اپل و مخاطرات محیط زیستی

Apple

اپل، هشدار دهنده ای برای خطرات زیست محیطی

اپل به ‌تازگی پتنتی در دفتر ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده به ثبت رسانده است که می‌تواند دیدی کلی در مورد نقشه‌های این کمپانی برای محصولاتش در سال ۲۰۱۷ به ما ارائه دهد.

این پتنت حاوی روشی برای جای دادن یک سنسور محیطی درون حفره‌ اسپیکر یک دستگاه است؛ به موجب این راهکار، چنین اجزایی امکان تماس با محیط برای دریافت نمونه‌های مورد نیاز دارند و از سویی دیگر بدنه‌ دستگاه از آن‌ها محافظت خواهد کرد با الی گشت همراه باشید:

مطالب مرتبط:
اپلیکیشن ها در سفر هم به کمک ما می‌آیند
گوگل محیط زیستی می شود

دیافراگم جای داده‌ شده در حفره‌ اسپیکر یا پورت دستگاه، از مدار حسگر برای جذب، ضبط و استخراج نمونه‌ هایی همچون آب و هوا به کار می برد. داشتن اسپیکری که آب را از خود بیرون می‌راند، برای صاحبان اپل واچ سری ۲ چیز جدیدی نیست. در هر صورت می‌توان از حرکات دیافراگم برای تازه ‌سازی ماده‌ نمونه و جلوگیری از راکد ماندن نمونه و نهایتا حصول اطمینان از دقت نتیجه، استفاده کرد.

اپل همچنین از امکان استفاده از اجزای گوناگون و بسیار زیادی در این سنسورها خبر داده است؛ از جمله‌ این اجزا می‌توان حسگرهای اکسیژن، ماده‌ بیولوژیکی، دما، مونواکسید کربن یا دی‌ اکسید کربن، اوزون، رطوبت، انواع مختلف گاز و بسیاری اجزای دیگر را نام برد. اگرچه هنوز به ‌درستی مشخص نمی باشد کدام دستگاه ‌ها به این فناوری تجهیز شده و در صورت تصمیم اپل برای عرضه‌ ویژگی یادشده، این کمپانی چه زمانی تصمیم به تولید انبوه آن برای مشتریان می‌گیرد؛ اما به هر حال مزایای داشتن چنین امکانات جذابی در گوشی یا ساعت هوشمند آن ‌قدر زیاد است که به‌ سادگی قابل چشم ‌پوشیدن نخواهد بود.

دستگاه‌ های میزبان می‌توانند به گونه‌ای تنظیم شده که اطلاعات را از این حسگرها خوانده و پس از تکمیل فرایند تحلیل داده ‌ها، از طریق نمایش اعلان، نتیجه را به اطلاع کاربر برسانند؛ مثلا اگر فردی که یکی از این دستگاه‌ ها را در اختیار دارد، وارد محیطی مملو از گازهای خطرناک شود، دستگاه شروع به زنگ زدن می‌کند و بدین ترتیب جان او را نجات می‌دهد. حالت ایده ‌آل این است که فناوری مذکور فراگیر و تبدیل به بخشی جدایی ‌ناپذیر از ساعت ‌ها و گوشی‌ های هوشمند آینده شود. بدین ترتیب دانشمندان قادر خواهند شد از طریق بررسی انبوهی از داده ‌های فردی، به نتایج دقیق ‌تری دست پیدا کنند

داشتن چنین اطلاعات آنی و خاصی نه ‌تنها می‌تواند به افراد مبتلا به آسم یاری کرده که متوجه شوند هر روز از حضور در کدام مناطق باید خودداری کنند؛ تصویر بهتری نیز از مناطق، علل و زمان‌ انتشار آلاینده ‌ها به محققان می‌ دهد و بدین ترتیب کارایی بسیاری در برداشتن گام ‌هایی برای کاهش اثر آن‌ها روی محیط زیست دارد.

مطالب مرتبط

جشنواره های کیش در طول سال

آشنایی با انواع سوغات کیش

بهترین شهربازی های ازمیر برای تجربه یک شب شگفت انگیز