بهترین جایگزین های برنامه مسیریابی Waze

برنامه مسیریابی

از چه برنامه های مسیریابی استفاده کنیم؟

اپلیکیشن مسیریابی waze جزو کاملترین و دقیق ترین برنامه های مسیریابی بود که متاسفانه به دلایل مختلف در ایران فیلتر شد. کاربران زیادی در ایران با فیلتر شدن این برنامه دچار مشکل شدند.ولی ما در اینجا برای شما جایگزین هایی را پیشنهاد می کنیم که می توانند به کمک شما بیایند. پس در ادامه با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
گوگل مپس یا دیگر اپلیکیشن های مسیریابی در اندروید؟!
قابلیت جدید گوگل مپ; مسیریابی با چندین توقف

HERE WeGo

یکی از بهترین اپلیکشن ها در زمینه ی مسیریابی همین here wego است که با وجد آپشن هایی همچون ساپورت زبان و سخنگوی فارسی می تواند بهترین انتخاب برای جایگزینی با  wazeباشد. از مزایای این اپلیکیشن که آن را در صدر انتخاب های ما قرار داده است بروز بودن نقشه های آن در ایران است و براحتی با دانلود ۳۰۰ مگابایت می توانید به صورت آفلاین از آن لذت ببرید. البته باید یادآوری کنم از نسخه قدیمی (v1.1.10431) برای استفاده از نقشه ی آفلاین استفاده کنید زیرا در نقشه های جدید آن را حذف کرده اند.

این برنامه با ارائه مسیرهای جایگزین و بهترین مسیر با ماشین ، دوچرخه و پیاده نمایش داده و از زمان و طول مسیر شما را آگاه می سازد. پس در نصب این برنامه شک نکنید.

MAPS.ME

MAPS.ME یکی دیگر از اپلیکیشن‌های محبوب و شناخته‌شده در زمینه‌ی مسیریابی است که امکان استفاده‌ی آفلاین و همچنین شامل شدن نقشه راه‌های ایران، باعث شده است مورد توجه کاربران بسیاری قرار بگیرد. نقشه‌های موجود در MAPS.ME بسیار دقیق و با جزئیات جدید طراحی شده است؛ به طوری که حتی جاده‌های فرعی را نیز در بر می‌گیرد. البته پشتیبانی از نقشه‌ی ایران به معنای فارسی بودن برنامه نیست و شما برای کار با برنامه ناچار به استفاده از زبان انگلیسی خواهید بود. نقشه‌های موجود در MAPS.ME با جزئیات بسیاری طراحی شده‌اند و برای استفاده‌ی آفلاین از آن‌ها نیاز به دانلود جداگانه‌ی آن‌ها خواهید داشت. فایل آفلاین نقشه‌ی ایران نزدیک به ۳۰ مگابایت حجم دارد که مقدار مناسبی است و تقریبا تمام کاربران می‌توانند بدون مشکل یا هزینه‌ی خاصی آن را دانلود کنند. بعد از دانلود این دیتا، می‌توانید بدون نیاز به برقرار بودن ارتباط اینترنتی از امکان مسیریابی نقشه و جستجو در آن نیز برخوردار باشید. نکته‌ی مثبت دیگری که در MAPS.ME وجود دارد و به نوعی برتری آن نسبت به Waze به حساب می‌آید، پشتیبانی از مسیرهای پیاده‌روی است؛ به این معنا که اگر قصد پیاده رفتن به مقصد مورد نظرتان را داشته باشید نیز MAPS.ME می‌تواند مناسب‌ترین مسیر را برای شما نمایش دهد. نکته‌ی جذاب دیگر نمایش زمان و مسافت تقریبی برای رسیدن به مقصد است که می‌تواند تأثیر مهمی در برنامه‌ریزی‌های شما داشته باشد. امکان نمایش و جستجوی مکان‌های عمومی مانند رستوران، پمپ بنزین و‌… در برنامه وجود دارد. نمایش اطلاعات ترافیکی نیز برای ۳۶ کشور مختلف تعبیه شده است.

Sygic

Sygic سومین و احتمالا نام‌آشناترین اپلیکیشن حاضر در این لیست است که به لطف سال‌ها فعالیت، تقریبا برای تمام کاربرانی که حتی یک بار در رابطه با مسیریابی جستجو کرده‌اند، شناخته شده است. این برنامه با پشتیبانی از نقشه‌ی آفلاین و همچنین منو و سخنگوی فارسی، محبوبیت خاصی بین کاربران کسب کرده است؛ اما پولی شدن آن بعد از ۷ روز نقطه ضعف بزرگی است که باید دید کاربران آن را می‌پذیرند یا به طور کل قید سایجیک را می‌زنند. شما در ۷ روز ابتدایی از تمام امکاناتی که در برنامه‌های قبلی به آن اشاره شد برخوردار هستید و حتی امکان مشاهده وضعیت‌های ترافیکی و ثبت گزارش درباره مسیرها نیز مانند Waze تعبیه شده است تا بتوانید راننده‌های دیگر را از موضوعات مختلفی که لازم می‌دانید با خبر کنید. اما بعد از آن برای استفاده از امکاناتی همچون سخنگوی فارسی، باید هزینه پرداخت کنید. در اولین اجرای برنامه به‌طور خودکار اقدام به شناسایی کشور شما خواهد کرد و از شما در خواست می‌کند تا نسخه‌ی آفلاین نقشه‌ی کشور خود را برای استفاده‌ی ساده‌تر دانلود کنید. بعد از دانلود وارد برنامه خواهید شد و می‌توانید از امکاناتی همچون مسیریابی، جستجوی امکان عمومی و‌… استفاده کنید. تقریبا تمام امکاناتی که در اپلیکیشن‌های قبلی وجود دارد، در این برنامه نیز تعبیه شده است؛ اما همانطور که گفته شد، برخی از آن‌ها بعد از ۷ روز از دسترس شما خارج خواهند شد و برای استفاده مجدد باید نسخه پرمیوم آن را خریداری کنید.

مطالب مرتبط

آشنایی با موزه باستان شناسی شهرکرد (حمام پرهیزکار)

معرفی رستوران های اقتصادی ازمیر که باید بشناسید

جشنواره های کیش در طول سال