۱۰ جاذبه ی دیدنی فرانکفورت

شهر فرانکفورت

جاذبه های شهر فرانکفورت

فرانکفورت با آسمان ‌خراش‌های فولادی، بتنی و شیشه‌های بازتابنده‌ای که دارد، مشابه هیچ شهر دیگری در آلمان نیست. ماین ‌هاتان که کانون تجمع ۵.۵ میلیون جمعیت است، یک مرکز تجاری و مالی و نیز مرکز بزرگترین سازمان بورس و اوراق بهادار جهان است و میزبان ساختمان مرکزی بانک مرکزی اروپا نیز می‌باشد. مشهور است که فرانکفورت، برگزارکننده برخی از مهم ‌ترین نمایشگاه ‌های تجاری در جهان است و سالانه هزاران مسافر تجاری را به سوی خود جذب می‌کند. فرودگاه این شهر که بزرگ ترین کارآفرین در منطقه محسوب می‌شود، سومین فرودگاه بزرگ اروپاست که هر سال بیش از ۵۷ میلیون مسافر در آن تردد می‌کنند.
اما در قلب فرانکفورت، یک شهر سنتی و اسرارآمیز هم وجود دارد که دارای ساختمان‌های چوبی و ساخته شده از الوار است و یادآور یک شهر قدیمی و قرون ‌وسطایی است. این شهر، دارای پارک، باغ، گذرگاه کنار رودخانه، کافه و گالری‌های هنری فراوانی است. فرانکفورت پس از برلین دارای بیشترین تعداد موزه در آلمان است. جمعیت دانشجویی این شهر نیز، به زندگی شبانه و بخش‌های سرگرمی آن رونق بخشیده‌اند. با الی گشت همراه باشید تا به تماشای جاذبه های دیدنی این شهر بنشینیم.

مطالب مرتبط:
مسیرهای گردشگری آلمان
کشورهای مرفه جهان

۱- رومربرگ (Römerberg)

رومربرگ، میدان قدیمی و مرکزی فرانکفورت است. ساختمان‌های اطراف این میدان با چوب و الوار ساخته شده‌اند و پس از جنگ جهانی دوم مورد بازسازی قرار گرفتند تا یادآور تاریخچه قرون ‌وسطایی آن باشد و بازدیدکنندگان از زیبایی این شهر به حیرت فرو روند. در قسمت مرکزی این میدان، فواره گرشتیک‌ کایتس ‌برونن (Gerechtigkeitsbrunnen) واقع شده و در سال ۱۶۱۲، از این فواره نوشیدنی می‌بارید. رونق و جذابیت رومربرگ به‌ویژه در ماه دسامبر است که افراد برای خرید کریسمس به آن روی می‌آورند.

۲- موزه اشتدل (Städel)

موزه اشتدل در سال ۱۸۱۵ تأسیس شد و دارای مجموعه جالبی از آثار هنری اروپایی مربوط به استادانی همچون دورر (Dürer)، رامبراند (Rembrandt)، روبنز (Rubens)، رنوار (Renoir)، پیکاسو، و سزانی (Cézanne)، است که همگی مربوط به قرون وسطی می‌باشند. آثار هنری معاصرتر هنرمندانی همچون فرانسیس بیکن و گرهارد ریشتر (Gerhard Richter) نیز در معرض نمایش قرار دارند.

۳- موزه سکنبرگ (Senckenberg Museum)

مجسمه‌های غول ‌پیکر دایناسور در جلوی موزه تاریخچه طبیعت فرانکفورت قرار گرفته‌اند. داخل ساختمان نئوباروک اوایل قرن بیستمی نیز، فسیل‌هایی از سایت گروب مسل (Grube Messel) و همچنین بقایای جانداران باستانی و قطعات زمین‌شناسی به نمایش گذاشته شده‌اند. بیشتر این اقلام، دارای پلاک‌هایی به زبان انگلیسی هستند. بازدید از این موزه برای ساکنین شهرهای دوست فرانکفورت رایگان است؛ از جمله ساکنین شهر بیرمینگهام در بریتانیا، بوداپست، قاهره، دبی، گوانگژو، کراکو (Krakow)، میلان، پراگ، و تورنتو.

۴- کلاین ‌مارکت‌ هال (Kleinmarkthalle)

دکه‌هایی که داخل بازار سنتی و شلوغ کلاین ‌مارکت‌ هال هستند، خوردنی‌های زیادی می‌فروشند؛ از جمله سوسیس دودی، پنیر، خشکبار، نان، چوب شور، چای و شیرینی، کیک و شکلات و نیز میوه، سبزی، ادویه، پاستای ایتالیایی تازه، زیتون یونانی، و گوشت. در قسمت زیرین این بازار هم ماهی به فروش می‌رسد. این می‌تواند تجربه‌ای بی ‌نظیر برای گردشگرانی باشد که خودشان غذا درست می‌کنند. کسانی هم که مایل هستند زندگی فرانکفورتی را تجربه کنند، از آن لذت خواهند برد.

