرد روی واچر هتل درج شده است و با کد ثبت شده در سیستم هتل مطابقت دارد.
- مشخصات هتل شامل آدرس، تعداد اتاقها و نوع اتاقی که رزرو کردهاید.
از ابتدای این مقاله بارها تکرار کردیم که ووچر هتل در واقع یک گواهی است که نشان میدهد شما از قبل هزینه اتاق هتل خود را پرداخت کردهاید و میتوانید در آن اقامت کنید.
این سند شامل اطلاعاتی مانند نام شما، تاریخ ورود و خروج، نوع اتاق، نام و آدرس هتل و خدمات ارائه شده است. این سند کاربردهای مختلفی دارد که شامل موارد زیر میشود:
این سند میتواند به عنوان یک مدرک معتبر برای اثبات رزرو بلیط پرواز و اتاق هتل شما در سفرهای خارجی یا داخلی استفاده شود. در واقع با ارائه واچر هتل میتوانید از ترانسفر، پذیرش و تحویل اتاق هتل بهرهمند شوید.
این سند میتواند نشاندهنده پرداخت کل یا بخشی از هزینههای سفر شما باشد. برای مثال، ممکن است شما از طریق یک آژانس مسافرتی یا یک سایت آنلاین تور یا بسته سفری را خریداری کنید که شامل بلیط پرواز خارجی، داخلی، هتل، ترانسفر، بیمه و موارد دیگر باشد. در این صورت، واچر هتل شما را از پرداخت هزینههای اضافی در مقصد بینیاز میکند.
جالب است بدانید ووچر همچنین میتواند یک هدیه مناسب برای دوستان و خانوادهتان باشد. در واقع میتوانید یک واچر هتل برای مقصدی دلخواه یا یک هتل خاص را به عزیزان خود هدیه دهید تا از سفری لذتبخش برخوردار شوند. برای این کار، باید از قبل هزینه واچر هتل را پرداخت کرده و آن را به شخص مورد نظر ارسال کنید.
- بعد از رزرو هتل، حتماً واچر آن را دریافت کرده و صحیح بودن اطلاعات آن را به دقت بررسی کنید. دقت داشته باشید که وجود هرگونه مغایرت اطلاعات واچر با مشخصات مسافرین، از پذیرش آنها در هتل موردنظر جلوگیری خواهد کرد.
- نامهای ثبت شده در واچر با نامهای پاسپورت باید یکسان باشند.
- اتاق دقیقاً با مشخصات ذکر شده در واچر به مسافر تحویل داده خواهد شد.
- زمان درخواست ویزا دقت کنید که واچر هتل حتماً رسمی و واقعی بوده و تمامی اطلاعات سفر شما نظیر نام و آدرس هتل، نام شما و تاریخ و طول مدت اقامت در هتل موردنظر را شامل شود.
- اگر واچر هتلی که ارائه میدهید غیرواقعی و یا فاقد اطلاعات لازم باشد، سفارت با درخواست شما موافقت نکرده و ویزای شما ریجکت خواهد شد.
- برای ایرانیان، واچر معمولاً به دو زبان فارسی و انگلیسی صادر میشود. واچر انگلیسی معمولاً برای سفرهای خارجی صادر میشود تا علاوه بر استفاده در هتل، هنگام صدور ویزا و یا در فرودگاه، در مواقع نیاز به ارائه مدرک اقامت در هتل ارائه کنید.
- برای برخی سفرها که نیاز به صدور ویزای شینگن دارند، باید قبل از اخذ ویزا نسبت به رزرو هتل و دریافت واچر هتل اقدام کنید. وجود واچر هتل برای ارائه به سفارت الزامی است. این واچر ثابت میکند که شما قبل از سفر، هتل خود را در مقصد موردنظر رزرو کردهاید.
- بهتر است هنگامیکه قصد دارید واچر هتل را به سفارت ارائه دهید، هتل خود را در نزدیکی مرکز شهر رزرو کرده و از رزرو آن در حومه شهر اجتناب کنید.
- حتماً رسیدی را که برای واچر هتل پرداخت کردهاید، هنگام ورود به سفارت همراه داشته باشید. چون معمولاً در واچر میزان هزینه پرداختی به هتل ثبت نمیشود و ممکن است سفارت رسید پرداختی برای رزرو هتل را از شما مطالبه کند.
- واچر هتل را در جایی امن و همراه خود داشته باشید. اگر آن را گم کنید، ممکن است با مشکلاتی مانند عدم تحویل اتاق یا پرداخت هزینههای اضافی مواجه شوید.
- ووچر هتل یک سند قانونی است که حقوق شما را در برابر هتل محافظت میکند. اگر هتل از ارائه خدماتی که در واچر ذکر شده خودداری کند یا اتاق شما را به دیگری بدهد، میتوانید از این سند به عنوان مدرک استفاده کرده و از هتل جبران خسارت بخواهید.
- این سند را تا زمان تحویل اتاق به هتل نشان ندهید. برخی از هتلها ممکن است از این فرصت سوءاستفاده کنند و اتاق شما را به دیگری بفروشند یا از شما هزینههای بیشتری بخواهند.
- واچر هتل را بههیچعنوان به دیگران واگذار نکنید. این سند شخصی است و تنها صاحب آن میتواند از آن استفاده کند. اگر آن را به دیگران بدهید، ممکن است از حقوق خود در برابر هتل محروم شوید یا با مشکلات امنیتی مواجه شوید.
در این مقاله از الی گشت شما را با یکی از رایجترین و کاربردیترین اصطلاحات گردشگری امروزی یعنی ووچر هتل آشنا کردیم. گفتیم که واچر یا ووچر هتل در واقع یک گواهی است که نشان میدهد شما از قبل اتاق هتلی را رزرو و هزینه آن را پرداخت کردهاید.
این سند به هنگام دریافت ویزا و ورود به کشور مقصد به کارتان میآید. اگر شما هم قصد سفر به کشوری خارجی و رزرو هتل را دارید حتماً نکات گفته شده در این مقاله را به ذهن بسپارید.
واچر که با نام ووچر هم شناخته میشود، مدرکی برای استناد و تأییدیه هزینههای از قبل پرداخت شده مشتری برای دریافت خدمات مختلفی مانند خرید بلیط پرواز، رزرو هتل، هزینه تور و موارد دیگر است.
این سند از جمله مدارک ضروری به هنگام دریافت ویزا و ورود به کشور مقصد به حساب میرود.
بله شما میتوانید یک واچر هتل برای مقصدی دلخواه یا یک هتل خاص را به عزیزان خود هدیه دهید تا از سفری لذتبخش برخوردار شوند.
مطالب مرتبط : ۱۰ تا از بهترین هتل های استانبول برای تجربه ای بی نظیر در کریسمس تفاوت هتل های فولبرد (FB) و هافبرد (hb) چیست؟ هتل های all و uall چه تفاوتی دارند؟ راهنمای انتخاب هتل در سفرهای خارجی
۱۱ نظرات