با ایستادن در بالای این صخره ها سرگیجه می گیرید!

خارق العاده ترین صخره های جهان

طبیعت یکی از بزرگترین هنرمندهای جهان است که در تمامی نقاط جهان آثار با ارزش و دیدنی اش قابل مشاهده است. در طی قرن هایی که از این سیاره می گذرد تاکنون هیچ رقیبی برایش پیدا نشده و همچنان به عنوان یک قدرت بی نهایت در حال فعالیت در جهان است. این هنرمند بزرگ تنها ابزار باد و آب و خاک است که با استفاده از آنها توانسته جنگل های خوش آب و رنگ و کوه های با عظمت و همچنین صخره های باشکوه و خارج العاده را پدید آورده و جهانیان با تماشای آن ها حیرت و شگفت زدگی تمام وجودشان را فرا می گیرد. در این مطلب می خواهیم آثار هنری بزرگترین هنرمند جهان، طبیعت را خدمتتان شرح دهیم و تعدادی از خارق العاده ترین صخره های جهان را نام ببریم؛ با الی گشت در ادامه همراه باشید.

مطالب مرتبط:
این پل ۴ هزار ساله، قدیمی ترین پل دنیاست!
قطعا این غار، عجیب ترین پدیده روی زمین‌ است!

جزیره ای به نام تنریف در اسپانیا وجود دارد که محل واقع شدن یکی از خارق العاده ترین صخره های جهان به نام صخره ی آکانتیلادوس د لاس جایگنتز است. ارتفاع این صخره به ۵۰۰ متر می رسد و نشان دهنده ی یکی از مرتفع ترین صخره های این جزیره است. صخره های مذکور در عرض خلیج کوچک، یک بندر و شهر تفریحی لاس جایگنتز قرار دارد که ساحلی از ماسه سیاه و یک تفرجگاه ساحلی دارد.

یکی دیگر از خارق العاده ترین صخره های جهان در اسپانیا وجود دارد، روندا است که در منطقه ی مالاگا واقع شده است. این شهر یکی از شهرهای مسلمان نشینی بوده است که توسط پادشاهان کاتولیک در زمان های دور تسخیر شده است. این شهر بدلیل بودن محل تولد گاوبازی و دارا بودن قدیمی ترین زمین گاوبازی اسپانیا که هنوز جز یکی از مناطق منحصر به فرد اسپانیا به شمار می رود.

سانتورینی یکی دیگر از صخره های عجیبی است که در یونان و در یکی از جزایر این کشور واقع شده است. این منطقه محلی بوده است که محل وقوع یکی از فوران های آتشنشانی در دنیا بوده و در حال حاضر در زیر آب های دریای اژه قرار دارد. دهکده های جالبی بر روی لبه دهانه این آتشفشان، با نمای بی نظیری از دریا و معماری خاص این مجمع الجزایر ساخته شده است.

یکی از دهکده های ساحلی کوچک در غرب فرانسه که در نورماندی به صخره هایش شناخته شده است. این صخره ها دارای قوسهای طبیعی معروفی هستند. دو قوس، از شهر قابل رویت است اما برای دیدن سومین قوس باید در هنگام جزر قدم زد. منظره دیدنی صخره های دریا، هنرمندان مشهوری چون گوستاو کوربت (Gustave Courbet) و کلاد مونه (Claude Monet) را به خود جذب کرده است.

در جزایر هاوایی صخره های کالائوپاپا با ارتفاع ۱۰۱۰ متر از دیگر صخره های خارق العاده ای هستند که می توانیم از آن ها یاد کنیم. در کرانه اقیانوس آرام و جزیره مولوکای در هاوایی قرار دارند. دسترسی به این صخره ها با ماشین امکان پذیر نیست و بازدید کنندگان از مسیرهای ناهموار در طول صخره ها به سمت پایین و دهکده کالائوپاپا برده می شوند.

صخره ی خارق العاده ی دیگری که در این مطلب می خواهیم به آن اشاره کنیم، صخره های سفید دوور است. این صخره ها در انگلیس قرار دارند و دارای ارتفاع ۱۰۶ متری هستند. بر روی این صخره در عرض کانال انگلیس از فرنسه به طور کامل قابل مشاهده است.

یکی دیگر خارق العاده ترین صخره های جهان که بسیار  جذاب و هیجان انگیز است و ایمنی بازدیدکنندگان آن پای خودشان است صخره ی پریکستولن در نروژ است. این جاذبه ی دیدنی در این کشور هیچ گونه حفاظ و نرده ای ندارد و هیچ گونه ایمنی برای بازدیدکنندگان آن وجود ندارد. ارتفاع این صخره از سطح دریا ۶۱۰ متر است اما مسیر بالا رفتن از آن شیبدار بوده و بین ۱ تا ۳ ساعت به طول می انجامد.

صخره موهر در میانه ترین نقطه زیباترین سواحل دنیا قرار دارد و با یک میلیون بازدید کننده در سال یکی از خارق العاده ترین صخره های جهان است که در ایرلند قرار دارد و بسیار پربازدید است. این صخره در اقیانوس آتلانتیک در هاگز هد (Hag’s Head) تا ارتفاع ۱۲۰ متر بالا می رود و ۸ متر دورتر در اوبرینز تاور (O’Brien’s Tower) به بیشترین ارتفاع خود یعنی ۲۱۴ متر می رسد. حیوانات زیادی بر روی این صخره زندگی می کنند که اکثرا پرنده ها و با تخمین ۳۰ هزار پرنده و بیش از ۲۰ گونه هستند.

لاترابجارگ، غربی ترین نقطه اروپا را نشان می دهد. صخره های بزرگ محل سکونت میلیون ها پرنده از جمله طوطی دریایی، سفید غاز شمالی، نوعی ماهی گیرک به نام گویلِموت (Guillemot) و تیغ منقار می باشد. این صخره برای بقای آنها حیاتی است زیرا میزبان ۴۰ درصد از جمعیت برخی گونه های دنیا می باشد. بزرگترین صخره پرنده ای با مساحت ۱۴ کیلومتر و ارتفاع ۴۴۰ متر است. همانطور که می بینید لیست خارق العاده ترین صخره های جهان تمامی ندارد و در این مطلب تنها چند مورد از آن ها را در حال بیانشان هستیم.

صخره ی باشکوهی در حدود ۱۰۰ کیلومتری در طول خلیج بزرگ استرالیا(Great Australian Bight)  از بوردر ویلیج (Border Village) تا شرق هد آف بایت (Head of Bight) ادامه پیدا کرده است. قدمت شکل گیری این صخره ها حدود ۶۵ میلیون سال پیش بوده است و سبب شده تا استرالیا از آنتارکتیکا جدا شود و  فسیلهای سنگ آهکی بنام ویلسون (Wilson Limestone) ساخته شود. این سنگ آهکی از مواد گچی سفید تا ضخامت ۳۰۰ متر درست شده اند و زمانی بستر دریا بوده است.

مطالب مرتبط

دریاچه ارواح نوشهر کجاست؟

سفر به ییلاق شکر دشت گیلان

راه آهن شاهرود کجاست؟