جاذبه های رایگان کوالالامپور | Free Kuala Lumpur Attractions
اگر شما از آن دسته گردشگران و مسافرانی هستید که قبل از سفر خود دفترچه ای برای خودشان تهیه کرده و تمامی هزینه های جاری و پیش آمدی خود را از قبل برنامه ریزی کرده و خلاصه بودجه ی خاصی را به آن از قبل آماده کرده اید پس بدون شک باید از جاذبه های رایگان مقصد خود نیز با خبر باشید تا بهتر بتوانید بودجه ی خود را در سفر مدیریت نمایید. حال بیایید فرض را بر این بگیریم که شما مسافری با این خصوصیت ویژه هستید و قصد دارید تا شهر کوالالامپور پاتخت کشور مالزی را به عنوان مقصد خود برای سفر انتخاب کنید؛ در این حالت شما باید با جاذبه های رایگان کوالالامپور آشنا شوید و به دیدن آن ها بروید تا به این صورت هم در هزینه های سفر خود صرفه جویی کرده باشید و هم یک گشت حسابی در کوالالامپور زده باشید. در ادامه با ما در الی گشت همراه باشید تا به اتفاق یکدیگر با جاذبه های رایگان کوالالامپور آشنا شوید.
اگر مقصد شما برای سفر، شهر کوالالامپور است و به اطلاعات دیگری نیز نیاز دارید پیشنهاد می کنیم که مطلب راهنمای سفر به کوالالامپور را مطالعه بفرمایید.
باغ گیاه شناسی پردانا از جاذبه های رایگان کوالالامپور | Perdana Botanical Garden
مطالب مرتبط: معرفی کامل شهر کوالالامپور در مالزی آشنایی با محله های معروف کوالالامپور بهترین رستوران های حلال در کوالالامپور؛ مالزی
اولین جایی که به عنوان یکی از جاذبه های رایگان کوالالامپور می خواهیم به شما معرفی نماییم، باغ گیاه شناسی پردانا است که به شما هم یک بازدید علمی و پر از گل ها و گیاهان مختلف است و هم پر است از دیدنی ها جالب و زیبا که بدون شک روز شما را می سازد.
در این باغ گیاهان مختلفی در کنار هم قرار گرفته اند و مجموعه ی جالبی را در کنار یکدیگر ساخته اند.
از تنوع زیاد مجموعه گیاهانی که در باغ گیاه شناسی پردانا در کنار هم قرار گرفته است همین بس که بگوییم؛ شما ممکن است که گیاهانی را که تنها امکان مشاهده ی آن ها در آفریقا هست را در کنار گلی آپارتمانی که در خانه ی شما در تهران و یا هر جای دیگر است را در کنار یکدیگر ببینید.
معروف ترین مجموعه ی گیاهی که در این باغ قرار دارد، مجموعه ای از انواع ارکیده ها است که خود یکی از عوامل شهرت این باغ هستند.
البته از مجموعه ی درختان بائوباب در این باغ که از جاذبه های رایگان کوالالامپور است هم نمی توان گذشت.
در این باغ در مجموع ۲۰ بخش مختلف گیاه شناسی و دیگر مجموعه ها موجود است.
بهترین زمان ها برای بازدید از این باغ در ماه های اردیبهشت (۲۱ آوریل تا ۲۱ می)، خرداد (۲۲ می تا ۲۱ ژوئن)، مرداد (۲۳ جولای تا ۲۲ آگوست)، آذر (۲۲ نوامبر تا ۲۱ دسامبر)، دی (۲۲ دسامبر تا ۲۰ ژانویه) و بهمن (۲۱ ژانویه تا ۱۹ فوریه) می باشد.
