دلایل عجیبی که می تواند باعث دستگیری شما در اروپا بشود!

اروپا قاره‌ای جذاب و پر از فرصت‌ها برای سفر و ماجراجویی است، اما همچنین خانه قوانین عجیب‌وغریبی بوده که ممکن است در ماجراجویی‌های خود با عجیب ‌ترین دلایل دستگیری در اروپا مواجه شوید. این قوانین اغلب به ما بینشی از فرهنگ کشوری که آن‌ها را وضع کرده است، می‌دهد. آگاهی از این قوانین برای جلوگیری از بروز مشکلات و گرفتار شدن در کشورهای اتحادیه اروپا، ضروری است.

مجله گردشگری الی گشت، در مورد عجیب‌ترین دلایل دستگیری در اروپا، راهنمای مفیدی را برای گردشگرانی که قصد سفر به کشورهای اروپایی دارند، تهیه کرده است که خواندن آن را به شدت پیشنهاد می‌کنیم.  

کشورهای اروپایی نیز مانند سایر کشورهای دنیا از قوانین و مقررات ویژه‌ای برخوردارند که بسیاری از آن‌ها قوانین مشترکی با کل دنیا بوده و برخی مختص به هر کشور هستند. در میان این قوانین، مواردی وجود دارد که ممکن است برای افراد خارجی و گردشگران به شدت عجیب و غیرقابل درک باشند، در حالی که واقعاً اعمال می‌شوند و گاها مجازات‌های سنگینی در پی‌دارند.

بنابراین، آگاهی از این قوانین و مقررات برای سفر به این کشورها بسیار ضروری است؛ در ادامه به بررسی عجیب ترین دلایل دستگیری در اروپا اشاره می‌کنیم:

یکشنبه ممکن است روز خوبی برای رها کردن بازیافت خود در سطل‌های محلی باشد، اما اگر در سوئیس زندگی می‌کنید، با انجام این کار ساده، یا ممکن است با جریمه سنگین یا حتی زندان مواجه شوید؛ بنابراین ریختن بازیافت‌ها در سطل زباله خیابان در روز یکشنبه، می‌تواند از عجیب ترین دلایل دستگیری در اروپا، به ویژه کشور سوئیس، باشد.

در سال ۲۰۱۴، پلیس زوریخ، زن آلمانی جودیت شولت را در حال ریختن بازیافت خود داخل سطل‌های زباله خیابان پس از اطلاع از یک همسایه دستگیر کرد و به او گزینه‌هایی برای انتخاب داد: پرداخت جریمه بزرگ یا گذراندن دو شب در زندان.

همانطور که می‌دانید، روزهای یکشنبه در اکثر کشورهای اروپایی، تعطیل بوده و زمان مناسبی برای استراحت افراد است. بنابراین انجام کارهایی که موجب ایجاد مزاحمت برای سایر مردم شود، جرم محسوب می‌شود. حتی اگر این کارها، در حد دریل کردن و حفاری، کم اهمیت و کوچک باشند.

حتی به این فکر نکنید که آخر هفته را در آلمان، به حفاری بپردازید. در این کشور یکشنبه‌ها برای استراحت هستند و هر نوع حفاری مطلقاً مجاز نبوده و می‌تواند از عجیب ترین دلایل دستگیری در اروپا محسوب شود. آلمان موضوع «یکشنبه روز استراحت است» را بسیار جدی می‌گیرد. مغازه‌ها نیز بسته هستند و شما اساساً چاره‌ای جز استراحت ندارید.

اگر به سواحل اسپانیا می‌روید حتماً کفش‌های خود را عوض کنید زیرا رانندگی با دمپایی غیرقانونی است. اما قوانین اسپانیا برای رانندگی با کفش به همین جا ختم نمی‌شود؛ رانندگی با هرگونه کفش بدون پشت یا پنجه باز، با کفش پاشنه بلند یا پابرهنه در اسپانیا اکیداً ممنوع بوده و رانندگانی که قوانین را زیر پا بگذارند ممکن است تا ۲۰۰ یورو جریمه شوند.

در اسکاتلند، سرپرستی گاو در حالی که تحت تأثیر الکل هستید، خلاف قانون است؛ بنابراین، تحت هیچ شرایطی نباید تصمیم بگیرید که پس از مصرف زیاد الکل در بار، به گله‌داری بپردازید! انجام این کار ممکن است به پرداخت جریمه ۲۰۰ پوندی یا ۵۱ هفته زندان منجر شود. این قانون شامل اسب‌ها نیز می‌شود و می‌توان گفت از عجیب ترین دلایل دستگیری در اروپا است.

در اکثر کشورهای دنیا، اگر در موقعیتی ناخوشایند توسط پلیس متوقف شده و نیاز به انجام آزمایش تنفس داشته باشید، نیروهای پلیس دستگاه تنفس‌سنج مورد نظر را در اختیار شما قرار می‌دهند تا آزمایش را انجام دهید. اما این موضوع در فرانسه صادق نبوده و همه رانندگان موظفند در اتومبیل خود، دستگاه تنفس‌سنج به همراه داشته باشند، در غیر این صورت، جریمه سنگینی از سوی پلیس در انتظار آن‌ها خواهد بود.

