گرانترین کشورهای دنیا را بشناسید

معیار انتخاب گرانترین کشورهای دنیا

تا بحال شده که صرفا فقط از روی کنجکاوی و بدون اینکه قصد مهاجرت داشته باشید بخواهید لیستی از گرانترین کشورهای دنیا را بدانید؟

بسیاری از کشورها از لحاظ کیفیت و استاندارد های در نظر گرفته شده برای یک زندگی ایده آل در سطح مطلوب یا بسیار بالایی قرار دارند و به تبع نیز زندگی در این کشورها بسیار پرهزینه و گران خواهد بود.

گرانترین کشورهای دنیا امکانات ویژه ایی مانند رفاه اجتماعی ، ثبات اقتصادی و نرخ پایین بیکاری برای شهروندان خود در نظر گرفته اند که همین امر باعث زیاد شدن مهاجرین و به طبع گران شدن هزینه های زندگی شده است.

حال اگر شما هم مانند اکثر افراد دوست دارید تا با گرانترین کشورهای دنیا و دلیل آن ها برای رتبه بندی در این لیست آشنا شوید ، پس با ما همراه شوید.

سالانه شرکت هایی که در زمینه مهاجرتی فعالیت دارند برای کمک به مهاجران به جهت انتخاب مناسب ترین و کم هزینه ترین کشور برای زندگی ، به بررسی کشور ها و هزینه های آن می پردازند و لیستی از گرانترین کشورهای دنیا را ارائه می دهند.

معیار این شرکت ها برای ارزیابی و تحلیل گرانترین کشورهای دنیا عوامل متعددی مانند هزینه های روزانه برای خرید مواد غذایی ، کرایه حمل و نقل شخصی و عمومی ، هزینه ی کرایه مکانی برای زندگی افراد ، صورت حساب ها ، قبض ها و هزینه رستوران می باشد.

در سال ۲۰۱۸ شرکت مهاجرتی MoveHub)) طی تحلیل و بررسی هایی که انجام داده  ، لیستی از گرانترین کشورهای دنیا را ارائه کرده است، البته لازم به ذکر است که این شرکت مهاجرتی شهر نیویورک را بعنوان معیار اصلی خود برای ارزیابی در نظر گرفته است.

در فهرست ارائه شده توسط این شرکت مهاجرتی ، امتیاز شهر نیویورک ۱۰۰ در نظر گرفته شده است و بقیه کشورهای دنیا براساس این امتیاز رتبه بندی شده اند،کشورهایی با رتبه کمتر از ۱۰۰ نسبت به شهر نیویورک ارزانترین کشور و بالای ۱۰۰بعنوان گرانترین کشور برای زندگی به شمار می روند.

برای مثال رتبه کشور بریتانیا در لیست گرانترین کشورهای دنیا ۵۱.۰۳ می باشد که در رتبه ۲۹ لیست گرانترین کشورهای دنیا قرار گرفته است، البته لیستی که در ادامه مشاهده می کنید از رتبه ۲۰شروع شده است.

در ادامه سعی می کنیم تا شما را با ۲۰ کشوری که بعنوان گرانترین کشورها محسوب می شوند آشنا کنیم، فهرست زیر به ترتیب از کم به زیاد مرتب شده است.

۲۰-غنا

غنا با امتیاز ۵۳.۹۸ بعنوان یکی از موفق ترین و ثروتمندترین کشور های افریقایی محسوب می شود و همین امر در هزینه های زندگی در این کشور موفق افریقایی بازتاب داشته است،هزینه زندگی در این کشور نسبت به کشورهای دیگر افریقایی بسیار زیاد است.

۱۹-ایتالیا

ایتالیا در این فهرست با امتیاز۵۳.۹۸ در رده بعدی قرار می گیرد،در منطقه ی یورو کشورهای آلمان و فرانسه بعنوان دو کشور بزرگ محسوب می شوند ولی هزینه زندگی در ایتالیا نسبت به این دو کشور بسیار بیشتر است.

۱۸-کویت

در این فهرست امتیاز کویت ۵۷.۳۱ می باشد.دینار کویتی بعنوان واحد پول در کویت یکی از ارزهای ارزشمند و قوی در دنیا محسوب می شود، هر دینار کویتی ارزشی معادل ۲.۶۳ یورو دارد.

۱۷-ژاپن

در سال های اخیر اقتصاد ژاپن با رکوردی چشمگیر مواجه شده است ، اما هنوز هم این کشور آسیایی بعنوان یکی از قدرتمندترین اقتصادهای دنیا به شمار می رود و با کمی دقت در هزینه های زندگی در این کشور آسیایی می توان قدرت اقتصادی را مشاهده کرد،امتیاز ژاپن در این فهرست ۵۷.۶۲ می باشد.

