موزه خروپف در آلمان!

موزه خروپف در آلمان

صدای خروپف از آن مشکلاتی است که می تواند آدم را حسابی از خواب بی خواب کند! بعضی اوقات خروپف آنقدر آزار دهنده می شود که آدم را تا مرز عصبانیت پیش می برد. معضلی به اسم خروپف در آلمان آنقدر مهمه که حتی برایش یک موزه اختصاصی هم باز شده است. حتما برایتان جالبه که بدانید این موزه چه چیزهایی را به نمایش گذاشته و چرا این همه بازدید کننده دارد. اطلاعات مفیدی که در این موزه درباره خروپف به دست می آورید تا حدی است که در شهر آلفلد آلمان بیشتر کسانی که خروپف می کنند برای حل مشکلشان به جای مطب دکتر به موزه خروپف می روند! در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا از موزه خروپف بیشتر بدانید.

مطالب مرتبط:
جملات پر کاربرد آلمانی در سفر
معرفی بهترین شهرهای آلمان برای تحصیل

حدود ۲۰ درصد بزرگسالان در دوره های مختلف زندگی شان خروپف را تجربه می کنند. خیلی ها دوست دارند از دست این مشکل خلاص شوند چون خروپف هم شخص خروپف کننده و هم اطرافیان را اذیت می کند.  یک انجمن در بریتانیا تحقیقاتی انجام داده که نشان می دهد که رویای بیشتر خروپف کننده ها و حتی کسانی که در کنار آن ها می خوابند خلاص شدن از دست این مشکل است! خروپف گاهی حتی باعث سردرد می شود اما راه چاره آن رفتن به موزه خروپف است! چون در این موزه حدود ۴۰۰ راه حل برای حل این معضل به نمایش گذاشته شده است.

یک پزشک آلمانی سال هاست به دنبال وسایلی می گردد که معضل خروپف را حل کند. او نتیجه تحقیقات خودش را در یک موزه به همه مردم نشان می دهد. این پزشک ۶۷ ساله یک موزه خاص و عجیب را در شهر آلفلد آلمان راه انداخته که فقط و فقط مخصوص خروپفه! این پزشک که متخصص اختلالات خواب است چیزهای عجیب و غریب و همینطور آیتم های آموزشی واقعی درباره خروپف را جمع آوری کرده است. بعد از اینکه سیل در تابستان سال گذشته موزه قبلی این پزشک را از بین برد او موزه دیگری را باز کرد که در آن در ۴ اتاق جداگانه ۳۰۰ آیتم به نمایش در آمده است. جالبه که از قرن ۱۹ تا به حال برای هیچ بیماری ای به اندازه خروپف تا این حد وسیله اختراع نشده است. این ابزارها خیلی متنوع اند؛ بعضی از آن ها وارد دهان یا گوش می شود و بعضی ها هم به نقاط مختلف بدن وصل می شوند. خروپف بیشتر زمانی اتفاق می افتد که آدم به پشت بخوابد در این صورت در مواقعی که تنفس از راه بینی مسدود و ماهیچه های حنجره در حال استراحت باشد از شخص خروپف کننده صدای جورواجوری در می آید! برای همین هم هست که در قرن ۱۸، سربازانی که خروپف می کردند روزگار سختی داشتند چون در قسمت داخل لباس آن ها توپ هایی دوخته می شد تا هنگام خواب به پشت برنگردند، این روش حتی امروز هم به کار برده می شود اما امروز از چیزهایی مثل توپ تنیس استفاده می شود. دوست دارید درباره این وسیله ها بیشتر بدانید؟ همه این ابزارها و وسایل را می توانید در این موزه تماشا کنید.

موزه خروپف کاملا درباره پدیده خروپف است و روش های مبارزه با آن را هم معرفی کرده است. هر چیزی که تا به حال برای حل مشکل خروپف در بیمارستان ها و جاهای مختلف به کار برده شده در این موزه پیدا می شود. با گشتن در موزه وسایل جالبی می بینید که بعضی هایشان برای صدها سال قبل هستند و برای اختراع بعضی از آن ها از ایده های خلاقانه ای استفاده شده که مطمئنا دیدن آن ها برایتان جالب است. یکی از این اتاق ها شامل یک آزمایشگاه خوابه که از سال ۱۹۸۵ تا به حال در آن آزمایش هایی در ارتباط با خروپف انجام می شده است.

تعدادی از جالب ترین وسایل این موزه

سازهای بادی! از وسایل جالبی که در این موزه به نمایش در آمده « دیجریدو » است. این وسیله یکی از سازهای بادی بومی استرالیا ست که حسابی کسانی که از موزه دیدن می کنند را سرگرم می کند. شاید بگویید این ساز در موزه خروپف چه کار می کند؟ محققان سوئیسی متوجه شدند که ساز زدن به بیمارانی که دچار خروپف های سطحی هستند کمک می کند. در واقع این سازهای بادی عضلات را قوی و راه تنفس را باز می کند.

ماسک ضد خروپف! این وسیله صد سال پیش اختراع شده و سازوکار جالبی هم دارد! اگر می خواهید معجزه این ماسک ضد خروپف را ببینید باید بندهای چرمی آن را به دور چانه ببندید تا دهان در هنگام خواب بسته بماند. به همین سادگی!

وسایل پروتزی! یک سری دیگر از لوازم اینجا وسایل پروتزی که در دهان گذاشته می شود و کمک می کند که فک بالا به سمت جلو کشیده شود.

 پین هایی برای بینی! این وسیله حفره های بینی را تا حدی باز می کند که در هنگام خواب اکسیژن بیشتری وارد شش ها شود.

وسایل الکتریکی! یک سری وسایل الکتریکی هم هستند که شبیه دستگاه های اندازه گیری فشار خون هستند و بر روی دست ها و پاها بسته می شود تا همین که شروع به خروپف می کنید ویبره بزنند.

در این موزه داستان های جالبی هم درباره معروف ترین خروپف کننده های تاریخ وجود دارد! یکی از این داستان ها درباره فردی است که صدای خروپف های او حتی بلندتر از یک گروه سرود بود! قسمت های جالب این موزه تمامی ندارد، در یکی دیگر از قسمت های آن به بخشی می روید که پر از عروسک های حیوانات مختلف است که اگر شکم آن ها را فشار دهید صدای خروپف می دهند! موزه خروپف هر سال حدود ۱۰۰۰ بازدید کننده دارد و دکتر خودش همه کسانی که به موزه می روند را راهنمایی می کند.

منبع: tripfreakz.com

مطالب مرتبط

دریاچه ارواح نوشهر کجاست؟

سفر به ییلاق شکر دشت گیلان

راه آهن شاهرود کجاست؟