۵- وِوای (Vevay)

حتی طرفداران پر و پا قرص گوشت هم پس از ورود به این کافه گیاه‌ خواری شیک، ممکن است تغییر عقیده بدهند. غذاهای خوشمزه این کافه، عبارتند از: تمپه با سالاد سه لوبیا و نارگیل همراه با انبه و سالسای آووکادو؛ همبرگر همراه با سالاد کینوآ و خیار؛ سالاد نودل برنجی همراه با توفو، لوبیا و مارچوبه؛ و کیک شکلاتی با poppyseed خام. مواد بیو-ارگانیک این کافه، از مزارع محلی تهیه می‌شوند.

۶- زو دن ۱۲ آپوستلن (Zu den 12 Aposteln)

کافه ۱۲ آپوستلز (۱۲ Apostles) که سرشار از نور و روشنایی است، اتاق‌های غذاخوری متعددی با دیوارهای آجری دارد که این غذاهای سنتی آلمانی را سرو می‌کنند: شاه ‌ماهی (Matjes) همراه با خامه ترش، سیب و پیاز سرخ شده؛ گوشت خوک سرخ شده همراه با ترشی کلم؛ اشتینزل فرانکفورتی همراه با سس سبز (Grüne Sosse)؛ و نودل‌های پنیری دست‌ساز همراه با پیاز (Käsespätzle). نوشیدنی‌های مختلفی نیز در این مکان سرو می‌شوند.

۷- داوت-اشنایدر (Dauth-Schneider)

این کافه که در سال ۱۸۴۹ تاسیس شده، غذاهای کلاسیک بی‌ نظیری سرو می‌کند؛ همچون گوشت سرد و jelly terrine که به آلمانی سولتز فلایش (Sulz Fleisch) نامیده می‌شود؛ گوشت همراه با سس سبز، اشتینزل فرانکفورتی، سوسیس و چندین غذای خوشمزه دیگر. در فصل تابستان، میزها زیر سایه درختان چیده می‌شوند.

۸- کافه موزارت

اگر به این کافه می‌روید، دور میزهای آن که به سبک کافه‌های پاریس هستند، روی یک صندلی با چرم قرمز بنشینید و از قهوه و کیک یا غذای‌تان لذت ببرید. البته در این کافه بسته به مواد تازه موجود در بازار، منو هر چند هفته یکبار عوض می‌شود.

۹- کافه متروپل ام دوم (am Dom)

این رستوران، جنب کلیسای بزرگ واقع است و غذای خانگی الهام گرفته از غذاهای جهانی را سرو می‌کند. افراد محلی علاقه خاصی به این مکان و ناهار دوقسمتی آن دارند (قیمت: ۸.۹ یورو؛ از سه شنبه تا جمعه) و ترجیح می‌دهند در یک حیاط سرشار از گل، غذای خود را میل نمایند. در بعد از ظهر، خیل جمعیت به این رستوران سرازیر می‌شود. البته این رستوران فقط پول نقد قبول می‌کند.

۱۰- کایزردوم (Kaiserdom)

کلیسای بزرگ فرانکفورت دارای یک برج گوتیک ۹۵ متری است که با طی کردن ۳۲۴ پله می‌توان به بالای آن رسید. کار ساخت این کلیسا در قرن سیزدهم شروع شد؛ در واقع این پروژه از سال ۱۳۵۶ تا ۱۷۹۲ به طول انجامید و امپراتورهای رم نیز از سال ۱۵۶۲ به بعد، در همین کلیسا و در راهروی سمت راست آن که واهلکاپل (Wahlkapelle) نام دارد، برگزیده و تاجگذاری می‌شدند. برای دیدن این بخش، بهتر است به دنبال قربانگاهی باشید که به شکل جمجمه است. این کلیسا تاکنون دو بار مورد بازسازی قرار گرفته است؛ یکی پس از آتش ‌سوزی در سال ۱۸۶۷ و دیگری نیز پس از بمب گذاری‌های سال ۱۹۹۴ که چیزی زیادی از آن باقی نگذاشت. این کلیسا به سن بارتوللومو (Bartholomew) اختصاص یافته و از این رو نامی رسمی دارد: کایزردوم سن بارتولوماوس (Kaiserdom St Bartholomäus).

مطالب مرتبط

دریاچه ارواح نوشهر کجاست؟

سفر به ییلاق شکر دشت گیلان

راه آهن شاهرود کجاست؟