با رفتن به این غارها پولدار می شوید!

شاید تا به حال چیزهایی درباره داستان گنجینه آزتک ها و اینکاها شنیده باشید اما آیا چیزی درباره گنجینه یاماشیتا به گوشتان خورده است؟ اینطور که ادعا شده گنجی ارزشمند که به گنج یاشیماتا معروف است در گوشه ای از سرزمین فیلیپین دفن شده است، گنجینه ای بزرگ که شامل ده ها تن طلا، فلزات ارزشمند، گوهرهای ناب و کارهای هنری است. ارزش این گنجینه میلیارد میلیارد دلار است و مطمئنا تا به حال افراد زیادی به دنبال پیدا کردن آن بوده اند. اگر می خواهید از گنجینه یاماشیتا بیشتر بدانید در ادامه الی گشت را همراهی کنید.

مطالب مرتبط:
معرفی کلیسای سن آگوستین در فیلیپین
معرفی هتل ۴ ستاره واترفرانت پاویلیون در مانیل فیلیپین

ژاپن در سال های جنگ جهانی دوم و سال های قبل از آن غنیمت های زیادی از حمله به کشورهای دیگر به دست آورد غنیمت هایی که معادل یک گنجینه ای ارزشمند بود. برای جمع آوری این غنیمت های جنگی حتی یک تیم ویژه تشکیل شده بود که تنها هدفشان این بود که کشورهای مهاجم را غارت کنند. مقدار این غنیمت ها آنقدر زیاد بود که حمل آن ها به ژاپن احتیاج به تلاش شبانه روزی داشت.

فیلیپین در مسیر رفت و آمد به ژاپن قرار داشت برای همین نیروهایی که در حال حمل این گنجینه ها به ژاپن بودند مدتی را در این کشور استراحت می کردند و بعد از مدتی دوباره طلاها را بار کشتی ها می کردند. زمانی که ژاپنی ها قصد داشتند برای بردن این گنجینه به ژاپن چندین کشتی را روانه آب های آزاد کنند نیروهای آمریکایی برایشان مشکلاتی به وجود آورnند برای همین خانواده سلطنتی ژاپن تصمیم گرفت تا برای اینکه دست آمریکایی ها به این گنجینه نرسد گنجینه های باقی مانده را جایی در همان فیلیپین مخفی کند تا در سال های بعد و در فرصت مناسب آن ها را به ژاپن برساند. طبق شایعات این گنجینه قبل از سال ۱۹۴۵ در بیش از ۱۴۵ تونل و غار زیرزمینی پنهان شده است.

از آنجایی که ژنرال ژاپنی، یاماشیتا در زمان حمله آمریکایی ها به فیلیپین مسئول کنترل این کشو بود این گنجینه پنهان به گنجینه یاماشیتا معرف شد. ژنرال یاماشیتا که در فیلیپین بود مامور شد تا با حفر تونل هایی به غارهای مخفی برسد و همه طلاها و چیزهای ارزشمند را در آن ها پنهان کند. کار حفر تونل و آوردن گنجینه به آن جا به عهده سربازان ژاپنی و زندانیان جنگی بود.

ژاپن همیشه به جزایر فیلیپین به عنوان یک محل استراتژیک مهم برای پایگاه های نظامی جنوب شرقی آسیا نگاه می کرد و خیال داشت تا بعد از پایان جنگ جهانی دوم همچنان در فیلیپین باقی بماند و به بهانه حمایت از مردم این کشور پایگاه های نظامی اش را در جزایر فیلیپین نگه دارد، از طرفی سر فرصت گنجینه را از فیلیپین به ژاپن برگرداند اما حمله آریکایی ها به فیلیپین در سال ۱۹۴۴ همه ی این نقشه ها را بر باد داد! تا قبل از حمله آمریکایی ها، ژاپن به شدت مشغول حفر تونل هایی در اعماق زمین بود، تونل هایی که خیلی از آن ها به کمک بمب های قوی حفاری شده بودند. در بیشتر موارد همین که گنجینه ها در این تونل ها مخفی می شدند زندانیان جنگی یا اعدام و یا به همراه گنجینه در زیر خاک مدفون می شدند.

نظریه های مختلفی درباره اینکه در این سال ها چه بر سر گنجینه یاماشیا آمده وجود دارد. طبق یک نظریه فردیناند مارکوس، رئیس جمهور سابق فیلیپین مقدار قابل توجهی از این گنجینه را پیدا کرد و آن را برای خودش برداشت. او در مدت ریاست جمهوری اش کنترل زیادی روی جست و جوها و حفاری ها انجام می داد تا مبادا این گنجینه توسط دیگران غارت شود. یکی از این حفاری ها به سرپرستی شخصی به اسم روکساس انجام شد او ادعا کرد که در سال ۱۹۷۱ مقدار زیادی طلا در غار پیدا کرده و مدعی شد که زمانی که خبر کشف مهم او به گوش مارکوس رسید دستگیر و همه طلا ها از او گرفته شد برای همین به ایالت هاوایی رفت و شکایتی علیه رئیس جمهور و زنش ترتیب داد.

ایالت هاوایی که این شکایت در آنجا تنظیم شده بود در نهایت به نفع روکساس رای داد. از نظر دادگاه مدارک کافی وجود داشت که نشان می داد او طلاهایی را پیدا کرده که بعدها از او گرفته شده و برای این کار هم به مبلغ ۶ میلیون دلار پاداش گرفته است.  تاریخ دان ها و محققان دیگر ادعا می کنند که آمریکا قبول کرده که محل این گنجینه را نشان دهد و در عوض به خاطر جنایت های جنگی هیچ غرامتی به خانواده سلطنتی پرداخت نکند.

علی رغم انتشار فیلمی که از پیدا شدن مقدار زیادی شمس طلا در غارهای آبی فیلیپین خبر می دهد اما خیلی از کارشناسان این گنجینه و پیدا نشدن آن را شایعه و افسانه می دانند. با وجود همه شواهدی که وجود دارد هنوز هم تردیدهای زیادی هست که وجود گنجینه یاماشیتا و یا حداقل مقدار آن را با شک روبرو می کند. علی رغم ادعاهایی که توسط جستجوگران گنج و بومی های فیلیپینی انجام شده اما هیچ مدرکی وجود ندارد که پیدا شدن این طلاها را ثابت کند. برای اثبات پیدا شدن این گنج ها شاید داستان روکسوس تنها دلیل باشد.

امروز همچنان کسانی هستند که جان خود را به خطر می اندازند تا گنجینه یاماشیتا را پیدا کنند. آن ها امیدوارند که ناگهان حداقل بخش کوچکی از این گنجینه که سال ها پنهان است در جلوی چشمانشان ظاهر شود. شاید بیشتر این گنجینه قبلا پیدا و خرج کارهای مهمی شده و شاید هم در آینده باز هم بخش هایی از آن پیدا شود.

شاید تعجب کنید که چرا ژاپنی ها برنگشتند و این گنجینه را با خود نبردند! در حقیقت آن ها برگشتند اما وقتی که رئیس جمهور سابق فیلییپن مقدر زیادی از ان گنجینه را پیدا کرده بود! با این حال مطمئنا هنوز مقداری از این گنجینه در نقاط مختلف فیلیپین مدفون است!

منبع: historicmysteries.com

مطالب مرتبط

دریاچه ارواح نوشهر کجاست؟

سفر به ییلاق شکر دشت گیلان

راه آهن شاهرود کجاست؟