آخرین فن آوری هایی که راه و روش سفرتان را متحول می کنند!

فن آوری های مرتبط با سفر

در بسیاری از جشن ها و فستیوال های معروف و پرطرفدار دنیاست که جرقه ساخت اپلیکیشن های اجتماعی جدید زده می شود.  تا به حال به بازدید از دیوار بزرگ چین بدون سفر به چین فکر کرده اید؟! امروز دیگر با رشد فن آوری می توانید سفرهای مجازی را هم تجربه کنید. اپلیکیشن ها و فن آوری های زیادی هر سال به بازار می آیند که با استفاده از خیلی از آن ها می توانید سفرهایتان را آسان تر و لذت بخش تر کنید. در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا از فن آوری های مرتبط با سفر حرف بزنیم.

مطالب مرتبط:
با این اپلیکیشن ها در سفر هیچ نگرانی ای ندارید!
اگر به تایلند رفتید از این اپلیکیشن استفاده کنید!

این اپلیکیشن هم مثل Spinlister راه حل آسانی را برای کرایه دوچرخه ارائه کرده البته با یک قیمت مقرون به صرفه! با ۳۰ دلار در ماه، اعضاء می توانند در هر شهری کرایه نامحدود به مدت ۵ ساعت داشته باشند و با ۸۰ دلار هم می توانند دوچرخه را به مدت ۲۴ ساعت کرایه کنند. به کسانی که صاحب دوچرخه هستند مبالغی مشخص پرداخت می شود تا دوچرخه شان را به این سیستم بدهند. هم از طریق وبسایت و هم از طریق اپلیکیشن موبایل می توانید از این سیستم استفاده کنید: دوچرخه مورد نظرتان را پیدا کنید، آن را چک و رزرو کنید.

این وسیله یک نمایشگر سربند واقعیت مجازی است که در سال ۲۰۱۶ به بازار آمد. تصور کنید که جاهای معروفی مثل تاج محل هند را به صورت سه بعدی و واقعی گشت و گذار کنید بدون اینکه مجبور باشید در میان اتوبوس های شلوغ گردشگری خودتان را به این محل برسانید! با پوشیدن این اندروید وارد دنیای گردشگری مجازی می شوید و با وجود افکت هایی که در این سفر مجازی شما را همراهی می کنند سفرتان حتی واقعی تر از واقعی هم به نظر می آید!

ویدئو کنفرانس زنده از طریق اسکایت برای کسانی که کیلومترها با خانواده شان فاصله دارد یک نعمت است اما امروز تکنولوژی Beam+ با یک مانیتور ویدیویی که به وب وصل است همان کار را برایتان انجام می دهد و با چرخ هایی که در زیر آن است می توانید از هر کامپیوتری آن را از راه دور کنترل کنید. شاید شکل ربات مانند این دستگاه کمی خنده دار به نظر بیاید اما با وجود آن دیگر دلتنگ اعضای خانواده و دوستانتان نمی شوید.

این عابربانک خیلی زود خودش را با بیت کوین هماهنگ کرد. بیت کوین؟ این روزها اسمش را زیاد می شنوید: پول دیجیتالی که به جای بانک با شبکه های کامپیوتری کنترل می شود و به کمک این عابربانک ها در سفر هم دسترسی راحتی به آن ها دارید. اما بهترین قسمت استفاده از این عابربانک ها این است که احتیاج به هیچ کارتی ندارید! فقط کافیست که شماره تلفن و پین را وارد کنید و از کف دستتان اسکن بگیرید تا بهتان پول نقد داده شود. این عابربانک به درد کسانی می خورد که می خواهند سبک سفر کنند و هماره خودشان هیچ کیف پولی نداشته باشند.

این موزیک پلیر که به شکل یکی از شکلات های سوئیسی طراحی شده هر موسیقی با هر نوع فرمتی را جواب می دهد! و صدای آن هم ۲۵ برابر بهتر از «ام پی تری» استاندارد روی آیفون یا آیپد است. این پلیر با ۶۴ گیگ حافظه می تواند حدود ۸۰۰ ترک باکیفیت را در خود ذخیره کند. فروش قابل توجه این پلیر در دو روز اول ورود به بازار به خوبی محبوبیتش را ثابت می کند: ۸۰۰ هزار دلار در دو روز.

چت روم های قدیم را یادتان می آید؟ بانتر دوباره شما را به آن چت روم ها برمی گرداند؛ اتاق هایی که امکان حرف زدن شما با آدم های نزدیک را فراهم می کرد. این چت روم های خصوصی برای تلفن زدن گزینه ای متفاوت را در اختیارتان می گذارد و مخصوصا برای به اشتراک گذاری عکس و ویدئو خیلی به درد می خورد.

این دوچرخه با بدنه مثلثی و قاب استاندارد توسط یک شرکت هلندی طراحی شده و اولین دوچرخه برقی ای است که اصلا شبیه دوچرخه های برقی نیست! ویژگی بینظیر این دوچرخه شامل یک تکنولوژی عجیب و جالب است که خودش پا زدن را یاد می گیرد و موتورش را طوری تنظیم می کند که در این دوچرخه سواری تا ۸۰ درصد به شما کمک کند! کرایه این دوچرخه در جایی مثل هلند خیلی تازگی دارد!

کارپلی آخرین تغییر و تحولات اپل است برای اینکه خودش را با خودروهای لوکس هماهنگ کند و تعامل مشتری های گوشی هایش را با ماشین هایشان بهتر کند. کارپلی امکان برقراری ارتباط بین رادیو و یک صفحه نمایش را فراهم می کند و به کمک آن می توانید گوشی موبایل آیفون را هم کنترل کنید. برای اینکه به کارپلی دسترسی داشته باشید گوشی آیفون شما باید ۵ و بالاتر باشد و حداقل سیستم عامل آی او اس ۷/۱ داشته باشد. دکمه های بزرگ تر و بهتر، و کنترل های بهتر صدا به شما اجازه می دهد تا به همه چیز؛ از مسیج و موسیقی گرفته تا نقشه و پادکست دسترسی داشته باشید. اما این همه ماجرا نیست! کارپلی طوری طراحی شده تا به راحتی با سیستم های جهت یابی خودروهای بازار هم هماهنگ شود.

در ورژن های جدید تلفن با CallSnap در هنگام جواب ندادن به گوشی به جای فرستادن پیام های پیش فرض از عکس استفاده می کنید. البته این روش برای وقت هایی که سر جلسه هستید و یا به جای رسمی مهمی رفتید مناسب نیست. CallCheck امکان چک کردن میس کال ها را هم فراهم می کند حتی وقت هایی که گوشی تان خاموش است و یا در پروازهای طولانی به سر می برید.

منبع: travelandleisure.com

مطالب مرتبط

دریاچه ارواح نوشهر کجاست؟

سفر به ییلاق شکر دشت گیلان

راه آهن شاهرود کجاست؟