۱۶-نیوزیلند

نیوزیلند یکی از کشورهایی محسوب می شود که بیشترین محصولات مورد نیاز خود را از طرق واردات تامین میکند و همین امر موجب شده تا این کشور بعنوان یکی از گرانترین کشورهای دنیا رتبه ۵۸.۲۶ را در فهرست کسب کند.

۱۵-ایالات متحده امریکا

با شنیدن نام ایالات متحده آمریکا این تصور که این کشور از نظر هزینه زندگی بسیار گران است در ذهنتان نقش می بندد ، در صورتی که با توجه به اینکه نیویورک بعنوان معیار اصلی برای رتبه بندی گرانترین کشورهای دنیا در نظر گرفته شده است اما هزینه های زندگی در ایالات متحده نسبت به نیویورک(شهر پر زرق و برق امریکایی) بسیار کمتر است.

هزینه زندگی در شهرهای بسیار بزرگ مانند لس آنجلس و نیویورک بسیار زیاد است، اما این هزینه ها در شهرهای کوچک تر و مناطق روستایی بسیار کمتر خواهد بود.ایالات متحده امریکا در این فهرست امتیاز ۵۸.۲۶ را به خود اختصاص داده است.

۱۴-ایرلند

امتیاز ایرلند ۵۹.۵۶ می باشد.با به نتیجه رسیدن خروج بریتانا از اتحادیه اروپا توسط رای برکزیت ، تعداد بریتانیایی هایی ساکن در ایرلند که قصد داشتند تا از طریق دریافت پاسپورت از انگلستان خارج شوند بسیار افزایش یافت، البته زندگی در بریتانیا نسبت به ایرلند بسیار کمتر است.

۱۳-دانمارک

دانمارک با وجود اینکه از نظر شخصی یکی از بدهکارترین کشورهای اروپایی محسوب  می شود اما باز هم با کسب رتبه ۶۰.۰۱ بعنوان یکی از گرانترین کشورهای دنیا به شمار می رود.بدهی این کشور به ازای هر خانوار ۲۶۵درصد از درآمد خانوار است، با در نظر گرفتن هزینه های زندگی در این کشور متوجه دست یافتن دانمارک به این جایگاه خواهید شد.

۱۲-استرالیا

استرالیا هم مانند نیوزیلند که بعنوان نزدیکترین همسایه اش به شمار می رود یکی از بزرگترین کشورهایی است که مقدار بسیار زیادی از محصولات و مواد مورد مصرف خود را از طریق واردات تامین می کند، البته این کشور در کنار واردات ، صادرات بزرگی همچون سنگ آهن را دارد .

ولی باز هم استرالیا بعنوان یکی از گرانترین کشورهای دنیا محسوب می شود ،امتیاز این کشور ۶۲.۳۹ می باشد.

۱۱-جزایر ویرجین ایالات متحده آمریکا

امتیاز این مجمع الجزایر چشم نواز در این فهرست ۶۲.۵۶ می باشد.با توجه به زیبایی خیره کننده این کشور جزیره ایی که در خاک ایالات متحده آمریکا واقع شده است ولی زندگی در این مجمع الجزایر بسیار پر هزینه خواهد بود این هزینه حتی از ایالات متحده امریکا هم گرانتر است.

البته هزینه زندگی در جزایر مختلف این کشور جزیره ایی متفاوت است ، مثلا هزینه زندگی در جزیره سنت توماس نسبت به جزیره همسایه اش یعنی سنت کرویکس بسیار پر هزینه تر و گرانتر  می باشد.

۱۰-لوگزامبورگ

با نگاه به فهرست ثروتمند ترین کشورهای دنیا اسم کشور لوکزامبورک در چند جایگاه ابتدایی قرار دارد و به همان نسبت هم این کشور از نظر هزینه های زندگی بعنوان یکی از گرانترین کشورهای دنیا محسوب می شود، امتیاز این کشور در لیست ۶۴.۱۸ می باشد.

۹-قطر

این کشور عربی با در اختیار گرفتن کارگرهای ماهر از سایر کشورهای دنیا و با پرداخت حقوق های رقابتی و بسیار بالا ، که نیمی از این حقوق صرف هزینه های زندگی می شود ، بعنوان یکی از گرانترین کشورهای دنیا برای زندگی به شمار می رود،امتیاز کشور قطر ۶۸.۰۶ می باشد.

۱۸-امارات متحده عربی

کشور امارات متحده عربی تبدیل به خانه ایی برای افراد بسیار ثروتمند و مشهور شده است و به همان نسبت زندگی در این کشور علی الخصوص دو شهر دبی و ابوظبی که از گرانترین شهر های دنیا به شمار می روند، بسیار پر هزینه است،امتیاز این کشور ۶۸.۳۹ می باشد.

