شگفت انگیزهای هندی
هند کشوری است فراتر از آنچه که نقشه جغرافیا نشان میدهد. نقشه هند صرفا میتواند جادهها را نشان دهد ولی هند واقعی در مردم، فرهنگ و داستان های شگفت آورش نهفته است. دقیقا به همین دلیل است که این کشور را هند افسانه ای مینامند. در اینجا فهرستی از جاهای شگفت آور هند آورده شده، جاهایی که از فرط دور از ذهن بودن، انسان در واقعی بودن آن ها چار تردید میشود. با الی گشت همراه باشید تا با هم سری به این مکان های عجیب بزنیم.
مطالب مرتبط: سیستم حمل و نقل در هند ترسناک ترین جاذبه ها در هند
۱. تپه مغناطیسی لادخ
تپه مغناطیسی لاداخ ladakh که در ارتفاع معادل ۳۳۵۳ متری ازسطح دریا قرار دارد یکی از معروف ترین تپه های گرانشی دنیا است. این تپه نیروی جاذبهای قوی دارد و نحوه قرار گرفتن آن در محیط اطراف و پس زمینه ای که شیب را دربرگرفته این توهم دیداری را ایجاد میکند که تپه می تواند خودرو را حتی با موتور خاموش به سمت بالا بکشد. در واقع این نیروی کشش آن چنان قوی است که اگر هواپیمایی درارتفاع پایین در پرواز باشد، میتواند درسیستم حرکتی آن transmission ایجاد اختلال کند. این تجربه ای هیجان انگیز است که فقط با حضور در محل میتوان واقعا آن را درک کرد.
۲. دهکدۀ مالینونگ، مقالایا
تفاوت این نقطه با دیگر نقاط جهان در چیست؟ مالینونگ Mawlynnong پاک ترین دهکده آسیا است که نرخ بی سوادی در آن صفر است. دهکده ای است که تقریبا همه اهالی آن به زبان انگلیسی مسلط هستند و نهایت کوشش خود را برای حفظ پاکی دهکده خود و ترویج طبیعت گردی و اکوتوریسم بکار می برند. در زمانی که مسامحه کاری و اهمال و نیز اصول اولیه مربوط به بهداشت محیط از دغدغه های جوامع است، آشنایی با مالینونگ الهام بخش و شگفت انگیز خواهد بود.
۳. پل ریشه ای زنده، چراپونجی، مقالایا
حتما شنیدهاید که پلها را ازسنگ و آجر میسازند ولی اگر به چراپونجی Cherrapunji بیایید. مردمانی را میبینید که با کمک تنۀ درخت فوفل ( نخل هندی) ریشه های درخت کائوچو را خم کرده و در مسیر دلخواه هدایت میکنند و بدین ترتیب پل های زنده ای از ریشه ها میسازند. می توان پل های ریشهای زنده ای را به طول ۳۰ متر و عمری بیش از ۵۰۰ سال دراین ناحیه یافت. چراپونچی یک پل ریشه ای دو طبقه شگفت انگیز هم دارد که به طور کامل از ریشه ساخته شده و در نوع خود در جهان بی نظیر است.
۴. ساحل پیدا و نهان، ساحل چاندیپور، اریسا
ساحل چاندیپور یک ساحل معمولی نیست. از این ساحل دیدار کنید تا شاهد منظره ای نادر باشید و ببینید که چگونه مد دریا کاملا ساحل را از نظر ناپدید میسازد و درست همان روز جزر دریا مجددا آن را در مقابل دیدگان شما نمایان میسازد. این منظره ای واقعا نادر و شگفت آور است. تپه های شنی و درختان دم اسبی که با آهنگی خوش و دلنشین در ساحل تکان میخورند، از دیگر زیبایی های این ساحلند و خط ساحلی آرام و پرشکوه آن هر بینندهای را مسحور میکند.
۵. صومعۀ پوتکال، زانساکار، لاداخ
صومعۀ پوتکال که یکی از دورافتاده ترین صومعه های جهان محسوب میشود، در قرن ۱۴ میلادی در اطراف یک غار طبیعی بنا گردید. این صومعه از دور شبیه کندوی زنبورعسل است و به راحتی می تواند از دیده ها پنهان بماند. رسیدن به این صومعه مستلزم سفر ۳روزه دشوار و فداکارانهای است که تنها با پای پیاده صورت میگیرد و هیچ وسیله نقلیه ای قادر به عبور از این مسیر نیست.
۶. دریاچۀ لونار، مهاراشترا
دریاچه لونار واقع در روستای بولدنار در ایالت مهاراشترا که در اثر برخورد شهاب سنگ به سطح زمین ایجاد شده، دارای ویژگی منحصر به فردی است بدین ترتیب که هم خاصیت قلیایی دارد و هم خاصیت نمکی. مطالعات و تحقیقات گسترده گوناگون در این محل صورت گرفته است. با وجود ذکرنام دریاچه لونار در کتب مذهبی قدیمی، تنها در سال ۱۸۲۳بود که این دریاچه کشف گردید. به نظر میرسد که رسوبات نمکی این دریاچه از خواص استثنائی برخوردار باشند، سطح آب دریاچه لونار، علیرغم تبخیر آب آن، کاهش نمییابد و آب به طور مداوم به دریاچه روان است.
۷. باران خون، کرالا
گرچه ترسناک است ولی حقیقت دارد. پدیده باران خون در ایالت جنوبی کرالا همگان را به تعجب واداشته است. این باران ها حاوی ذراتی سرخ رنگ هستند و تحقیقات نشان داده که این ذرات نوعی ساختار درونی دارند. گرچه پیش از این تصور میشد که رنگ این باران ها ناشی از ذرات حاصله از انفجار شهاب سنگ بوده است ولی مطالعات بیشتر نشان می دهد که احتمال تاثیر عناصر زمینی نیز در این پدیده وجود دارد. به هر حال هیچ یک از این دو نظریه هنوز به اثبات نرسیده است.
۸. دیوار بزرگ هند، قلعه کامهالگار
در اطراف قلعه کامهالگارKumbhalgarh که هنوز برای بسیاری ناشناخته است، دیوارعظیمی به طول ۳۶ کیلومتر وجود دارد که بعد از دیوار بزرگ چین، بزرگترین دیوار جهان است. مورخان معتقدند این دیوار به منظور حفاظت از ۳۶۰ بنای مذهبی که در داخل قلعه قرار دارند، ساخته شده است. سازمان یونسکو این قلعه را به عنوان میراث جهانی ثبت کرده است. این قلعه به واسطه دیوار بزرگ اطراف آن، مدت زمان مدیدی غیرقابل تسخیر باقی ماند.
با این که بیشتر پدیده ها و مکان های غیرعادی، توجیهات علمی دارند، ولی شکی نیست که دیدن مکانهایی که به شما معرفی کردیم، واقعا هیجان انگیز است. جالب است بدانید نقاط شگفت انگیز فراوان دیگری از این قبیل درهند وجود دارد که بسیاری حتی از وجودش بی خبرند.
منبع: blog.raynatours.com
۲ نظرات