انواع دیگر فعالیت های پیشنهادی برای شما در باغ پردانا
- قایق سواری
- بازدید از حیواناتی همچون آهو و گوزن
- حضور در آمفی تئاتر این مجموعه
- آدرس: کشور مالزی، شهر کوالالامپور، جاده ی جالان کبون بونگا
گالری هنر پتروناس | Galeri Petronas
یکی دیگر از جاذبه های رایگان کوالالامپور که بازدید از آن را در طول سفرتان به این شهر به شما پیشنهاد می کنیم، گالری هنر پتروناس است که در سال ۱۹۹۳ میلادی توسط شرکت ملی نفت و گاز پتروناس تاسیس شده است.
برای اولین بار این گالری در مرکز و مقر سابق شرکت پتروناس تاسیس شد اما ۵ سال بعد یعنی در سال ۱۹۹۸ میلادی به جایگاه فعلی خود در زیر برج های دوقلو منتقل گشت.
این گالری را باید به عنوان اصلی ترین مکان برای نمایش هنرهای تجسمی در کوالالامپور معرفی نماییم.
در این گالری نمایشگاه های زیادی از آثار هنری از هنرمندان مالزیایی و بین المللی برگزار می گردد.
شکل این گالری کاملا دایره مانند است و مساحت آن برابر است با ۲ هزار متر مربع که ۳ برابر از زمانی که در مقر قبلی شرکت نفت و گاز پتروناس بود، بزرگ تر است.
هدف شرکت پتروناس از برپایی این گالری دائمی و همچنین فعالیت های دائمی و گسترده ی آن نشان از اهمیتی که این شرکت در جهت گسترش و اعتلای هنر دارد، می باشد.
همانطور که گفتیم بازدید از این مجموعه کاملا رایگان است و هر روی به جز دوشنبه ها و همچنین روزهای هفته ی اول عید سعید فطر و روز عید سعید قربان امکان بازدید از آن وجود دارد.
- آدرس: کشور مالزی، شهر کوالالامپور، جالان آمپانگ، Suria KLCC
مسجد نگارا | National Mosque of Malaysia
مسجد ملی مالزی که به مسجد نگارا معروف است یکی از جاذبه های رایگان کوالالامپور می باشد که بدون شک و حتما باید به بازدید از آن بپردازید.
این مسجد زیبا که در طول سال گردشگران و توریست های بسیار زیادی را برای بازدید به سمت خود جذب می نماید، از بناهای تاریخی و بسیار مهم مالزی و کوالالامپور نیز به حساب می آید.
کار ساخت مسجد نگارا که نمادی از وحدت و استقلال و یگانگی مالزیایی ها است در سال ۱۹۶۵ میلادی به اتمام رسید.
در طی این سال ها مسجد نگارا که امروزه به عنوان جاذبه های رایگان کوالالامپور معروف می باشد، در سال ۱۹۸۷ میلادی مورد بازسازی گسترده ای قرار گرفت.
در طول ساخت این مسجد که سر جمع ۳ سال طول کشید، از معماری ایرانی، اسپانیایی، هندی، عربی، پاکستانی و ترکیه ای الهام گرفته شده است.
به طور مثال در سقف این مسجد آیات قرآن مجید با آلومینیوم به پیروی از مسجد آبی استانبول نوشته شده است.
گنبد این مسجد بتنی و ۱۶ ضلعی به صورت یک چتر باز است و گلدسته ی آن ۷۳ متری است.
از ویژگی های مسجد نگارای کوالالامپور این است که در آن واحد ۵ هزار نفر می توانند در این مسجد حضور داشته باشند.
درباره ی نام این مسجد روایت جالبی وجود دارد. می گویند که وزرای اصلی مالزی پیشنهاد داده بودند که نام توکونو عبدالرحمان که نخست وزیر وقت این کشور بود بر روی مسجد نگارا گذاشته شود ولی او این را نپذیرفته و پیشنهاد نام نگارا را برای نشان دادن وحدت فرهنگی در داخل این کشور برای نام گذاری این مسجد داده بود که به عنوان نمادی از تشکر از خداوند نیز از آن یاد می شود.
اگر به مسجد نگارا رفتید توجه داشته باشید که:
- حجاب کامل اسلامی را رعایت نمایید.