۷-باهاما

امتیاز باهاما در فهرست گرانترین کشورهای دنیا ۷۶.۶۳ می باشد،این کشوره جزیره ایی واقع در سواحل دریای کارائیب مانند دیگر کشورهای جزیره ایی با مشکل صادرات کم و واردات زیاد روبرو شده است و همین معضل باعث بالا رفتن هزینه زندگی در این کشور جزیره ایی شده است.

۶-نروژ

زندگی در تمامی کشورهای اسکاندیناوی بسیار پر هزینه است و کشور نروژ هم از این قاعده جدا نخواهد بود ، بطور میانگین هزینه ماهیانه کرایه یک واحد آپارتمان دارای یک خواب مبلغی حدود ۹۲۵ پوند است، امتیاز نروژ در این فهرست ۷۴.۴۷ می باشد.

۵-سنگاپور

سنگاپور با امتیاز ۷۶.۵۷ در رده پنجم لیست گرانترین کشورهای دنیا قرار گرفته است ، طبق گزارش های ارائه شده توسط منابع خبری کشور سنگاپور ، در پایتخت این کشور هزینه خرید یک بطری نوشیدنی مبلغی حدود ۸.۵۰ پوند می باشد.

۴-ایسلند

ایسلند کشوری اروپایی است که به دلیل فاصله زیاد آن با دیگر کشور های اروپایی و همچنین کمبود زمین حاصلخیز مجبور است مقدار زیادی از مواد غذایی و همچنین اجناس مورد نیاز کشور خود را از سایر کشورها وارد کند و همین امر افزایش هزینه های زندگی را بدنبال خواهد داشت.امتیاز این کشور ۸۰.۴۷ است.

۳-هنگ کنگ

هنگ کنگ با کسب امتیاز ۸۱.۹۳ در فهرست گرانترین کشورهای دنیا در جایگاه سوم قرار دارد، شهرهای این کشور با انبوهی از جمعیت مواجه است و همین شلوغی شهرها باعث کاهش متراژ آپارتمان ها و بالا رفتن هزینه خرید و کرایه آن ها شده است.

۲-سوئیس

سوئیس علاوه بر اینکه در فهرست گرانترین کشورهای دنیا در مقام دوم قرار دارد به همان نسبت هم به خاطر زیرساخت های شگرف و بی نقص، محیطی کاملا طبیعی و بکر به همراه سلامت عمومی بالا ، در فهرست بهترین کشورهای دنیا برای زندگی دارای مقام می باشد،البته تمامی این امکانات بسیار عالی هزینه زیادی میطلبد،امتیاز این کشور ۹۰.۶۸ می باشد.

۱-برمودا

برمودا با کسب امتیاز ۱۲۶.۳۴ بعنوان گرانترین و پرهزینه ترین کشور نسبت به شهر نیویورک در مقام اول لیست گرانترین کشورهای دنیا قرار دارد ، کشور برمودا بعنوان گریزگاه مالیاتی در اقیانوس اطلس به شمار می رود، شهر همیلتون بعنوان پایتخت این کشور یکی از گرانترین شهر های جهان به شمار می رود.

