۱۳ روش کاربردی برای اینکه یک بلاگر سفر موفق شوید!

وبلاگ نویسی مسافرتی یا بلاگر سفر یک زمینه شغلی پرطرفدار است و روز به روز علاقمندان آن بیشترمی شود. از این گذشته ، به نظر می رسد ایده “دریافت پول برای سفر به دنیا” یک ایده شگفت انگیز باشد. یک بلاگر سفر حرفه ای می تواند با هزینه کمتری از اشخاص دیگر به دیدن مکان های شگفت انگیز در سراسر جهان برود!

یک بلاگر سفر خودش رئیس خودش است، تجربیات سفرش را می‌نویسد، با دیگران به اشتراک می‌گذارد و از این طریق کسب درآمد می‌کند و دنیا را زیر پا می‌گذارد. لابد با خودتان می‌گویید چقدر رویایی و هیجان انگیز! درست است اما راه اندازی یک وبلاگ مسافرتی موفق – یا هر وبلاگی در هر صنعت – کاری سخت و زمان بر است. تصور نکنید که با گذاشتن یک پست ساده بارانی از پول بر سر شما میبارد! باید برای آن زحمت بکشید و سخت کار کنید.

بلاگر سفر شدن مانند ساختن هر شغل دیگری نیاز به زمان ، صبر و فداکاری نیاز دارد.

اینکه فردی سفر کند و بتواند تجربیات سفر خود را بنویسد به این معنی نیست که می تواند بلاگر سفر شود! در حقیقت بلاگرهای سفر بسیار زیادن نگران تعداد وبلاگ های موجود نباشید، بلکه بدنبال کیفیت کار و کسب تجربیات بلاگرهای موجود باشید.

در این مقاله چندنکته مهم  برای بلاگر سفر شدن را بررسی خواهیم کرد.

برای رزرو آنلاین تور مالدیو الی گشت با گشت غواصی همین حالا روی تصویر زیر کلیک کنید:

۱- کتاب زیاد بخوانید

تعداد بسیار کمی از بلاگرها کتاب های بازاریابی ، استراتژی ، تجارت یا توسعه شخصی را مطالعه می کنند. در صورتی که اداره یک وبلاگ مانند اداره یک کار و کاسبی تجاری است و اگر اطلاعات کافی نداشته باشید و مدام یاد نگیرید ،از رقیبان خود عقب می افتید. هر فرد موفقی را که در این زمینه می شناسم خواننده ای بی پروا است. آنها دائما سعی می کنند مهارت ها و دانش خود را ارتقا دهند. برای بلاگر سفر موفق شدن همیشه باید مانند یک دانشجو باشید. شما همیشه باید یاد بگیرید. تجربیات متخصصان در حوزه کاری خود را بخوانید ، بدانید چه چیزی مفید است و نکاتی را که برای وبلاگ خود در نظر می گیرند به کار ببرید.

قطعا قبل شما افرادی بوده اند که چنین کارهایی را انجام داده اند ، پس چرا می خواهید همان کارها را از طریق آزمایش و خطای مداوم یاد بگیرید؟ بهترین روش برای انجام  بهتر کارها استفاده از تجربیات دیگران است. غیر از کتاب های مرتبط با سفر و سفرنامه ها کتاب هایی در حوزه بازاریابی ، مدیریت ، نویسندگی ، کتاب های تاریخ و زندگی نامه افراد مشهور را نیز مطالعه کنید. حتی اگر فقط یک ایده از کل کتاب بگیرید ، بدانید که آن کتاب ارزش خواندن را داشته است. افراد موفق حداقل هفته ای یک کتاب می خوانند و اغلب چندین کتاب را همزمان مطالعه می کنند. سفر ، تاریخ ، تجارت ، داستان موضوعات جالبی هستند که آنها را نباید از دست بدهید.

۲-مثل اپل باشید – متفاوت فکر کنید تا یک بلاگر سفر موفق شوید

درباره هرچه می خواهید بنویسید ، سعی کنید آن موضوع را به روشی ارائه دهید که قبلاً انجام نشده است.

همه افراد محتوای حمایت شده را به اشتراک می گذارند ، شما این کار را نکنید.

اگر همه در حال نوشتن متن هستند ، فیلم تهیه کنید.

همه جدی هستند ، شما خنده دار باشید.

اگر همه افراد دارای طرح های پیچیده ای هستند ، ساده و بصری پیش بروید.

اگر همه در حال انتشار پست های یکبار مصرف هستند ، شما از طریق یک سری پست ها داستانی ایجاد کنید که مخاطب را ترغیب به دنبال کردن شما کند و دوباره به سمت شما بازگردند.

۳-همیشه نوآوری داشته باشید – کاری متفاوت و منحصر به فرد انجام دهید

کاری که برای مثال می توانید انجام دهید این است که قسمتی از جزئیات مقصد مورد نظرتان را هر دفعه در پست های خود قرار دهید. پست های خود را به راهنمای نهایی مقصد تبدیل کنید. هر زمان که می توانید عکس ، نمودار، فیلم ، اطلاعات تماس و نقشه آن محل را به صفحه خود اضافه کنید. با اینکار شما کاری می کنید که دنبال کنندگانتان بارها و بارها به صفحه شما بیایند زیرا منابع شما بهترین هستند.

