معرفی کامل روش های مهاجرت به استرالیا

معرفی کامل روش های مهاجرت به استرالیا

یکی از پرطرفدارترین کشورهای دنیا برای مهاجرت، استرالیا بوده که به دلایل مختلفی همه افراد را از تمام کشورها به سمت خود جذب می کند. با این که روز به روز روش های مهاجرت به استرالیا تغییر نموده و قوانین سختگیرانه ای در این کشور راجع به مهاجرت گرفته می شود، اما باز هم داستان مهاجرت به استرالیا ادامه دارد. مجله ی گردشگری الی گشت برای آن دسته از افرادی که می خواهند به دلایل گوناگونی وارد استرالیا شده و اقامت این کشور را دریافت کنند، مطلبی پیرامون روش های مهاجرت به استرالیا آماده نموده است. اگر هر یک از شرایط ویژه گفته شده را برای مهاجرت دارید، می توانید به سفارت این کشور مراجعه کنید.

شیوه های مختلفی برای مهاجرت به استرالیا یا دیگر کشورها می توان نام برد که لیستی از این روش ها را در زیر خواهیم آورد:

مطالب مرتبط:
معرفی ۱۰ مورد از بهترین دانشگاه های استرالیا
دیواره ای از باقی مانده کشتی های غرق شده در استرالیا
جزیره کانگورو در استرالیا و جاذبه های آن

در گذشته به این صورت بود که هر کودکی که در خاک استرالیا متولد می شد، تابعیت این کشور را دریافت می کرد اما امروزه این قانون به قانون تابعیت خون تغییر پیدا کرده است. به این صورت که یکی از والدین باید حتما تابعیت کشور استرالیا را داشته باشند تا فرزند بتواند تابعیت این کشور را دریافت نماید. در مجموع کسانی که از این طریق می خواهند مهاجرت به استرالیا داشته باشند، شرایط متفاوت خواهد بود. به طور مثال اگر یکی از والدین کودک استرالیایی باشد اما کودک در خارج از خاک این کشور به دنیا بیاید، تا قبل از ۱۸ سالگی می تواند برای اقامت دائم این کشور اقدام نماید.

اگر به مدت ۱۰ سال در استرالیا زندگی کنید و فرزند شما هم همین زمان را در این کشور اقامت داشته باشد، پس از ۱۰ سال اقامت استرالیا به فرزند شما داده می شود.

بسیاری از افراد آرزو دارند که پس از بازنشستگی، در کشور دیگری باقی عمر خود را بگذرانند. استرالیا برای این افراد، ویزای بازنشستگی را ارائه داده است. افرادی که سنی بالای ۵۵ سال داشته باشند و می توانند هزینه های زندگی خود را پرداخت کنند، می توانند با این روش به استرالیا مهاجرت نمایند. این افراد تنها برای همسر خود می توانند ویزای اقامت به همراه خود بگیرند. این نوع ویزا، از جمله ویزاهای موقت در استرالیا است که اگر می خواهید آن را تبدیل به اقامت دائم کنید، باید از طریق سرمایه گذاری اقدام نمایید. ویزای موقت را بسته به شرایطی که دارید، می توانید تمدید نموده و همچنان در این کشور زندگی کنید.

این نوع شیوه مهاجرت به استرالیا برای افرادی مناسب است که یکی از اعضای خانواده آن ها از قبل، در استرالیا اقامت دائم داشته و هم اکنون می خواهند کل خانواده با هم باشند. به طور مثال اگر شما به عنوان والدین در استرالیا اقامت دارید، می توانید برای فرزند خود برای اقامت ویزای فرزندی را در استرالیا دریافت کنید. همچنین فرزندان ساکن در این کشور، می توانند برای والدین خود ویزای مهاجرتی بگیرند. ویزای ازدواج را می توان زیر مجموعه ای از این نوع ویزا دانست که در ادامه بیشتر به شما معرفی خواهیم نمود.

برای مهاجرت به استرالیا با ازدواج افراد، دو نوع ویزای ازدواج و ویزای نامزدی برای افراد بسته به شرایطی که دارند، صادر می شود. در این مورد شرایط مالی همسر در استرالیا سنجیده می شود تا در نهایت ویزای اقامت ۲ ساله برای همسر غیر استرالیایی خود را دریافت نماید. ویزای ازدواج استرالیا تنها ۹ ماه به این افراد اجازه می دهد تا پس از مهاجرت به استرالیا، ازدواج خود را در دفاتر رسمی این کشور، به ثبت برسانند. برای این نوع ویزا، امتحان زبان هم گرفته می شود.