مطالب مرتبط

فرهنگ بومی قشم؛ آمیزه ای از سنت های کهن و تأثیرات دریایی

آبشار افجه (آبشار پسچویک)؛ جاذبه ای طبیعی نزدیک به تهران

آبشار ارتکند؛ مقصدی آرامش بخش در حومه مشهد

۳ نظرات

مهران 1399-09-26 - 4:55 ب.ظ
سلام دوستان و هموطنان عزیز . من فرشاد هستم دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک هستم در امریکا . لیسانس و فوق لیسانس مکانیک از دانشگاه تهران گرفتم و همچنین 6 سال هم خودمون یک کارگاه مکانیک داشتیم . درباره کشورهایی که این سایت گذاشته بگم بهتون 10 کشور اخر که گرانترین ها هستند به جز سوئیس و نروژ هیچکدام بدرد نمیخوره . اصلا از اینکه گرانترین ها هستند نترسید . من خودم تو دانشگاه کلرودو بولدر در شهر بولدر این ایالت هستم . این ایالت تقریبا نه خیلی گرانه نه خیلی ارزانه . هزینه متوسط . اما توجه کنید من 30 ساعت در هفته حق کار دارم . حقوق در امد هم 100 درصد اینجا میسازه به زندگی . مثلا نیویورک اگر یک مهندس 90 هزار دلار سالی در امد داره . اینجا تقریبا 73 هزار دلار هست . بنظر من 10 تا کشور اخر این لیست را اصلا انتخاب نکنید . چون سوئیس انصافا همچی خوبه . بورسیه توش زیاده تو مقاطع مثل دکتری ( البته نه به اندازه امریکا ) , درامدی که حین تحصیل میتونید کسب کنید خیلی خوب هست . حداقل 20 فرانک کار کاملا بی تخصص و راحت هست . که با داشتن تخصص میتونید به مراتب بالاتر در امد کسب کنید و همچنین شهرتون هم مهمه مثلا ممکن تو زوریخ کار کاملا بی تخصص ( مثل رانندگی 21 فرانک تا 22 فرانک شروع بشه چون هزینه ها بالاتر از کانتون های دیگه هست . ( در هر حال این حداقل حالته ) اگر دنبال بورسیه و کمک مالی هستید و میخواید بی دغدغه کمک مالی دریافت کنید و دوست دارید حین تحصیل راحت کار پیدا کنید و دنبال چالش هستید و میخواید تو همه نوع تنوع و هزینه ای را که دوست داشتید سلکت کنید , امریکا بهترین گزینه هست . اگر میخواید دوره تحصیلی کوتاه باشه , و حین تحصیل کار کنید و درامد هاتون به خوبی کفاف بده و کیفیت بالا در زندگی اولویت هست براتون , هیچ کجا بهتر انگلیس و استرالیا ( البته استرالیا دوره طولانی تر هست به نسبت انگلیس ) پیدا نمی کنید ! ( البته توجه کنید استرالیا و انگلیس هم تقریبا مثل امریکاست ولی خیلی کوچک تر . اینجا از مثلا همین شهر بولدر تا شهر اسپن کلی تو هزینه ها و در امد ها تغییر هست . در انگلیس لندن با خیلی جاها هزینه ها فرق داره و همینطور سیدنی مثلا از ادلاید یا پرث یا ملبورن بالاتر هست ) اگر میخواید با هزینه مناسب و کیفیت بالا برید , اروپا بهترین هست ( شما با یادگیری زبان یکی از کشور های اروپایی میتونید برید بهشون و در زمان اقامت تحصیلی در اروپا به کل شینگن دسترسی دارید , کیفیت زندگی در اروپا از خیلی جاها حتی امریکا هم گاها بالاتره !!! و هزینه تحصیلی هم ندارید ) اگر میخواید کشور حتما انگلیسی زبان و ارزان قیمت باشه , کانادا عالیه . توجه کنید . در کلیه کشور ها از جمله کشور های اروپایی , استرالیا , کانادا و انگلستان و امریکا اگر متاهل هستید و بچه دارید , تحصیل تا دیپلم رایگان هست . ( غیر اروپا که کلیه مقاطع ارزانه ) . و در اروپا و استرالیا و انگلستان و کانادا در صورتی که متاهل هستید , همسر شما حق کار فول تایم را داره در هنگامی که شما در تحصیل هستید و بعد از تحصیل که ویزاتون را تغییر دادید , ویزای همسر شما هم تغییر میکنه . ( متاسفانه امریکا همسر اجازه کار قانونی نداره ولی همسر من به طور غیرقانونی کار میکنه ) در اخر بگم کار غیرقانونی حین تحصیل . در حین تحصیل کاریتون ندارن ولی پایان تحصیل احتمال اینکه نزارن ویزارو تغییر بدید هست . امیدوارم صحبت هام بدرتون بخوره .
زهرا 1399-11-06 - 4:04 ب.ظ
سلام اقا. ممنون اطلاعاتتون عالی بود. اما اینو قبول ندارم که از بین ده تای اخر فقط نروژ و سوییس رو قبول داشته باشین. من خودم ریکیاویک ایسلند زندگی میکنم.به جرئت میتونم بگم عالیه. ترافیک نداری.امن ترین کشور جهانه.پاک ترین هوارو داره چون منبع انرژی یا بادی هست یا زمین گرمایی.مردمش شاد و مهربونن.و نرخ بیکاری فقط نیم درصده.کرونا هم فقط 27 شهروند عزیزم رو کشته.نسبت متراژ خانه ها از جاهای دیگه اروپا بیشتره اصلا خبری از برج و اسمان خراش نیست و اصلا فقیر نداره و نژادپرست نیستن و پزشکی و درمان مردم بیمه هستن و هزینه ها رایگانه.دانشگاه هم رایگانه.حقوق بانوان در این کشور و نیوزیلند از بقیه دنیا بالاتره و تو این پنج سال زندگی واقعا کیف کردم.اما بدی هایی هم داره. مثلا اب و هوا که یه دفعه ساعت سه بلند میشی شبه یا ساعت دوازده روز هوا تاریکه.زبان بسیار سخت.دوری از کشورهای دیگر.و واقعا سرده.
a 1402-03-19 - 2:36 ب.ظ
ممنون از شما
افزودن نظر