- ورودی مسجد به صورت رایگان چادر در اختیار بازدید کنندگان می گذارد.
- دسترسی به این مسجد بسیار زیبا از هر قسمت از شهر آسان است. به طور مثال این مسجد دارای یک گذرگاه زیرزمینی است که آن را به ایستگاه راه آهن متصل می کند.
- آدرس: کشور مالزی، شهر کوالالامپور، تاسیک پرادانا، جالان پردانا
پارک مرکزی کوالالامپور | KLCC Park
به نظر من به عنوان نویسنده ی این مطلب اگر هزینه های بسیار زیادی هم برای بازدید از بهترین جاذبه های هر مقصدی نماییم، باز هم باید یه یکی دوتا از بهترین پارک های آن شهر رفت!
پارک مرکزی کوالالامپور هم از همین پارک هایی است که باید در این شهر به آن سر زد زیرا هم زیبا و دلنشین است و هم جزء جاذبه های رایگان کوالالامپور نیز به حساب می آید.
این پارک بسیار مشهور دارای ۵۰ هکتار مساحت است و در نزدیکی برج های دوقلوی پتروناس و در کنار مرکز خرید سوریا کی ال سی سی در سال ۱۹۹۸ ساخته شده است.
درباره ی این پارک نکته ی جالبی که وجود دارد این است که برای مسیر پیاده روی مخصوص این پارک، از مواد خاصی برای ساخت این مسیر که ۱.۳ کیلومتر است، استفاده شده است.
درباره ی جالب انگیزها و آمارهای جالب این پارک باید به نکات جالبی اشاره نماییم:
- فواره ی مصنوعی و بسیار محبوب و مشهور این پارک تا ۴۲ متر ارتفاع دارد و بسیار مشهور است.
- این پارک در پایان زمان کار اداران کوالالامپور یکی از شلوغ ترین مکان های موجود در این شهر می شود.
- ورزشکاران بسیاری را می توانید در این پارک در حال ورزش کردن ببینید.
- پارک مرکزی کوالالامپور را باید به عنوان آخرین ساخته ی معمار مشهور روبرتو ماکس معرفی کنیم. قصد او از نوع شکل و ساخت این پارک این بوده که زندگی شهری و ماشینی امروزه را بیشتر با طبیعت ارتباط و آشتی دهد.
- آدرس: کشور مالزی، شهر کوالالامپور، جاده ی جالان امپانگ
رویال سلانگور | Royal Selangor
مرکز رویال سلانگور که یک مرکز بازدیدی است، یک نمایشگاه آثار صنایع سنتی و دستی کشور مالزی است که دارای موزه هایی جالب است.
کسانی که برای بازدید از رویال سلانگور که جزئی از جاذبه های رایگان کوالالامپور است می روند، می توانند تا به ظروف مسی و یا هر سازه ی دیگری به آن ضربه بزنند و در یک تجربه ی نزدیک و حتی علمی آن ها را محک بزنند.
به هر حال، این مجموعه در سال ۱۸۸۵ میلادی تاسیس شد و از همان ابتدا عنوان بهترین مرکز ساخت آثار فلزی جهان را یدک کشید.
توجه داشته باشید که:
- شما می توانید هر روز از این مجموعه از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ بعد از ظهر بازدید نمایید.
- شما می توانید در این مجموعه حتی به صورت زنده، مراحل ساخت و عمل آوری فلز قلع را تماشا کنید.
- یکی از پر طرفدارترین کارهایی که بازدیدکنندگان در این مجموعه می توانند تا انجام دهند، عملیات چکش کاری است.
- در این مجموعه افراد با محدودیت های جسمی هم می توانند به بازدید از آن بپردازند. به طور مثال می توانید از مسئولان این مجموعه درخواست ویلچر نمایید.
- در این مجموعه راهنمای زبان مالایی، انگلیسی، ژاپنی، ماندارین و بهاسا برای ارتباط گیری با بازدیدکنندگان نیز وجود دارد.
