این بنا تماما از کتاب های ممنوعه درست شده است!

ساختمانی از کتاب های ممنوعه

ساختمانی از کتاب های ممنوعه

با پارتنون احتمالا آشنا هستید. پارتنون نیایشگاهی باستانی در آکروپلیس آتن است که قدمت آن به ۲۵۰۰ سال قبل برمی گردد. حالا یکی از هنرمندان مفهومی خوش ذوق در کشور آلمان، پارتنونی جدید در آلمان درست کرده است! این سازه در واقع ساختمانی از کتاب های ممنوعه است که خیلی زود توانست گردشگران زیادی را به خود جذب کند. به این ساختمان، لقب پارتنون کتابی را داده اند. در ادامه همراه الی گشت باشید:

مطالب مرتبط:
این ساختمان های عجیب واقعا در هند قرار دارند؟
زشت ترین ساختمان های دنیا را ببینید

نام این هنرمند خلاق، خانم Marta Minujín’s است که این پارتنون را از ساختمانی از کتاب های ممنوعه درست کرده است. این ساختمان در شهر کاسل آلمان قرار دارد  و در همان روزهای اول ساخت توانست نظرهای زیادی را به خود جلب کند. این هنرمند، ۷۴ ساله است. این بنا به تقلید از پارتنون واقعی در آتن، به خوبی تواسنته عظمت و ابعاد آن را تقلید کند و دارای ۱۰ متر ارتفاع، ۷۰ متر طول و ۳۰ متر عرض است.

در ساخت این بنا، از ۴۶ ستون استفاده شده است که هر کدام از این ستون ها، خود از ۱۰۰ هزار کتاب ساخته شده اند. این کتاب ها در بیشتر کشورهای اروپایی ممنوع شده اند و اگرچه در گذشته چاپ می شده اند اما امروزه دیگر اجازه ی پخش ندارند و بیشتر آنها را رمان ها و کتاب های تاریخی تشکیل می دهند.

البته نباید تصور کنید که ستون های چنین بنای عظیمی را تماما کتاب ها تشکیل داده اند. در واقع در ساخت ستون ها از آهن استفاده شده است و بعد این کتاب ها در کیسه های پلاستیکی ای، به این داربست فلزی چسبانیده شده اند. این هنرمند، نیایشگاه باستانی پارتنون را به دلیل زیبایی نما و کهن بودنش انتخاب کرد و به عنوان مدلی برای کار خود قرار داد.

این بنای ساختمانی از کتاب های ممنوعه کجاست؟

این بنا در شهر کاسل و در نزدیکی جایی به نام Fridericianum که در سال ۱۹۴۱ از آن به عنوان کتابخانه استفاده می شد و دارای ۳۵۰۰۰۰ کتاب بود، ساخته شده است. بنای «پارتنون کتابی» یک پروژه ی در حال پیشرفت است و به کمک، کمک های مالی مردم می تواند پیشرفت کند. این هنرمند بر این باور است که بعضی از کتاب هایی که به عنوان ممنوعه نامگذاری شده اند، به طور اشتباهی این نام به آنها داده شده است چون بعضی از آنها روایتگر تاریخ جنگ در کشورهای اروپایی است. در آخر این پروژه، سعی این هنرمند بر این است که این کتاب های تاریخی را دوباره به چرخه ی کتابخانه ها برگرداند.

مطالب مرتبط

۱۳ تا از دیدنی ترین جاذبه های جنوب ایران

آشنایی کامل با فرودگاه بین المللی جهرم

بهترین مقاصد ایران برای سفر در فصل پاییز