بهترین مسیرهای طبیعتگردی در ارمنستان

مسیرهای طبیعت گردی در ارمنستان

کشور ارمنستان طبیعت شگفت انگیزی دارد، جدای از جاذبه های تاریخی و فرهنگی که بیشتر در محیط شهری این کشور قرار دارند، طبیعت ارمنستان شگفت انگیز است. ۷ جاذبه ی طبیعی این کشور ، از بقیه مشهورتر شده اند و به عجایب طبیعی ارمنستان مشهور شده اند که در اینجا می خواهیم به معرفی این دیدنی ها که در واقع از برترین مسیرهای طبیعت گردی در ارمنستان هستند، بپردازیم. با الی گشت همراه باشید:

مطالب مرتبط:
چرا به ارمنستان برویم؟
هزینه های سفر به ارمنستان

دریاچه ی سوان، بزرگ ترین دریاچه ی منطقه ی قفقاز و همچنین بزرگ ترین دریاچه ی آب شیرین جهان است که در شمال شرقی شهر ایروان پایتخت ارمنستان و در ۶۰ کیلومتری آن قرار گرفته است. از آنجاییکه این دریاچه در استان گغارکونیک قرار گرفته است، به آن دریاچه ی گغارکونیک و گغام هم می گویند. سوان، با ارتفاع ۱۹۱۶ متر از سطح دریا، یکی از مرتفع ترین دریاچه های جهان هم محسوب می شود و در آن جانداران متنوعی زیست می کنند، یکی از این آبزیان، ماهی قزل آلای اشخان است که هم بسیار خوشمزه و هم گران است. این ماهی فقط در شرایط آب و هوایی خاصی می تواند زندگی کند و حدود ۱۵۰ کیلوگرم وزن دارد. سوان از مسیرهای طبیعت گردی در ارمنستان است.

پل شیطان فقط مختص به کشور ارمنستان نیست و در بیشتر کشورهای اروپایی مانند آن دیده می شود و به همین اسم هم شناخته می شود چرا که مردم براین باورند که در ساخت این پل ها از شیطان کمک گرفته شده است. پل هایی که تماما از جنس سنگ هستند و در همه ی آنها از آرک استفاده شده است. در کشور ارمنستان، این پل روی رودخانه ای به نام ووروتان ساخته شده است و به نام پل Satana هم شناخته می شود.

جالب است بدانید که چشمه های معدنی بصورت کاملا طبیعی در اطراف و روی این پل بوجود آمده اند و روزانه حدود ۵۰۰ لیتر آب تولید می کنند. در کنار این چشمه ها، استخرهای درمانی کوچکی ساخته شده است که مردم از آب آنها برای درمان استفاده می کنند.

بر خلاف بقیه ی مسیرهای طبیعت گردی در ارمنستان که در بالا به شما معرفی کردیم و همه طبیعی بودند، جنگل خسرو از آن مناطقی است که توسط انسان ها بوجود آمده است اما این موضوع چیزی از زیبایی های آن کم نمی کند. خسرو در واقع نام یکی از پادشاهان ارمنستان است که در دوران حکومتش تصمیم گرفت تا جنگلی بسازد و حیوانات مختلف را در آن رها کند تا به محلی مانند شکارگاه تبدیل شود.

این یکی از بهترین کارهایی بود که این پادشاه در زمان حکمرانی اش انجام داد و همین موضوع او را در تاریخ ارمنستان جاودان کرد. تاریخ ساخت این جنگل را به سال ۳۳۰ بعد از میلاد مسیح نسبت داده اند، اما تا الان هم چنان پابرجاست و دلیل آن را می توان مراقبت و اقلیم مناسب منطقه دانست. جنگل خسرو علاوه بر اینکه یکی از پر اهمیت ترین مسیرهای طبیعت گردی در ارمنستان است، با قدمت ۱۷۰۰ ساله اش، قدیمی ترین جنگل مصنوعی جهان و یکی از جذابیت های تاریخی این کشور هم هست.

جنگل خسرو از سال ۱۹۸۵ به منطقه ی محافظت شده تبدیل شد تا سلامت گیاهان و جانوران آن تضمین شود، از جمله جانورانی که در این جنگل زندگی می کنند می توان راسو، گورکن، گرگ، گزار، روباه، خرس قهوه ای، پلنگ و خرگوش را نام برد.

مطالب مرتبط

آشنایی با موزه باستان شناسی شهرکرد (حمام پرهیزکار)

معرفی رستوران های اقتصادی ازمیر که باید بشناسید

جشنواره های کیش در طول سال