۴-انتخاب نام مناسب، اولین قدم برای یک بلاگر سفر موفق بودن

یک بلاگر سفر برای انتخاب نام وبلاگ خود باید به بلند مدت فکر کند و فرض را بر این بگذارد که چند سال قرار است آن‌جا بنویسد. نام وبلاگ نباید خیلی بلند باشد و باید طوری باشد که نشان بدهد شما قرار است درباره چه چیزی صحبت کنید. یکی از بهترین شیوه‌ها برای تبلیغات و جذب مخاطب تبلیغ دهان به دهان است، پس باید نام وبلاگتان را طوری انتخاب کنید که در ذهن افراد برای معرفی بماند. از انتخاب کلمات کلیشه‌ای که قبلا بارها استفاده شده‌اند پرهیز کنید.

۵-تولید محتوای ارزنده، مهم ترین نکته برای تبدیل شدن به یک بلاگر سفر موفق

نوشتن خاطرات سفر همراه با خانواده و دوستان آسان است اما کمتر کسی به خاطرات و وقایع شخصی زندگی شما اهمیت می دهد. اگر بخواهید غریبه ها را ترغیب به خواندن بلاگ سفری خود کنید باید محتوایی جذاب و آموزنده تولید کنید. محتوایی مانند راه های کاهش هزینه های سفر، معرفی مقصد های محبوب ، عکس های الهام بخش و یا ماجراهای جذاب و طنز آمیز می توانند در جلب مخاطب موفق باشند

۶-در وبلاگ خود سرمایه گذاری کنید

یک بلاگر سفر معروف می گوید: من برای مدت طولانی از صرف هرگونه هزینه ای برای وب سایت خود اجتناب می کردم. همه چیز را خودم به تنهایی راه انداختم و خرج هر هزینه ای را منفی می دیدم. مثلا می گفتم “این طراح برای کار من قطعا خوب خواهد بود اما من توانایی پرداخت هزینه آن را ندارم. پس خودم یک طرح شگفت انگیز را ایجاد خواهم کرد. ”

اما خیلی زود فهمیدم که پولی که عاقلانه خرج شده یک سرمایه گذاری است. اکنون هزینه طراحان ، حسابرسان سئو ، کنفرانس ها ، ویرایشگران ویدیو و صدا ، ویرایشگران کپی و موارد دیگر را پرداخت می کنم. این به من امکان می دهد تا تجربه و حس رضایت خواننده  را بهبود بخشم ، محصولات مفید تولید کنم ، روی پروژه های دیگر کار کنم و زمان نوشتن را آزاد کنم. من روی توانایی های اصلی خود تمرکز می کنم و بقیه را استخدام می کنم.

برای وبلاگ خود هزینه کنید

آسان است که بگوییم ، “اوه ، هزینه ی آن کنفرانس خیلی زیاد است. من نمی خواهم آنقدر هزینه کنم. ” اما اگر آن کنفرانس منجر به یک ارتباط تجاری قوی شود که منجر به فروش جدید یا فرصت ارسال مهمان شود ، پس هزینه های کنفرانس ارزش آن را دارد. در حقیقت مشاغل روی خودشان سرمایه گذاری می کنند. شما نیز باید همین کار را انجام دهید.

گفتن این حرف برای من آسان است اما وقتی که تازه شروع می کنید ، صرف مقدار کمی پول هم می تواند کمک زیادیبه رشد شما کند. من شروع به استخدام افراد زیادی نکردم. من یک نفر را استخدام کردم ، سپس یک نفر دیگر ، سپس یک نفر دیگر را استخدام کردم. حتی اگر چند صد دلار برای آگهی های هزینه کنید ، این می تواند تا حد زیادی به بهبود عملکرد شما و تجربه خوانندگان شما کمک کند.

۷-پیدا کردن سبک نویسندگی خود

یک بلاگر سفر حرفه‌ای به زبان خودش با مخاطب حرف می‌زند و با سبک منحصر به خود می‌نویسد. این هم فقط با نوشتن مدام، تمرین و تکرار میسر می‌شود. آن قدر بنویسید تا بالاخره بفهمید سبک نویسندگی شما چیست، مخاطب شما با چه چیزی بهتر ارتباط برقرار می‌کند و چه چیزی را بیشتر دوست دارد. یکی از مواردی که باعث می‌شود مخاطب از سایت و بلاگ شما برود و دیگر باز نگردد، کلیشه‌ای بودن محتوا است. برای جذب مخاطب باید نحوه روایت شما بدیع باشد.