از دیگر روش های مهاجرت به استرالیا در سال های اخیر، مهاجرت از طریق تخصص هایی است که دارید. کشور استرالیا هر ساله لیستی از مشاغل و تخصص های مورد نیاز را ارائه می دهد که اگر شما هم در این زمینه ها مهارت داشته باشید، می توانید برای مهاجرت کاری به استرالیا اقدام کنید. ویزای کاری که به افراد در این زمینه تعلق می گیرد متفاوت بوده و با شماره هایی مانند ویزای ۱۸۶، ویزای ۱۸۹، ۱۹۰، ۴۸۹، ۱۸۷ و ۴۷۶ معرفی می شوند. هر یک از این ویزاها شرایط مخصوص به خود را داشته و البته بسته به سال اقدام شما متفاوت خواهد بود.

این قوانین و مقررات هر ساله به روز شده و گاهی بعضی از مشاغل (همانند آرایشگری) از لیست مشاغل نیازمندی های استرالیا در سال های اخیر حذف می شوند.

  • در میان انواع ویزای کار استرالیا اگر بتوانید کارفرمایی پیدا کنید که اسپانسر شما شود، می توانید اقامت دائم استرالیا را دریافت نمایید و این ویزا، نام دارد.

برای افرادی است که برای مهاجرت به استرالیا می توانند امتیازی بالای ۶۵ را دریافت نمایند. این افراد نیازی به اسپانسر نداشته و از امتیازبندی های استرالیا در مورد سن، تحصیلات، سوابق کاری، تسلط به زبان انگلیسی، امتیاز همسر و فرزند و بسیاری دیگر می تواند ویزای شماره ۱۸۹ استرالیا را دریافت نماید.

  • اگر به جز داشتن تمام این امتیازها، اسپانسر هم داشته باشید، ویزای ۱۹۰ استرالیا مناسب شما بوده و به راحتی می توانید اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید.

به افرادی تعلق می گیرد که بتوانند اسپانسری یک ایالت یا منطقه کم جمعیت یا یکی از بستگان خود را در استرالیا دریافت کنند. با این ویزا به شما اجازه اقامت ۴ ساله در این کشور داده می شود.

همچنین اگر کافرمایی در مناطق کم جمعیت استرالیا تقاضای نیروی کاری شما را داشته باشد، به شما استرالیا تعلق خواهد گرفت.

نیز برای افرادی خواهد بود که از دانشگاه های معتبر درون ایران یعنی دانشگاه های امیرکبیر و دانشگاه تهران مدرک فنی مهندسی دارند و در نهایت می توانند ۱۸ ماه را در استرالیا زندگی نموده و کار کنند. به این شیوه برای پیدا کردن اسپانسر در استرالیا اقدام نمایند.

هر ساله لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا دوباره ارائه می شود. چرا که تغییر کرده و اگر می خواهید برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید، باید حتما اطلاعات خود را در این زمینه به روز نمایید.

در سال های اخیر رتبه و رنکینگ دانشگاه های استرالیا بسیار بالا رفته که نشان دهنده برتری و امکانات ویژه تحصیلی این دانشگاه ها بوده است. دانشگاه هایی مانند دانشگاه ملبورن یا دیگر دانشگاه های معروف این کشور، هم اکنون از نظر دانش و مدارج علمی، جایگاه بالایی داشته که همین موضوع باعث انتخاب استرالیا از طرف دانشجویان دیگر کشورها برای ادامه تحصیل خواهد بود.

با اینکه هزینه تحصیل هم در استرالیا در سال های اخیر بیشتر شده اما مزیت اجازه کار دانشجو به افراد اجازه می دهد تا بتوانند تا حدودی از پس پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در استرالیا برآیند. هر جوانی برای دوره های مختلف تحصیلی می تواند برای دانشگاه های این کشور درخواست بدهد. برای آموزش در دوره های تحصیلی، کارآموزی یا یادگیری زبان انگلیسی می توانید درخواست ویزای تحصیلی استرالیا را بدهید.

دانشجویان می توانند در طول دوره تحصیل خود در این کشور، هر دو هفته، ۴۰ ساعت به صورت پاره وقت کار کنند. در مدت تعطیلات نیز، اجازه کار تمام وقت را خواهند داشت.

یکی از آسان ترین و راحت ترین روش های مهاجرت که زودتر از دیگر روش ها به نتیجه می رسد، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کشور مورد نظر است. اینکه توان تجارت و سرمایه گذاری در دیگر کشورها را داشته باشید به شما اجازه خواهد داد تا در مدت زمان کمتری بتوانید ویزای کاری و سپس ویزای کار آفرینی را بگیرید. در مورد کشور استرالیا باید ابتدا بتوانید ویزای اقامتی ۴ ساله آن را دریافت نمایید. ویزای اقامت استرالیا به نام ویزای ۱۸۸ شرایط شما را سنجیده و براساس توانایی و میزان سرمایه گذاری تان به شما امتیاز می دهد. این نوع ویزا چندین زیر گروه داشته که بسته به شرایط افراد و متفاوت خواهد بود.

