چرا چراغ های داخل هواپیما هنگام فرود و صعود خاموش می شوند؟

چراغ های داخل هواپیما

علت خاموشی چراغ های داخل هواپیما در زمان فرود و صعود

در طول پرواز مسافران باید برای شرایط اضطراری آماده بوده و قادر به انجام واکنش سریع باشند. مطمئنا برای همه شما پیش آمده که پس از ورود به هواپیما و دقیقا زمانی که یک کتاب یا مجله مورد علاقه خود را برای مطالعه اماده کرده اید، نور چراغ های داخل کابین به حداقل رسیده و محیط هواپیما نیمه تاریک می شود. در این مواقع ممکن است اعلام شود هواپیما برای فرود آماده شده یا قصد پرواز و تیک آف دارد. این مساله امکان دارد، سبب عصبانیت شما شود اما بهتر است خونسرد بوده و درک کنید که هدف اصلی این کار، حفظ امنیت مسافران است زیرا این اقدام ساده و تاریک کردن کابین می تواند اهمیتی در حد مرگ و زندگی داشته باشد. برای اینکه بتوانید خشمتان را در این مواقع کنترل کنید خوب است دلیل این تاریکی را بدانید، پس با الی گشت همراه باشید:

مطالب مرتبط:
اگر درهای هواپیما باز شوند، چه اتفاقی می افتد؟
قبل از پرواز این موارد را چک کنید

کریس کوک «Chris Cooke» یک خلبان با تجربه و کار آزموده در رابطه با این موضوع به مجله      «Travel + Leisure magazine» گفت: تصور کنید در محیطی غریبه و نا آشنا هستید که نور بسیار زیادی داشته و تعداد زیادی از موانع در آن تعبیه شده است. حال به صورت ناگهانی فردی چراغ ها را خاموش کرده و از شما درخواست می کند به سرعت از اتاق خارج شوید. هدف ما از تاریک کردن محیط کابین هواپیما، تطبیق دادن چشم مسافران با نور کم محیط در صورت بروز حادثه است. این موضوع نقشی حیاتی در هنگام بروز سوانح دارد که مسافران باید به سرعت از درهای خروج اضطراری خارج شوند و اگر نور محیط از روشنایی زیاد به یکباره به حالت تاریک تبدیل شود، تا چند لحظه هیچ کس قادر به دیدن محیط اطراف نخواهد بود. دقیقا به همین دلیل است که نوار نورگیر تمامی پنجره ها باید در این شرایط باز بوده و نور طبیعی در محیط وارد شود زیرا این نور طبیعی تنها منبع نور در دسترس مسافران در صورت بروز حادثه بوده و اگر چشم افراد داخل هواپیما با این میزان از نور تطبیق یافته باشد، آن ها قادر به انجام سریع مراحل تخلیه هواپیما خواهند بود.

البته در این زمان، استفاده از چراغ مطالعه بالای سر افراد ؛ منعی نداشته و به دلیل عدم ایجاد نور زیاد، اختلالی در این فرایند ایجاد نمی‌کند.

موضوع دیگری که باید در نظر داشت این است که بیشتر سوانح هوایی در هنگام فرود و یا اوج گرفتن هواپیماها رخ می دهند و به همین دلیل رعایت موارد امنیتی در این مواقع بسیار حیاتی تر است. در این شرایط و در صورت بروز حادثه، حداکثر ۹۰ ثانیه زمان برای تخلیه مسافران از داخل کابین وجود دارد که این موضوع سبب می‌شود هر ثانیه از این زمان، ارزشی حیاتی داشته و می تواند موجب حفظ جان مسافران شود. یکی دیگر از دلایل تاریک کردن داخل کابین در موارد ذکر شده نیز، بالا رفتن درصد مشاهده آتش سوزی احتمالی در بخش های بیرونی هواپیما است.

حال با خیال راحت با تاریک شدن کابین هواپیمای خود در هنگام نشستن و برخاستن هواپیما کنار آمده و سعی کنید این لحظات را با آرامش و هوشیار سپری کنید.

منبع: www.emirates247.com

مطالب مرتبط

آشنایی با موزه باستان شناسی شهرکرد (حمام پرهیزکار)

معرفی رستوران های اقتصادی ازمیر که باید بشناسید

جشنواره های کیش در طول سال