اپلیکیشن‌ های کاربردی برای سفر به چین

اپلیکیشن های کاربردی چین

قبل از این که بخواهید به هر نقطه از جهان سفر کنید لازم است تا اطلاعاتی در خصوص روند در زندگی روزمره در آن شهر مقصد داشته باشید تا در طول مدت زمانی که در این شهر هستید دچار سردرگمی نشوید. این روزها که موبایل یکی از مهمترین و پر استفاده ترین وسایل در بین عموم مردم محسوب می شود پس جای تعجب هم نیست که بخش عمده ای از فعالیت های روزانه ما هم به آن وابسته باشد. برنامه های کاربردی که برای سفر طراحی شده اند به طور کلی نحوه سفر کردن ما را تغییر می دهند و به قولی این حس را به فرد منتقل می کنند که هیچ شرایطی احساس استرس و تنهایی نکند چرا که با چند کلید می تواند راه درست را پیدا کند. ما هم در این مطلب از مجله ی گردشگری الی گشت قصد داریم تا درباره اپلیکیشن های کاردبردی چین صحبت کنیم؛ با ما در ادامه همراه باشید.

برنامه های کاربردی برای آموختن زبان چینی

مطالب مرتبط:
معرفی کامل استان های کشور چین
پارک‌های ملی چین و طبیعت بی نظیر این کشور
راهنمای خرید سیم کارت در چین

اینکه زبان چینی ها سخت است یک موضوع کاملا واضحی محسوب می شود، از همین رو لازم است تا در طول سفر به شهرهای کشور چین، از برنامه هایی که مقدماتی از زبان چینی را یاد می دهد را بر روی گوشی موبایلتان نصب کنید تا در زمینه های مختلف در شهرهای چینی به شما کمک کند. این برنامه کاربردی که به شما زبان چینی را به صورت ابتدایی و مقدماتی یاد می دهند Pleco نام دارد.

این برنامه کاربردی در بسیاری از مواقع که شما منوی رستوران یا تابلوهای راهنمای شهر را متوجه نمی شوید به کمکتان می آید.

 

دیگر برنامه ای که در زمینه ی یادگیری مقدماتی زبان چینی و آشنایی شما با عبارات و اصطلاحات مهم بسیار کمک می کند، Learn Chinese Mandarin Phrases نام دارد. این برنامه به شما عباراتی نظیر احوال پرسی، مکالمات روزمره، عددها، مسیرها و مکان ها، حمل و نقل، غذا خوردن و دیگر مسائل ضروری که لازم است در مدت زمانی که در چین هستید بدانید را آموزش می دهد. در نسخه پولی این برنامه کاربردی شما به عبارت‌های مربوط به تاریخ و زمان، اقامتگاه‌ ها و هتل‌ ها، خرید، رنگ‌ها، مناطق و شهرهای چین، جاذبه‌های توریستی چین و قرار گذاشتن دسترسی خواهید داشت. لازم به ذکر است که بگوییم نسخه ی پولی این برنامه ۵ دلار هزینه درون برنامه ای دارد.

این دو برنامه کاربردی جز مهمترین اپلیکیشن های کاربردی چین برای کسانی که می خواهند به این کشور سفر کنند نیز محسوب می شود، پس پیشنهاد می کنیم که حتما آن ها را بر روی موبایلتان نصب کنید.

برنامه های کاربردی برای جهت یابی در چین

خوب دیگر اپلیکیشن های کاربردی چین که نه تنها در این کشور بلکه در سراسر جهان کمک می کند، گوگل مپ است. شما باید توجه داشته باشید که حتما کار با این برنامهرا یاد بگیرید زیرا ممکن در موقعیتی قرار بگیرید که هیچ کس جز این اپلیکیشن به دادتان نرسد. اگر کار با گوگل مپ را بلد نیستید می توانید راهنمای کامل استفاده از گوگل مپ را در مجله الی گشت درباره آن توضیح داده شده را نیز مطالعه کنید.

شاید بدنباشه که به غیر از گوگل مپ در کنار اپلیکیشن های کاربردی چین Baidu را هم نصب کنید. بایدو نسخه چینی برنامه گوگل مپ است. اپلیکیشن بایدو هر آن چیزی را که در مورد جاده ها و مسیرهای چینی لازم است بدانید را در اختیارتان قرار می دهد، به راحتی می‌ توانید از طریق این برنامه به نزدیک‌ ترین سینماها، بانک ‌ها و رستوران ‌های چین به تفکیک غذاها، هتل ‌ها و جاذبه‌ های توریستی چین دسترسی داشته باشید. این برنامه کاربردی به زبان چینی است و برای استفاده از آن باید به اینترنت متصل باشید.