- آدرس: کشور مالزی، شهر کوالالامپور، ستاپاک جایا
مجموعه غارهای باتو | Batu Caves
یکی از جاذبه های رایگان کوالالامپور در تپه ای آهکی قرار گرفته است که در آن غارهای بسیار زیادی قرار گرفته و به آن غارهای باتو می گویند.
در دامنه ی این غارها، ۲۷۲ پله ی سنگی وجود دارد که تازه بعد از طی کردن آن ها به غار اول خواهید رسید!
این غارها دارای مجموعه عبادتگاه های مخصوصی است.
این غارها در برخی از ایام سال بسیار شلوغ می شوند.
هر روز می توانید برای بازدید از این مجموعه غارهای معروف اقدام نمایید.
بهترین ساعتی که شما امکان بازدید از این غارها را دارید بین ساعات ۶ صبح تا ۲۱ شب است.
مجموعه غارهای باتو را می توان برای افرادی مناسب دانست که علاقه مند به کوهنوردی و غارنوردی هستند.
یادتان نرود که حتی شده در حد کمی از تجهیزات کوهنوردی مثل کفش و لباس مناسب و یا عصای کوهنوردی را به همراه داشته باشید زیرا بدون شک به آن نیاز پیدا خواهید کرد.
- آدرس: کشور مالزی، شهر کوالالامپور، گومباک
گالری هنر ملی کوالالامپور | National Art Gallery
یکی دیگر از جاذبه های رایگان کوالالامپور که جنبه ی هنری هم دارد و برای هنردوستان مناسب است، گالری هنر ملی کوالالامپور است.
این گالری بسیاری بزرگ دارای ۴ طبقه است که دارای عرصه های مختلفی برای نمایش آثار هنرهای برجسته و گران قدر مالزی است.
البته در این نمایشگاه بین هنرمندان هیچ تعارضی وجود ندارد زیرا، اولین کارهای تجربی بسیاری از هنرمندان تازه کار و نوپای مالزیایی و بین المللی در این نمایشگاه برای عموم مردم به نمایش در می آید.
شما هر روزه می توانید از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ بعد از ظهر از آن بازدید نمایید.
- آدرس: کشور مالزی، شهر کوالالامپور، جالان تمرلوه، شماره ی ۲
پارک بوکیت ناناس | Bukit Nanas
پارک بوکیت ناناس را امروزه به نام پارک جنگلی کوالالامپور می شناسند.
این پارک که یکی از قدیمی ترین جنگل های حفاظت شده ی کشور مالزی است، یکی از جاذبه های گردشگری رایگان کوالالامپور است که شما امکان بازدید مجانی از آن را دارید.
قدمت این پارک به میلیون ها سال می رسد و مادام تحت نظارت دولت مرکزی مالزی است.
در این پارک جاذبه های مختلفی وجود دارد ولی جدیدترین جاذبه ی آن پلی طنابی ۲۰۰ متری و معلق است که یکی از بهترین دیدهای شهری و جنگلی این شهر را به بازدیدکنندگانش می دهد.
در این پارک می توانید از گیاهان بسیار متنوع استوایی، گیاهان نادر و موجودات نایاب، پرنده ی سفید پادشاه، سنجاب و بسیاری از دیگر گونه های جالب را ببینید.
در این پارک، راهنمایان مخصوص سازمان جنگل داری مالزی از ساعت ۱۰:۳۰ صبح تا ساعت ۱۶:۳۰ بعد از ظهر یعنی به فاصله ی ۲ ساعت یک بار خدمات گردشگری را ارائه می نمایند.
در این پارک می توانید چادر بزنید ولی باید از قبل آن را اعلام نمایید.
در این پارک می توانید از ساعت ۷ صبح تا ساعت ۱۸ عصر از آن بازدید نمایید.
- آدرس: کشور مالزی، شهر کوالالامپور، جالان پونچاک
جاذبه گردی خوبی در کوالالامپور داشته باشید! 🙂