دلایل کاهش سفر به اروپا در تابستان گذشته

مسافرت به اروپا

کاهش تقاضا مسافرین به اروپا در فصل تابستان

مسافرت‌ ها به اروپا بنابر داده‌ های شرکت مسافرتی فوروارد کیز، در این تابستان‌ کاهش داشته است. با الی گشت همراه باشید تا در خصوص علت این کاهش تقاضا به نتایجی دست پیدا کنیم.

مطالب مرتبط:
سقوط نرخ بلیط چاتری در پی کاهش تقاضای سفر 
؟چگونه به اروپا ارزان سفر کنیم 

فورارد کیز دوره‌ی زمانی بین ۱ ژوئن تا ۳۱ آگوست را بررسی کرد و به این نتیجه رسید که سفر ها از راه دور به اروپا نسبت به دوره‌ مشابه‌ سال گذشته، نزدیک ۹% کاهش داشته است. با اینکه این میزان افت ناچیز به نظر می‌رسد، این دوره‌ی زمانی شامل اواخر ژوئن تا اوایل جولای است، که مصادف با برگزاری تورنمنت جام ملت ‌های اروپا ۲۰۱۶ فوتبال بوده و رشد ۹/۷% در تعداد مسافرت ‌های ورودی را نشان می دهد. اما با توجه به حمله‌ ۱۴ جولای در نیس و کودتای ۱۵ جولای در ترکیه، در سه هفته پایانی این دوره، مسافرت ‌ها به اروپا ۳/۴ % کاهش داشته است. بنا بر گزارش منتشر شده فوروارد کیز، از بین پنج مقصد اصلی برای مسافرت‌ به اروپا از راه دور، چهارتای آن ورودی‌ های کمی را نشان دادند که شامل بریتانیا (کاهش ۳/۱% )، فرانسه (کاهش ۶/۹%)، ایتالیا (کاهش ۶/۲%) و آلمان (کاهش ۱/۴ %) هستند. تنها از این میان، اسپانیا رشدی معادل ۱۰% از خود نشان داده است.
بیشترین کاهش مسافر ورودی از راه‌ دور را ترکیه و بلژیک به ترتیب با ۷/۲۶% و ۴/۲۱% داشتند. ترکیه در سال ۲۰۱۶ بمب‌گذاری ‌های متعدد، تیراندازی فرودگاه آتاتورک در اواخر ژوئن و کودتای جولای را از سر گذراند. در ماه مارس، مترو و فرودگاه شهر بروکسل مورد حمله قرار گرفت. در این میان، برخی از مقصدهای گردشگری سطح دوم در تابستان امسال رشد خوبی را تجربه کردند که می‌ توان به کشورهایی نظیر ایرلند (۱/۱۸ %)، روسیه (۱۹%) و لهستان (۱/۲۶ %) که میزبان روز جهانی جوانان در اواخر جولای بود، اشاره کرد.
مسافرت از خارج از قاره به ایسلند به نسبت سال ۲۰۱۵، ۹/۴۶ % رشد داشته است. بازار مبدا در سراسر جهان نیز دستخوش تغییرات بوده است، به طوری که سفرها از سمت اروپا به آمریکای شمالی و جنوبی به ترتیب ۵/۲% و ۶/۴% افزایش داشته است. با این وجود، آمارهای مربوط به خاورمیانه، آسیا-اقیانوسیه و آفریقا همگی ارقام پایینی را نشان می ‌دهند. هر چند که مسافرت‌ ها از چهار مورد از پنج بازار مبدا شامل ایالات متحده (۱ %)، استرالیا (۲/۱ %)، کانادا (۳/۴ %) و هند (۳/۴ %) رشد داشته است، مسافرت ‌ها از مبدا چین تا ۷/۳ % کاهش را ثبت کرده است. مسافرت ‌ها از بازارهای مبدایی درجه دوم نظیر آفریقای جنوبی، امارات متحده عربی، برزیل و ژاپن نیز کاهش چشمگیری داشته است.
الیور یاگر، موسس و مدیر ارشد اجرایی فورارد کیز می‌گوید: رویدادهای مشهوری نظیر جام ملت‌های اروپای ۲۰۱۶ در فرانسه و روز جهانی جوانان در لهستان نتوانستند به تنهایی بار آسیبی که از مسائل امنیتی وارد می‌ شود را به دوش بکشند. مجموعه ‌ای از بمب‌گذاری ‌ها در ترکیه و رویدادهای تروریستی در فرانسه، توریست‌ ها را از مسافرت‌ به کشورهای مهم اروپایی دلسرد کرد. با این حال، علاقه‌مندی به مقاصد درجه دوم رشد خوبی داشته است.

مطالب مرتبط

هتل یا هتل آپارتمان؟ کدام یک برای اقامت بهتر است؟

همه چیز در مورد تحصیل در رشته گردشگری

برج آزادی، نماد شهر تهران و همه آنچه که باید بدانید