  • شرایط سنی که در این مورد باید فرد درخواست دهنده زیر ۵۵ سال باشد.
  • میزان دارایی شخص سرمایه گذار شامل تمام اموال منقول و غیرمنقول بوده که باید حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا باشد.
  • داشتن گردش مالی حداق به مقدار ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در دو سال، (این گردش مالی دو ساله بایستی در ۴ سال اخیر انجام شده باشد.) گردش مالی هر دو گزینه برداشتی یا واریزی را شامل می شود.
  • ارائه مدارکی مربوط به نحوه سرمایه گذاری در استرالیا که می تواند شامل مواردی قیمت گذاری املاک، طرح کسب و کار، گزارش های مالی و هر آنچه که لازم است، باشد.
  • همچنین باید توانایی اثبات کارفرما بودن خود را در ایران برای حداقل دو سال مالی داشته باشید.

اگر چنین شرایطی را دارید و در نهایت مهاجرت به استرالیا برای شما با موفقیت همراه بود؛ بایستی برای راه اندازی کسب و کار خود با ثبت شرکت در استرالیا اقدام نمایید. ویزای سرمایه گذاری استرالیا ابتدا به صورت موقت ۴ ساله ارائه شده که به آن ساب کلاس ۱۸۸ گفته می شود. این نوع ویزا خود به ۳ گروه زیر تقسیم می شود:

  • ویزای کارآفرینی
  • ویزای سرمایه گذاری معمولی
  • ویزای سرمایه گذاری ویژه

تمام این ویزاها اگر برای شما صادر شوند، می توانید بر طبق قوانین جدید مهاجرت به استرالیا برای ۴ سال و ۳ ماه به همراه تمام اعضای خانواده خود در استرالیا زندگی کنید. همچنین به اعضای خانواده شما اجازه کار داده می شود. همچنین اگر روند گرفتن اقامت دائم استرالیا برای شما راحت تر خواهد شد. برای این شرایط مهاجرت بر طبق قوانین این کشور، بایستی حداقل امتیاز ۶۵ را دریافت کنید و هرچند که نمره زبان چندان اهمیت ندارد اما داشتن IELTS 5 می تواند امتیاز بهتری برای شما به همراه داشته باشد.

در صورتی که تمام شرایط بالا را داشتید، می توانید برای دریافت ویزای اقامت ۱۸۸ و در نهایت ویزای کارآفرینی اقدام نمایید. پس از آن اگر بخواهید دیگر اعضای خانواده خود را به استرالیا و محل اقامت خود بیاورید، بایستی شرایط دیگری داشته باشید. این شرایط نه تنها برای شما بلکه برای تمام اعضای خانواده تان امکان اقامت دائم را به همراه خواهد داشت. به این ویزا، ویزای ۸۸۸ استرالیا می گویند و چنین شرایطی دارد:

  • سرمایه گذاری حداقلی به میزان ۲۰۰ هزار دلار استرالیا در تجارت
  • ۲ سال فعالیت کسب و کاری
  • و در نهایت داشتن حداقل ۳۰۰ هزار دلار گردش مالی سالیانه در این زمینه

یکی دیگر از روش های مهاجرت که می توان آن را از زیر مجموعه های مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری دانست، خرید ملک در استرالیاست. هر چند که خرید خانه و ملک در استرالیا و بسیاری از شهرهای آن گران خواهد بود اما اگر می خواهید از این طریق اقامت این کشور را دریافت کنید، بایستی پروند خود را به سازمان  FRIB ارائه دهید تا مورد ارزیابی قرار بگیرد. در نهایت می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق خرید ملک اقدام کنید.

در مجموع روش مهاجرتی از طریق پناهندگی را به هیچ یک از افراد پیشنهاد نمی دهیم. این شیوه به عنوان آخرین راه حل برای افرادی توصیه می شود که مجبور به پناهندگی شده و هیچ راه دیگری پیش رو ندارند. افرادی که برای نجات جان خود، درخواست پناهندگی می دهند، می توانند بسته به نوع پناهندگی، ویزاهایی که شرایط آن ها با شماره های ۲۰۰، ۲۰۱، ۲۰۳ و ۲۰۴ مشخص شده است، را دریافت کنند. هر یک از این ویزاها به ترتیب برای پناهندگی، بشر دوستانه، نجات اضطراری و زبان در خطر داده می شود. خود ویزای پناهندگی باز به سه زیرمجموعه ویزای حفاظتی (۸۶۶)، حفاظت موقت (۷۸۵ و پناهگاه امن (۷۹۰) تقسیم می شود.

در طی سال های اخیر با شرایط نامناسب مهاجرت به این شیوه و کمپ هایی با مشکلات فراوان برای مهاجران به هیچ عنوان این نوع روش را برای مهاجرت به استرالیا پیشنهاد نمی دهیم. چرا که بسیار خطرناک است.

برای اطلاعات بیشتر و به روز شده درباره مهاجرت به استرالیا می توانید به سایت روبرو مراجعه کنید: immi.homeaffairs.gov.au

مطالب مرتبط

دریاچه ارواح نوشهر کجاست؟

سفر به ییلاق شکر دشت گیلان

راه آهن شاهرود کجاست؟