در حالی که ممکن است پیش خودتان فکر کنید که در سازمان ها در سراسر دنیا چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد، اما واقعیت این است که بسیاری از کارکنان در تمامی شرکت ها، مشاغل و صنایع حتما خوشحال نخواهند بود. آن ها با کارفرمایان خود درگیری های بسیاری دارند. اما امیدواریم شما جزء آن افرادی باشید که شغلی عالی در دفتر کاری شیک همانند فیلم ها داشته باشید به طوری که در طبقه بالای یک ساختمان پشت میز خود با منظره ای بی نظیر نشسته و به موسیقی مورد علاقه خود گوش کرده و یا نوشیدنی می نوشید. البته واقعیت این است که هر کار و یا محیط کاری دغدغه ها و نارضایتی های خود را خواهد داشت. در اینجا می خواهیم حقایقی از کار کردن را تشریح کنیم پس با الی گشت همراه شوید.
مطالب مرتبط: حقایقی غیر منتظره و جالب توجه در مورد هواپیما | بخش دوم حقایقی مرموز از موجودات فضایی که فاش نشده اند حقایقی حیرت انگیز از دیوار بزرگ چین
- افرادی که سیاست های دفتر کار را جدی نمی گیرند اغلب در کار خود موفق تر و کارآمد تر می باشند.
- کارکنانی که در طراحی فضای کاری خود نقش دارند اغلب در محیط کار سالم تر و شادتر فعالیت می کنند.
- وقتی که درجه حرارت دفتر کار پایین می باشد (حدود ۲۰ درجه) کارکنان ۴۴ درصد اشتباهات بیشتری مرتکب می شوند. این در حالی است که آن ها همچنین بازدهی پایین تری نست به دمای حدود ۲۵ درجه خواهند داشت.
- دانشمندان می گویند که کارکنان باید تا ۸۰ سالگی کار کنند. البته که گفته می شود آن ها برای بهری وری مطلوب می بایست تنها ۲۵ ساعت در هفته کار کنند.
- تاخیر انداختن برای انجام یک پروژه کاری می تواند تمرکز و کارایی را افزایش دهد.
- عمل به چند وظیفه به طور همزمان در محیط کار می تواند آی کیو (IQ) فرد را به اندازه ۱۰ واحد کاهش دهد. این کاهش آی کیو معادل احساس یک شب نخوابیدن و دو برابر اثر مواد مخدر می باشد.
- در ایالات متحده کارگران جوانتر نزدیک به دو برابر بیشتز از سالمندان دچار جراحت می شوند. علاوه بر این ان ها به دلیل تجربه کمتر در رانندگی و استفاده کمتر از کمربند ایمنی، بیشتر منحرف شده و احتمال تصادفات رانندگی برای آن ها بیشتر خواهد بود.
- در حالی که کار کردن در دوران بازنشستگی اغلب تاثیرات مثبتی مانند احساس هدف داشتن و انعکاس آن در شبکه های اجتماعی دارد. اما کارکنان سالمند اغلب بین افراد تبعیض قائل می شوند.
- کار کردن تضمینی برای از بین بردن فقر نمی باشد. در حقیقت ۴۰ درصد از کارگرانی که در سراسر جهان فعالیت می کنند به اندازه ای درآمد نداشته که بتوانند خود را از خط فقر جامعه بالاتر بیاورند.
- در سراسر جهان میزان کار در هفته بین ۴۰ تا ۴۴ ساعت می باشد. البته این موضوع شامل تمامی کشورها نمی شود. میانگین زمان کار در فرانسه حدود ۳۵ ساعت در هفته می باشد. این در حالی است که در کره شمالی، کسانی که در اردوگاه ها فعالیت دارند در هفته بیش از ۱۱۲ ساعت مشغول به کار می باشند.
- شکارچیان و انسان های اولیه اوقات فراغت بیشتری را نسبت به افراد امروزی داشتند که در جوامع سرمایه داری زندگی کرده یا به کشاورزی مشغول می باشند.
- انقلاب صنعتی به مردم این اجازه را داد تا بتوانند طولانی تر و سالم تر کار کنند. کار کردن دیگر نیازی به فصل و یا نور طبیعی نداشت.
- تقریبا می توان گفت که ۸۰ درصد از کارگران آمریکایی از مشاغل خود راضی نمی باشند.
- در اواسط دهه ۲۰۰۰ کشور هلند نخستین کشور صنعتی بود که ساعت های کاری خود را تا کمتر از ۳۰ ساعت در هفته قرار داد.
- کلمه کار از یک حرف هندی اروپایی به نام werg گرفته شده که به معنی انجام دادن می باشد.
- کلمه استخدام (employ) از تلفظ لاتین (implicare) به معنای گرفتار شدن، وابسته بودن و شامل شدن گرفته شده است.
- کلمه رییس در زبان هلندی baas خوانده شده که به معنی استاد می باشد.
