این ساختمان های مدرن و شگفت انگیز در قاره ی آسیا هستند!

ساختمان های مدرن آسیایی

طراحی و نقشه کشی ساختمان ها در این سال های اخیر با تغییرات بسیار زیادی روبرو بوده است البته این ادعا کاملا در سطح جهانی است و در گوشه گوشه ی جهان و علی الخصوص اَبَر شهرهای آسیایی نیز بیشتر قابل رویت است. این ساختمان های مدرن آسیایی امروزه تبدیل شده اند به جاذبه هایی بسیار خاص و البته بسیار مشهور که سالانه انگیزه ای است برای افراد زیادی که حتی شاید فقط برای دیدن آن ها به شهرهایی که این ساختمان ها در آن قرار گرفته اند، سفر کنند. در واقع این ساختمان ها به خاطر نوع و شکل معماری خود بسیار مشهور و مورد توجه می باشند. با این که ساختمان های مدرن آسیایی کم نیستند اما برخی از آن ها از دیگری مشهورتر می باشند. امروز ما در الی گشت که به تمامی این مسیرها، تور و پرواز دارد؛ می خواهیم تا این ساختمان های مدرن آسیایی را به شما بسیار کامل و جامع بررسی و معرفی نماییم پس، با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

مطالب مرتبط:
با ارزان ترین مقاصد گردشگری آسیا آشنا شوید!
بهترین مقاصد آسیایی در مهر ماه
آسیا در پاییز

از ۵ ستاره ترین اعضای لیست ساختمان های مدرن آسیایی، برج خلیفه در دبی و کشور امارات متحده ی عربی است. ساخت این برج فوق العاده در حدود ۱۱ سال پیش یعنی سال ۲۰۰۴ شروع شد و در سال ۲۰۱۰ به پایان رسید. اگر بخواهیم برج خلیفه را از نظر معماری و طراحی بررسی کنیم باید بگوییم که این برج حدود ۸۰۰ متر ارتفاع داد و با ۱۶۰ طبقه، یک آسمان خراش سر به آسمان کشیده است.

هزاران آپارتمان مسکونی و اداری همراه با استخر و کتابخانه ای مخصوص اهالی برج ویژگی های آن هستند. یکی دیگر از ویژگی های برج خلیفه، وجود هتلی با ۱۶۰ اتاق در طبقه پایین آن است. داشتن بزرگ ترین بالکن، بیشترین طبقات، بلندترین آسانسور باربری، بلند ترین برج در دنیا و …همگی از خصوصیات این برج هستند که در زمره ی ترین های این برج قرار می گیرند و آن را معروف می کنند. این برج توسط شرکت طراحی بین المللی سام با ترکیبی از معماری الهام گرفته از اسلام و صحرا طراحی شده است و همچنین در طراحی این ساختمان از گل های صحرایی نیز استفاده شده است.

علاوه بر ظاهر زیبایی که طراحی این برج دارد نیرویی است که باد در طبقه های فوقانی وارد می کند را نیز می تواند مهار کند. این حقیقت کتمان نشدنی است که معماری مدرن و شگفت انگیز برج خلیفه آن را نسبت به بیشتر سازه های شهر دبی که مملو از سازه های بی مانند است، متمایز نموده است. دوست دارید تا برج خلیفه ی دبی را از نزدیک و آن هم در پاییز ببنید؟ با می توانید با سفری بسیار راحت و آرام دبی، جاذبه هایی دیگر همچون این برج را نیز از نزدیک ببینید و در آن ها قرار بگیرید. کارهای سفر خود را به الی گشت بسپارید.

سازه ی آسیایی دیگری که در لیست ساختمان های مدرن آسیایی قرار گرفته است، برج های دوقلوی پتروناس در کوالالامپور و کشور مالزی است. برج ‌های دو قلوی پتروناس یکی از بلندترین آسمان خراش‌ها در کل دنیا هستند و در حال حاضر نیز تبدیل به نماد اصلی این شهر شده است.

درباره ی این ساختمان ها جالب است بدانید که پتروناس از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۴ میلادی به عنوان بلندترین ساختمان جهان شناخته می شده است. ارتفاع برج‌ های دو قلوی پتروناس با حساب کردن ارتفاع آنتن بالای ساختمان خود در حدود ۴۵۲ متر است. در ضمن هر برج این مجموعه دارای ۸۸ طبقه با نمای شیشه‌ ای و فلزی است. شاید برایتان جالب باشد، شاید باورتان نشود اما در این برج ها، ۷۸ آسانسور مشغول فعالیت هستند. این برج ها با این که به عنوان جاذبه به حساب می آیند اما با این حال، یکی از برج ‌های دوقلو محل فعالیت شرکت نفت مالزی ، تلفن همراه ماکسیس و هواپیمایی کشور مالزی است. برج‌ های دو قلو پتروناس از طریق یک مرکز خرید به نام سوریا در طبقات پایین و پلی در طبقات بالا به هم متصل هستند. پلی که این دو برج را به یکدیگر متصل می‌کند با نام «پل آسمان» دارای ارتفاع ۱۷۵ متر، طول ۵۶ متر و وزنی بالغ بر ۴۵۰ تن است.

این پل طبقات ۴۱ و ۴۲ برج‌ها را به یکدیگر وصل می‌کند. این پل که در مراحل پایانی ساخت برج ‌ها اضافه شد، به سازه ی اصلی پتروناس اصلی متصل نیست و به راحتی به داخل و بیرون بنا حرکت می‌ کند تا در برابر بادهای قوی آسیبی را متحمل نشود. پل آسمان نیز در نوع خود بلندترین پل ۲ طبقه در دنیا است.