در این اپلیکیشن مکان های توریستی محبوبی وجود دارد که به صورت کامل لیست شده اند. شما با نصب این اپلیکیشن می توانید تمامی جاذبه هایی که در کشور چین وجود دارد را به طور یکجا مشاهده کنید و بنابر برنامه ای که دارید بازدید از هر کدام را برنامه ریزی نمایید. جالب است بدانید از اپلیکیشن China Explorer A Travel Guide  به صورت offline هم می توانید استفاده کنید و در نتیجه وقتی در زمان تور چین جایی هستید که به اینترنت دسترسی ندارید بهترین گزینه China Explorer است.

از دیگر اپلیکیشن های کاربردی چین که کمک شایانی به شما در پیدا کردن رستوران های این کشور می کند، اپلیکیشن  Dianping

است. شما با استفاده از این برنامه می توانید رستوران هایی که در اطرافتان قرار دارند را بر حسب امتیاز آن ها مشاهده کنید و هر کدام را که می خواهید برای صرف یک وعده ی غذایی انتخاب نمایید. درست است که ممکن است کمی با تماشای آن دچار سردرگمی شوید اما با نشان داده آدرس رستوران که در برنامه وجود دارد به راننده تاکسی به راحتی می توانید به آن دسترسی داشته باشید.

برنامه  Beijing Map and Walksاز دیگر اپلیکیشن های کاربردی چین است که بیشتر جاذبه های توریستی محبوب پکن را به شما نشان می دهد و مکانی برای پیاده روی در این شهر محسوب می شود. اگر شما اهل پیاده روی های طولانی و گم شدن در شهرهای بزرگ برای کشف بهتر و بیشتر آن مقصد هستید این برنامه کاربردی بسیار به شما کمک خواهد کرد.

اپلیکیشن‌ های کاربردی برای حمل و نقل در چین

یکی از بهترین اپلیکیشن های کاربردی چین که نه تنها در چین بلکه در بسیاری از کشورهای جهان به شما می تواند کمک شایان بکند، برنامه اُبر است. در این برنامه رانندگان تاکسی که عضور ابر هستند در پکن و شانگهای آماده هستند تا درست زمانی که از آن ها برای سفرهای درون شهری کمک گرفتید نزد شما آماده شوند. رفتار مهربانانه و دوستانه از جمله اولویت های این رانندگان است و شما می بایست پس از اینکه به مقصدتان رسیدید به راننده از ۱ تا ۵ نمره لازم را بدهید. اینترنت وای فای به شکل گسترده‌ای در هتل‌ها و رستوران‌های چین در دسترس است و در نتیجه حتی بدون اینترنت همراه و یا سیم کارت چینی می‌توانید برای آمدن یک راننده عضو Uber  درخواست دهید.

برای پرداخت هزینه تاکسی های عضو ابر می توانید از بانک های بین المللی هم استفاده کنید.

خوب نوبتی هم باشد نوبت متروهای پرازدحام چین است. با توجه به جمعیت بالایی که در این شهر وجود دارد لازم است که قبل از اینکه بخواهید وارد ایستگاه های مترو چین بشوید برنامه china metro را بر روی موبایلتان نصب نمایید. نقشه های مجموعه فوق العاده عظیم مترو چین در این برنامه وجود دارد و به جرات می توان گفت یکی از مهمترین اپلیکیشن های کاربردی چین به شمار می رود. جالب است بدانید که در اپلیکیشن  China Metroاطلاعاتی از مترو سنگاپور، مترو هنگ کنگ و مترو تایپه نیز موجود است.

یکی دیگر از اپلیکیشن های کاربردی چین که اطلاعات لازم و کافی را به شما می دهد تا به راننده تاکسی هم انتقال دهید برنامه Taxi! China است. این برنامه به شما عبارات و اصطلاحات مورد نیازتان نظیر آدرس دادن یا آدرس هتل ها را به شما می دهد تا بتونید از طریق آن با راننده در ارتباط باشید و در سریع ترین زمان به مقصدتان برسید.

اپلیکیشن‌ های کاربردی برای ارتباط در چین

یکی از محبوب ترین اپلیکیشن ارتباطی که در سفر به چین لازم است آن را بر روی موبایلتان نصب کنید، برنامه WeChat است. به طور مثال شما اگر زمانی با یک راننده تاکسی برخورد کردید که رفتار مناسبی با شما داشت می توانید از طریق اپلیکیشن WeChat با او ارتباط برقرار کنید و از وی بخواهید که برای رساندن شما به مقاصد مختلف همراهتان باشد. اگر در چین به اینترنت دسترسی داشتید می‌توانید از طریق این اپلیکیشن پیام‌های متنی و صوتی بفرستید یا مکالمه‌های صوتی داشته باشید.

البته لازم به ذکر است که بگوییم این اپلیکیشن همانند یک کیف پول هم برای شما عمل می کند و با استفاده از قابلیت Quick pay  که در آن وجود دارد می توانید هزینه های خودتان را در این کشور چینی پرداخت کنید.

منبع: www.klook.com

مطالب مرتبط

معرفی هتل های نزدیک به سفارت سریلانکا در تهران

تجربه ای تکرار نشدنی در هتل های کف شیشه ای مالدیو

نکات مهمی که باید درباره خرید بیمه مسافرتی بدانید!