بریتانیایی‌ها به هیچ وجه کاملاً قانون‌مدار نیستند، اما یکی از قوانین سفت و سخت آن‌ها منع افراد از جا زدن در صف‌ها است. اگر در صف خرید بلیط مترو در لندن هستید، حتی سعی نکنید در صف جا بزنید؛ زیرا در واقع قانون را زیر پا خواهید گذاشت و می‌بایست منتظر عواقب و جریمه‌های آن باشید. این موضوع در انگلستان تا حدی جدی است که به یکی از عجیب ترین دلایل دستگیری در اروپا تبدیل شده است.

فانتزی‌های خود را برای بازسازی صحنه «به پرندگان غذا بدهید» از مری پاپینز، در برخی کشورهای اروپایی مانند ونیز، فراموش کنید. در ونیز، غذا دادن به کبوترها غیرقانونی است. این شهر ایتالیایی در سال ۲۰۰۸ غذا دادن به پرندگان مزاحم را ممنوع کرد و کسب و کار فروشندگان خوراک پرندگان در میدان سنت مارک را به هم زد. هر کسی که حین غذا دادن به پرندگان در خیابان دستگیر شود، ممکن است با جریمه‌ای تا ۷۰۰ دلار روبه‌رو گردد.

ساحل شهر بارسلون مورد توجه گردشگران و افراد محلی است، اما حتی به قدم زدن در شهر با لباس شنا یا بیکینی خود فکر نکنید. پوشیدن لباس شنا در اماکن عمومی شهر به جز ساحل، اکیداً ممنوع است و ممکن است شما را با جریمه جدی مواجه کند. این قانون فقط متوجه خانم‌ها نبوده و به طور کلی، برهنه بودن بالاتنه برای مردان و زنان در بارسلون، از عجیب ترین دلایل دستگیری در اروپا محسوب می‌شود.  

در یونان، هنگام گشت و گذار در میان مناظر و بناهای تاریخی این کشور، از پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند خودداری نمایید. پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند در بناهای باستانی به دلیل آسیب جدی که می‌توانند به اقدامات حفاظتی وارد کنند، ممنوع است و می‌تواند با جریمه‌های سنگینی همراه باشد.

اگر در پرتغال هستید، این را بدانید که ادرار کردن در اقیانوس، از جمله فعالیت‌های غیرقانونی است و می‌تواند ازعجیب ترین دلایل دستگیری در اروپا محسوب شود. از نحوه پیگیری این جرم و اعمال مجازات‌های آن اطلاعاتی در دست نیست، اما چیزی که بسیار اهمیت دارد، جدیت دولت کشور در پیگیری آن است.  

در ونیز ایتالیا، غذا دادن به پرندگان در خیابان‌های شهر غیرقانونی است و مجازات‌های سنگینی دارد.

انجام این کار ممکن است به پرداخت جریمه ۲۰۰ پوندی یا ۵۱ هفته زندان منجر شود.

زیرا در آلمان یکشنبه‌ها روز استراحت است. مغازه‌ها نیز بسته هستند و شما اساساً چاره‌ای جز استراحت ندارید.

رانندگی با هرگونه کفش بدون پشت یا پنجه باز، با کفش پاشنه بلند، دمپایی یا پابرهنه در اسپانیا اکیداً ممنوع است.

اگر قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارید، مقاله فوق که به بررسی عجیب ترین دلایل دستگیری در اروپا اشاره می‌کند، می‌تواند برایتان بسیار مفید باشد. در کنار قوانین و مقررات سخت‌گیرانه کشورهای اروپایی، مواردی وجود دارند، که شاید در نظر افراد خارجی و گردشگران بی‌منطق و عجیب و غریب باشد. اما در نظر داشته باشید، آگاهی از این قوانین به شما در تجربه سفری بی‌دردسر و آرام کمک می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قوانین مسافرتی به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و رزرو بلیط و هتل، می‌توانید با کارشناسان مجرب آژانس الی گشت در ارتباط باشید.

 

مطالب مرتبط:
قوانین عجیب و غریب هواپیمایی که حتی حرفه ای‌ها نیز نمی دانند!
قوانین عجیب برای ماجراجویی در قطب جنوب
قوانین عجیب و در عین حال خنده دار کشورها!

مطالب مرتبط

دریاچه ارواح نوشهر کجاست؟

سفر به ییلاق شکر دشت گیلان

راه آهن شاهرود کجاست؟

۱ نظرات

مهدی 1403-01-13 - 5:27 ب.ظ
اگر در ایران این قوانین رو اجرا کنند .‌‌ومتنملهدنبض حقوق بشر و محدودیت در آزادی خواهیم شد. ولی قوانین برای خودشان محترم است.
افزودن نظر