۸- در مورد اتفاقات جذاب و متفاوت در سفر بنویسید تا یک بلاگر سفر موفق شوید

از تکراری بودن پرهیز کنید و در مورد مشخصات منحصر به فرد هر مکانی بنویسید. مثلاً من اگر بلاگ سفر شما را بخوانم به نوشته تان در مورد شبی که با دوستانتان در تایلند جشن گرفته اید بین صفر تا ده فقط یک امتیاز می دهم. اما کایاک سواری در گرین لند، قدم زدن در خیابان های هند، اردو در قطب جنوب، تعطیلات در یمن و قایق رانی در سواحل آفریقا امتیاز خیلی بهتری کسب خواهند کرد. موضوعاتی انتخاب کنید که پر مخاطب باشند و قبل از نوشتن از خودتان بپرسید این موضوع تا چه حد برای مخاطب گیرایی و کشش دارد.

۹-با دیگر بلاگرهای سفر تعامل داشته باشید

برای این که تبدیل به یک بلاگر سفر حرفه‌ای شوید، بهتر است با جامعه وبلاگ نویسان در ارتباط باشید و عضو فعالی در بین‌شان باشید. مطالب آن‌ها را بخوانید و برایشان کامنت‌های مفید و نظرات واقعی‌تان را بنویسید. این کار می‌تواند به شما ایده‌های خوبی برای پست گذاشتن بدهد و شما را به آن‌ها و مخاطبان معرفی کند. در ابتدای کار کسی شما را نمی‌شناسد و از وجود وبلاگتان خبر ندارد. یکی از بهترین روش‌های برای شناساندن خود و جذب مخاطب، نوشتن به عنوان نویسنده مهمان در بلاگ‌های پربازدید و معروف است. اگر برایتان ممکن بود حتما این کار را انجام دهید.

۱۰-در سایر شبکه های اجتماعی نیز فعالیت داشته باشید

برای این که بلاگر سفر موفقی شوید لازم است در شبکه‌های اجتماعی فعال باشید. شما هر چقدر هم که محتوای جذابی تولید کنید اگر بلذ نباشید چطور مخاطب را به سمت وبلاگتان بکشید، خوانده و دیده نمی‌شوید. یکی از سریع‌ترین روش‌ها برای جذب مخاطب فعالیت در سایر شبکه‌های اجتماعی است. در پلتفرم‌های پرطرفدار شبکه‌های اجتماعی مثل توئیتر، اینستاگرام، فیسبوک، یوتیوب و… عضو شوید(ترجیحا نام کاربری یکسان برایشان انتخاب کنید) و به طور منظم مطلب پست کنید.

۱۱-در اینستاگرام از تگ و هشتگ های مناسب استفاده کنید

نام مکان هایی که در مورد آن ها می نویسید و مکان های اطراف آن ها را روی عکس ها تگ کنید تا افراد در سرچ آن محل به پست شما برسند. حدود ۲ تا ۳ هشتگ کاملاً مرتبط در کپشن بنویسید و بین ۲۰ تا ۲۵ هشتگ نسبتاً مرتبط در کامنت اول بگذارید. هشتگ های خود را با دقت امتخاب کنید به طوری که نه زیاد اختصاصی باشد که کسی آن هشتگ را سرچ نکند و نه آنقدر کلی باشد که به راحتی در سرچ ها پیدا نشود. کپشن های شما نباید زیاد طولانی باشد چون خوانده نخواهد شد. کپشن خیلی کوتاه نیز اطلاعات خاصی به خواننده ها نخواهد داد. بهتر است در انتهای کپشن سؤالی از خوانندگان بپرسید که امکان مشارکت آن ها را در کامنت گذاری بالا ببرید.

۱۲-شرکت در همایش‌ها و گردهمایی‌های مربوط به سفر و گردشگری

شرکت در سمینارها و ایونت‌ها می‌تواند فرصت خوبی برای یک بلاگر سفر باشد تا از تجربه حرفه‌ای‌ها و بهترین‌های عرصه گردشگری استفاده کند. ضمن این که به این طریق می‌توانید با آن‌ها صحبت کنید، خود را معرفی کنید و ارتباط موثری برقرار کنید. شما صرفا با نشستن پشت مانیتور و نوشتن معروف و محبوب نمی‌شوید، باید پا به دنیای واقعی بگذارید.

۱۳-از سفرهای اطرافیان خود برای نوشتن الهام بگیرید

شاید اگر بخواهید در مورد سفر و اطلاعات مرتبط با آن مرتبا مطلب بنویسید، نتوانید محتوای کافی برای خود فراهم کنید. به این منظور از اطرافیان خود کمک بگیرید. پس از هر بار سفری که دوستان و یا خانواده ی شما می روند پای صحبت هایشان بنشینید، با آن ها مصاحبه کنید و از تجربیات و خاطراتان یادداشت بردارید. مطمئن باشید تجربه ی هر کسی از سفر منحصر به فرد است و شما از لابه لای تجربیات آن ها اطلاعاتی استخراج خواهید کرد که در هیچ سایت و بلاگی یافت نخواهد شد. بنابراین به جای آن که مثلاً از سه سفر که در سال می روید تجربه کسب کنید، از ده ها سفر تجربه خواهید داشت و مطالب زیادی برای نوشتن دارید.

مطالب مرتبط

هتل یا هتل آپارتمان؟ کدام یک برای اقامت بهتر است؟

همه چیز در مورد تحصیل در رشته گردشگری

برج آزادی، نماد شهر تهران و همه آنچه که باید بدانید