شادترین جشنواره های پاییزی جهان!

جشنواره های پاییزی

جشنواره های پاییزی

در بسیاری از فرهنگ ها پاییز فصلی برای جشن گرفتن است آنها سعی می کنند در این زمان بیشتر مردم دنیا سعی می کنند تا دور هم جمع شوند و به خاطر دست آوردهای یک سالشان جشن بگیرند. اگر توریست و یا جهانگرد هستید و به دنبال یک مقصد گردشگری می گردید تا بتوانید امسال به آن جا سفر کنید این جشنواره های پاییزی حیرت آور و منحصر بفرد را که الی گشت معرفی می کند چک کنید.

این جشنواره که هر ساله در فصل پاییز برگزار می شود در واقع حالا به یکی از جشنواره های پاییزی نه تنها در مکزیک بلکه در سراسر دنیا تبدیل شده است تا یاد ابا و اجداد و تمام درگذشتگانشان را با هم جشن بگیرند. مردم مکزیک برای این که این روز را جشن بگیرند در خانه هایشان قسمت هایی را درست می کنند و آن قسمت از خانه را با خیرات هایی که برای امواتشان جمع کرده اند پر می کنند و بعد از ان به به قبرستان می روند تا روح مردگانشان را زنده نگه دارند. بر خلاف تصویری که ما ممکن است از این روز در ذهنمان داشته باشیم، مردم در این روز کاملا شاد و خوشحال هستند و لباس های رنگارنگ می پوشند.

مطالب مرتبط:
مرگ در این فستیوال حتمی است!
سفر ماجراجویانه به فستیوال های شاد و جالب دنیا+ تصویر

شروع این فستیوال اولین بار در دهه ی ۱۹۸۰ بود و بنابراین به عنوان یکی از جدیدترین فستیوال ها شناخته می شود اما با این حال خیلی زود توانست بخش بزرگی از زندگی درمردم در شهر باکولود فیلیپین را تشکیل بدهد. می دانید داستان این فستیوال از کجا آب خورد؟ در واقع این فستیوال زمانی اتفاق افتاد که یکی از تراژدی های ملی فیلیپین با پایین آمدن جهانی نرخ شکر همزمان شد که این پایین آمدن نرخ باعث شد تا شهر باکولود ضربه ی سهمگینی ببیند چرا که مهم ترین محصولی که از این شهر به مناطق دیگر صادر می شود همان شکر است. این واقعه مرم باکولود را در شوک و بهت بزرگی فرو برد و دولت برای این که مردم را به زندگی برگرداند تصمیم گرفت تا یک فستیوال راه اندازی کند فستیوالی به نام ماسکارا. این فستیوال هر سال در آخرین یکشنبه ی ماه اکتبر برگزار می شود و در آن مردم حرکت های هماهنگ اجرا می کنند!

در یک جمله اگر بخواهیم بگوییم، دیوالی فستیوال نور هندی هاست که در هند و قسمت هایی از جنوب شرقی آسیا جشن گرفته می شود. مردم در این فستیوال پیروزی نور بر تاریکی و امید بر نا امیدی را جشن می گیرند. مدت زمان جشن دیوالی ۵ روز است و از آن جایی که مبتنی بر تقویم تامیل است بین ماه های اکتبر یا نوامبر برگزار می شود و در هر صورت یکی از جشنواره های پاییزی است.

هندی ها چطور خودشان را برای این جشن آماده می کنند؟ آن ها تمام وسال قدیم یشان را خاک روبی می کنند و سعی یمی کنند تا لباس ا جیدد بخرند و بپوشند و از این طریق شروع فصل را جشن بیرند. هر یک روز از این ۵ روز، روی یک مفهم مذهبی تمرکز دارد ااا مهم ترنی روز آن روز سومین است که در آن مردم لباس هایشان را بر تن می کنند، فانوس ها را روشن می کنن د و به مراسم مذهبی با هم می پیونددند  بعد کادوهایاشن را با هم عوض می کنند.

  • فستیوال نمایشگاه شتر پوشکار در هند

شاید تا چندین سال پیش فستیوال فروش شتر در پوشکار فقط یک جور مناقصه ی منطقه ای بود اما حالا می بینیم که به چیزی بیشتر از این ها تبدیل شده است چرا که هر سال ۴۰۰۰۰۰ گردشگر را از مناطق و شهرهای مختلف دنیا به دیدن خود می کشاند. آن ها به این منطقه می روند تا هم بتوانند حیوان ها را ببینند و هم از اتفاقات و وقایعی که در دور و اطراف این منطقه می افتد لذت ببرند. شروع این مسابقه هر سال با مسابقه ی شترسواری همراه است و بعد از آن هم مسابقه ی کریکت بین دو تیم پوشکار و تیمی از توریست هایی که دوست دارند مهارتشان را در این بازی به چالش بکشند ، برگزار می شود. التبه دراین مکان آیتم های مختلفی برای فروش وجود دارد از شترها گرفته تا بزها، طلا و جواهرات گران قیمت و انواع و اقسام لباس ها.

یکی از ناشناخته ترین جشنواره های پاییزی که هر سال در این فصل در کشور کانادا برگزار می شود، جشنوراه ی روح ملت ما است که البته در بعضی از استان های این کشور برگزار می شود و در ان مردم لباس های قدیمی را بر تن می کنند و در واقع به نوعی می توان گفت که یاد اولین جوامعی که به این سرزمین آمدند را با هم و در کنار هم جشن می گیرند. آن ها این فستیوال را راهی خوب برای گسترش فرهنگ و تاریخ ملت های مختلف می دانند که با هم جمع می شوند و قوانینی را تنظیم می کنندتا بتوانند در کنار هم زندگی کنند. این جشنواره هر سال ۱۰۰۰۰ بازدید کننده را به خود جذب می کند.

  • فستیوال نیمه ای پاییز در چین و ویتنام

این فستیوال هر سال در روزهای پانزدهم و هجدهم ماه تقویم لونار برگزار می شود که اگر بخواهیم ای روز را برگردان کنیم در واقع تاریخی در اواخر سپتامبر تا اوایل اکتبر می شود. اگر چه قدیم ها این جشنواره فقط در کشور چین و ویتنام برگزار می شد اما در حال حاضر در کشورهای دیگر دنیا هم که مهاجران چینی و ویتنامی در آنها هستند برگزار می شود. هدف اولیه ی این فستویال در واقع جمع شدن خانواده و دوستان در کنار هم است و بعد از آن سعی می کنند تا در کنار هم شکرگزار نعمت هایی شوند که به آن ها اعطا شده است و در این فستیوال غذاهایی سرو می شوند که به نوعی روح معنوی داشته باشند از میان غذاها می توان به مون کیک اشار هکرد که در واقع غذاهایی گرد هستند و نمادی از تکمیل شدن و تجدید دیدار و اتحاد است.

منبع: travelversed.co

مطالب مرتبط

معرفی هتل های نزدیک به سفارت سریلانکا در تهران

تجربه ای تکرار نشدنی در هتل های کف شیشه ای مالدیو

نکات مهمی که باید درباره خرید بیمه مسافرتی بدانید!