- یک فرد در حدود ۹۰ هزار ساعت از عمر خود را در محل کار خود سپری می کند.
- آمریکایی ها قبل از اینکه به سن ۴۰ سالگی برسند معمولا بین ۷ تا ۸ شغل مختلف را تجربه کرده اند.
- به طور میانگین سالانه هر آمریکایی حدود ۱۰۰ ساعت را برای رسیدن به محل کار خود سفر می کنند.
- جالب است بدانید که صندلی های محیط کار که چرخ دار می باشند در طول یکسال در حدود ۸ مایل حرکت می کنند.
- در کنار حوادث ترافیکی مرگبار، سقوط از ارتفاع یکی از علل مرگ و میر در محل کار می باشد.
- تقریبا ۶۰ درصد از مردم ایمیل های خود را در طول مدت تعطیلات کریسمس و عید شکرگذاری بررسی می کنند.
- در ایالات متحده قوانین کار و سیاست های خانواده محور به مراتب عقب تر از کشورهای صنعتی اروپا می باشد. از جمله قوانینی که در آمریکا در نظر گرفته نمی شود شامل مرخصی زایمان، مرخصی بیماری و مرخصی شیردهی می باشند.
- یک پدیده شناخته شده ای به نام کاروشی (karoshi) در ژاپن وجود دارد. در این پدیده تعداد زیادی از ژاپنی ها به علت هفته ای ۶۰ تا ۷۰ ساعت کار در پشت میز کار خود می میرند. سالانه بیش از ۱۰ هزار ژاپنی دچار این اتفاق ناگوار می شوند.
- تصفیه کننده هوا در محیط کار می تواند کارکنان را بیمار کند. این بیماری به نام سندرم ساختمان بیمار شناخته می شود. ناراحتی هایی مانند خشکی پوست، خستگی، سردرد، چشم درد و بینی و گلوی تحریک شده از جمله آن ها می باشد. جالب است که معمولا علائم پس از خروج از ساختمان از بین می روند.
- میز کار معمولا ۴۰۰ برابر بیشتر از صندلی توالت باکتری بر روی خود دارد.
- سه شغلی که بیشترین فراوانی را در ایالات متحده دارند شامل، فروشندگی، صندوقدار و کارگر فست فود می باشد.
- همچنان بدترین شغل در جهان پاک کننده های دستی فاضلاب ها می باشند.
- اکثر کشورهای جهان به جز ایالات متحده و کانادا روز اول ماه می را به عنوان روز کار یا روز کارگر در نظر گرفته اند.
- در کره جنوبی یک پنجم از جوانان آرزوی این را دارند که به یک ستاره موسیقی پاپ تبدیل شوند.
- ذرات تونری که از دستگاه های فتوکپی و پرینترها منتشر می شود برای ریه ها همانند سیگار عمل می کند. این مواد چشم ها و ریه ها را نیز تحریک می کنند.
- ۲۴ درصد از کارکنان می گویند زمانی که در ترافیک به سوی محل کار خود گیر کرده اند در عمق افکار خود فرو می روند.
- کسانی که شب ها کار می کنند تقریبا دو برابر احتمال بیشتری وجود دارد تا برای آن ها حادثه ای روی دهد.
- به طور میانگین هر کارمند در ایالات متحده ۲۰۱ ایمیل، نامه یا تلفن را در طول یک روز دریافت می کند.
- در محیط کار معمولا زمانی که یک موضوع یا موردی رد می شود با احتمال ۹۸ درصد این موضوع دیگر بررسی نخواهد شد.
- یک کارمند یا کارگر به طور متوسط در طول روز حدود ۵۰ دقیقه را به دنبال اقلام و فایل های گم شده خود می گذرانند.
- به ازای هر ۱۴۷۰ نفر که رزومه برای استخدام ارسال می کنند، کارفرما تنها یک نفر را قبول می کند.
- قبل از اینکه قانون تبعیض بارداری در سال ۱۹۷۸ تصویب شود، زنان باردار ممکن بود به دلیل بارداری از کار خود اخراج شوند.
- در کشور روسیه زنان نمی توانند کارگر کامیون یا کاپیتان کشتی بوده و حداقل ۴۵۶ شغل دیگر را نیز نمی توانند انتخاب کنند. دولت این شغل ها را برای زنان بسیار خطرناک دانسته است.
- در چین زنان نمی توانند شغل هایی مثل کارگر معدن را داشته باشند زیرا بر اساس قوانین دولت چین، زنان نمی توانسته بارهای سنگین را بلند کنند یا اینکه در هنگام حادثه نمی توانند به سرعت فرار کنند.
- در فرانسه زنان از داشتن هر شغلی که شامل حمل بارهای سنگین تر از ۲۵ کیلوگرم باشد ممنوع می باشند. علاوه بر این زنان نمی توانند بیش از ۴۵ کیلوگرم را در یک چرخ دستی حمل کنند.
منبع: www.factretriever.com