این ساختمان نیز در قلب شهر هنگ کنگ در چین است که در لیست ساختمان های مدرن آسیایی قرار گرفته است، یکی از شگفت انگیزترین معماری ‌های جهان را دارد. برج ۳۱۵ متری بانک چین دارای ۷۲ طبقه است و نمادی کامل از یک مجموعه ی مالی و نماینده ی فوق العاده ای برای یکی از ابر قدرت های مالی جهان است.

این برج در سال ۱۹۹۰ به شکلی هندسی از شیشه و آلومینیوم ساخته شد. در آن سالی که برج بانک چین ساخته شد، یه عنوان اولین ساختمان بالای ۳۰۴ متر خارج از آمریکا بود و تا سال ۱۹۹۲ به عنوان بلندترین سازه ی موجود در هنگ کنگ نیز به شمار می ‌رفت. این برج زیبا و معروف توسط معمار معروفی به نام آی ام پی (I.M. Pei) طراحی و ساخته شده است.

از جمله دلایل معروف شدن این برج این است که به خاطر طراحی غیر متقارن و عدم قرینه ای که دارد و شباهتش به جوانه‌ های یک بامبوی در حال رشد، شهرت بسیار زیادی نسبت به دیگر سازه ها یافته است و در عین حال نمادی از سرزندگی و رشد هنگ کنگ و چین نیز محسوب می ‌شود. یکی از پیشنهاداتی که درباره ی بازدیدکنندگان باید حتماً به طبقه ۴۳ این برج رفته و از سکوی آن که به روی عموم باز است این است که از بالای این ساختمان، شهر را تماشا کنند.

با این که برج فیل بانکوک در لیست ساختمان های مدرن آسیایی قرار گرفته است اما با این حال نسبت به سازه های دیگری که به شما معرفی کردیم، بسیار طراحی ساده و حتی با مزه ای دارد. این برج شبیه سازه های بازی لگوی بچه ها به شکل یک فیل است اما با این حال بسیار منحصر به فرد است. البته فراموش نکنید که با توجه به اهمیت فرهنگی و تاریخی فیل در کشور تایلند، برج فیل هر بیننده ای را دعوت می کند تا درباره ی جایگاه این حیوان باشکوه در قلب تایلندی ها بیشتر بشناسند و تامل کنند.

برج فیل یک بنای ۱۰۲ متری است که در یکی از شلوغ ترین تقاطع های شهر بانکوک واقع است و ادارات سطح بالا، سوئیت های مسکونی و یک مرکز خرید را شامل می شود. این ساختمان شگفت انگیز توسط آرون شزری که یک مهندس تایلندی است، طراحی شده است. به صورت کلی شکل آن با چشم ها، عاج ها، و چهار پای بزرگ، کاملاً یادآور یک فیل عظیم الجثه و بزرگ می باشد.

شاید عجیب ترین و جالب ترین سازه در بین ساختمان های مدرن آسیایی دایره ی زندگی در فوشون که در کشور چین قرار گرفته است، باشد. این سازه که تا به الان هزینه های ساخت ۱۶ میلیون دلاری داشته است و آن را می توان یکی از نشانه های این دانست که چین می خواهد تا سردمدار جامعه ی جهانی باشد. خیلی ها در زمانی که دنیا درگیر رکود اقتصادی بود، ساخت این مجموعه را عبث و بیهوده و نشانی از یاده خواهی چین تعبیر کردند اما در حال حاضر که این سازه به عنوان یکی از جاذبه های چین و نقطه ی توجه رسانه ها قرار گرفته است، بسیار هم مورد نقدهای مثبت رسانه ها و کارشناسان را دریافت می نماید.

بنای آیکونیک و دایره وار این سازه، نشانی از یکی از مفاهیم فنگ شویی چینی ها است. با توجه به این مسئله که هزینه های ساخت این بنا نسبت به بازخورد هزینه اش تقریبا کم است اما به هر حال برای خود نمادی از جاذبه های نسل جدید در کشور چین است. در ساخت این سازه ۳ هزار تن فلز با قطر ۱۵۷ متری و همچنین ۱۲ هزار لامپ LED استفاده شده است. برای بازدید از ارتفاعات این سازه ی بزرگ آهنی، ۴ آسانسور شیشه ای تعبیه شده است.

دیگر بنای بسیار معروف ما که در زمره ی ساختمان های مدرن آسیایی قرار گرفته است، مهمانخانه ی خانه ی شوریده و یا Hang Nga است. این ساختمان های بسیار عجیب توسط دختر رئیس جمهور سابق ویتنام ساخته شده است و در حال حاضر یکی از جاذبه های جالب توجه تایلند است. این بنای عجیب و غریب با طرح معماری شبیه به یک درخت انجیر و برگرفته از آثار هنرمندانی همچون دالیف گودی و فیلم های والت دیزنی ساخته شده است. این مجموعه در سال ۱۹۹۰ میلادی افتتاح شد و با مجسمه های حیوانات، تارعنکبوت، غار و حیوانات تزئین شده است.

مطالب مرتبط

جشنواره های کیش در طول سال

آشنایی با انواع سوغات کیش

بهترین شهربازی های ازمیر برای تجربه یک شب شگفت انگیز

۱ نظرات

کرمان نیرو 1399-08-23 - 5:30 ب.ظ
از نظر من سازه ی دایره ی زندگی فوشون از همه جالبتر بود
افزودن نظر