هیچ وقت فکرش را نمی کردیم که (۸ مکان اسرار آمیز در گوگل ارث) که مدتی قبل در مجله گردشگری الی گشت منتشر کرده بودیم، تا این اندازه پر بازدید و محبوب شود. بنابراین تصمیم گرفتیم تا این ایده را کمی گسترده تر کنیم، در واقع فکر کردیم که اگر بتوانیم مختصات مکان های اسرار آمیز گوگل ارث را در اختیار شما بگذاریم، ایده ی خیلی جالبی خواهد بود. در این جا فقط کافیست تا این اعداد را که در پایین به شما می دهیم را کپی کرده و در نوار سرچ گوگل ارث، پیست (Paste) کنید تا به رمزآلودترین مناطق روی زمین بروید. با ۶ کشف جالب گوگل ارثی در این جاذبه های تاریخی همراه الی گشت باشید.
مطالب مرتبط: چهره مرد ۹۵۰۰ ساله برای اولین بار نمایش داده شد مرگبارترین جاده های جهان+ تصویر
حتما داستان غم انگیز تایتانیک (Titanic) را شنیده اید، همان کشتی مشهوری که با همه ی سرنشینانش به کوهی از یخ برخورد کرد و در اقیانوس غرق شد… این حادثه در ساعت های ابتدایی روز ۱۵ آپریل در سال ۱۹۱۲ و در اقیانوس آتلانتیک شمالی رخ داد. در واقع این کشتی از سوثهمپتون انگلستان راهی شهر نیویورک بود که به یک صخره ی یخی برخورد و بیشتر از ۱۵۰۰ مسافر آن در اقیانوس غرق شدند. غرق شدن کشتی تایتانیک یکی از ۷ فجایع بزرگ تاریخ بوده است و حتی فیلمی هم در رابطه با این موضوع ساخته شده است. مختصاتی که در بالا به شما داده ایم را در گوگل ارث وارد کنید تا شما را مستقیما به محل واقعی این حادثه ی تلخ ببرد.
در روز ۳۰ ام ژوئن سال ۱۹۰۸، یک موج بسیار عظیم در همین مختصاتی که داده ایم سیبری را تکان داد و در واقع روی تمام دنیا تاثیرات عجیبی گذاشت. این موضوع باعث شد تا چندین شب در بعضی از قسمت های اروپا، آسمان شب به اندازه ای روشن باشد که بتوان به راحتی زیر نور آن روزنامه خواند! در شعاع این رخداد درختان به صورت افقی قرار گرفتند و درخت های دیگر کاملا تمام شاخ و برگ هایشان ریخت و گفته شده که شدت این انفجار برابر با هزار بمب اتمی بوده است، تا حالا تئوری های زیادی در رابطه با این رخداد به نام (Tunguska Event) ارائه شده و یا سعی کرده اند تا آن را به نوعی توجیه کنند ولی هیچ کدام از آن ها تایید نشده اند و این راز تا به امروز هم حل نشده باقی مانده است. اعداد بالا را در گوگل ارث وارد کرده و به محل وقوع حادثه بروید.
در روز ۱۸ نوامبر سال ۱۹۷۸ در عمق جنگل های گویانا Guyana در آمریکای جنوبی، یکی از بزرگ ترین خودکشی های دسته جمعی دنیا اتفاق افتاد. جونز (Jonestown Suicide) در واقع یک کشیش افراط گرا بود که توانست پیروان زیادی را به خود جمع کند و با عقاید عجیب و غریبی که داشت او به همراه همه ی پیروانش خودکشی کردند که گفته می ش,د تعداد آن ها در حدود ۹۱۱ نفر بوده است.
مستعمره رونوک (Roanoke) در واقع اولین تلاش انگلستان برای داشتن مستعمره ای در آمریکا بوده است. این مستعمره در سال ۱۵۸۷ تاسیس شد ولی خیلی زود آثار آن از بین رفت با این حال، معمای از بین رفتن جزیره رونوک هیچ وقت حل نشد، تنها سرنخی که از استعمارگران بر جای مانده است کنده کاری هایی است که آن ها روی تنه های درخت انجام داده اند. این مختصات گوگل ارث در این جا، شما را به جایی می برد که می گویند روزگاری این جزیره در آن جا وجود داشته است.
فردیناند ماگلان (Death of Magellan) در واقع یک کاشف پرتغالی بود که در سال ۱۵۱۹ با پرچم اسپانیایی به هند شرقی سفر کرد. این در واقع اولین باری بود که یک اروپایی از اقیانوس آتلانتیک سفر می کند و به جایی در اقیانوس آرام که امروزه به عنوان تنگه ماگلان شناخته می شود، وارد می شود. متاسفانه ماگلان هیچ وقت نتوانست سفرش را کامل کند، او در ۲۷ آپریل سال ۱۵۲۱ در نبرد با جنگجویان جزیره ماکتان در فیلیپین کشته شد. با این حال کشتی هایی که به همراه او بودند این سفر را ادامه دادند و این احتمالا اولین سفر دور زمین بوده است. از بین ۵ کشتی ای که در این سفر بودند، تنها یک کشتی در سال ۱۵۲۲ به اسپانیا برگشت و از بین ۲۳۷ ملوانی که در این سفر بودند، فقط ۱۸ تای آن ها از این سفر جان سالم به در بردند.
حادثه ی قتل الیزابت شرت در سال ۱۹۴۷ یکی از رمز آلودترین حوادث تاریخ بود و به اندازه ای نفرت برانگیز بود که باعث شد تا شهر لس آنجلس تا ۷۰ سال مورد تنفر باشد. تا به حال قتل های زیادی توجهات عمومی را به خود در طول تاریخ جلب کرده اند که قتل بلک داهلیا (Black Dahlia) یکی از آنها بوده است. در واقع این که او به قتل رسیده است چندان ترسناک نبود بلکه طریقه ی به قتل رسیدنش بسیار مسئله ساز شد، قاتل بدن او را تکه تکه کرده و دو دستش را از مچ قطع کرده بود. این موضوع باعث شد تا جامعه ی آمریکا در وحشت بزرگی فرو برود و حتی تا به امروز هم قتل او ناشناخته باقی مانده است. اگر مختصات بالا را در گوگل ارث وارد کنید می توانید به محل قتل الیزابت شرت، بازیگر معروف آن دوران بروید.
منبع: historicmysteries.com
۱ نظرات