واکسیناسیون رایگان در ابوظبی برای مسافرین و گردشگران به این کشور که دارای ویزای ابوظبی هستند انجام
می شود. طبق گزارشی از خبرگزاری رویترز گردشگران ورودی به پایتخت کشور امارات متحده عربی یعنی امیرنشین ابوظبی، به صورت رایگان علیه بیماری کرونا واکسینه می شوند.
برای رزرو آنلاین ارزانترین بلیط هواپیما به مقصد دبی با بهترین قیمت کافی ست روی تصویر زیر کلیک کنید.
واکسیناسیون رایگان در ابوظبی برای چه کسانی انجام می شود؟
این طرح مخصوص گردشگران و مسافرین امیرنشین ابوظبی است که ویزای این کشور را داشته باشند و مقصد نهایی آن ها نیز امیرنشین کشور امارات باشد. در واقع واکسیناسیون رایگان در ابوظبی برای افرادی است که ویزای این امیرنشین را داشته باشند و امیرنشین های دیگر امارات مانند شارجه و دبی شامل آن نخواهند بود. همچنین کسانی که ویزای آن ها منقضی شده باشد و به صورت غیر قانونی در ابوظبی باشند هم می توانند شامل این طرح شوند.
طبق گزارش اقتصاد آنلاین، پیش از این طرح، فقط افراد مقیم امارات می توانستند به صورت رایگان واکسن کرونا را دریافت کنند. اما اکنون در آخرین به روز رسانی در اپلیکیشن SEHA افراد با ارائه گذرنامه می توانند به صورت رایگان واکسن کرونا را تزریق کنند.
واکسیناسیون رایگان در ابوظبی از چه نوع واکسنی است؟
بخش عمده واکسن های تزریق شده در طرح واکسیناسیون رایگان در ابوظبی از برند سینوفارم و ساخت کشور چین هستند. البته متقاضیان در صورت درخواست می توانند واکسن فایزر ساخت امریکا را برای تزریق انتخاب کنند. علاوه بر این تولید این واکسن در خود کشور امارات نیز آغاز شده و در حال انجام است.
ثبت نام و تزریق این واکسن ها زیر نظر و توسط شرکت خدمات بهداشتی ابوظبی Abu Dhabi Health Service Company انجام می شود.
مقامات بهداشتی ابوظبی اعلام کرده اند که تا به حال نزدیک ۸۵ درصد از ساکنین ابوظبی حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
چگونه باید برای واکسیناسیون رایگان در ابوظبی اقدام کرد؟
برای دریافت واکسن و انجام واکسیناسیون رایگان در ابوظبی شما باید ویزای ابوظبی و کد ویژه آن و یک شماره تماس در این شهر را داشته باشید و سپس این اطلاعات را در سامانه اینترنتی یا اپلیکیشن SEHA وارد کنید و به این ترتیب برای دریافت واکسن ثبت نام کنید.
آمار تزریق واکسن کرونا در امارات به چه صورت است؟
امارت متحده عربی یکی از سریع ترین کشورها در روند توزیع و تزریق واکسن به شمار می رود و با جمعیت ۹ میلیون نفری خود، تاکنون ۱۴.۶ میلیون دز واکسن را تزریق کرده است. این کشور از ماه مارس اعلام کرد که تمام افراد بالای ۱۶ سال در این کشور واجد شرایط دریافت واکسن کرونا هستند.
طرح واکسیناسیون رایگان در ابوظبی یکی از بهترین و کارآمدترین طرح های تزریق واکسن در جهان به شمار
می رود که علاوه بر افراد مقیم ابوظبی شامل مسافران و گردشگرانی که وارد این شهر می شوند نیز می شود.
میزان تزریق واکسن کرونا در دبی چگونه است؟
ابوظبی پایتخت سیاسی کشور امارات است و هر چند نسبت به دبی محبوبیت کمتری دارد اما همچنان هر ساله گردشگران و مسافران زیادی وارد این شهر می شوند. اما دبی که به عنوان قطب گردشگری و مالی و تجاری منطقه شناخته می شود هنوز برنامه ای مشخص برای تزریق واکسن کرونا به گردشگران را اعلام نکرده است.
با گسترش ویروس کرونا و جهانی شدن آن، دبی که قطب گردشگران و توریست های بسیار زیادی بود و گردشگری تقریبا مهم ترین ابزار درآمدزایی آن محسوب می شد ضرر و زیان زیادی را متحمل شده است. مسئولان دبی امیدوار هستند که با پیش گرفتن راهکاری مانند طرح واکسیناسیون رایگان در ابوظبی بتوانند دوباره در بخش گردشگری رونق از دست رفته را به دست آورند.
اهمیت تزریق واکسن کرونا چیست؟
واکسن ها سال ها است که برای مقابله با بسیاری از بیماری های واگیردار تولید و تزریق می شوند. بسیاری از بیماری های واگیردار با عوامل بیماری زای مختلف مانند ویروس یا باکتری مثل کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال و … تنها توسط تزریق واکسن کنترل و مهار شده اند.
نتایج حاصل شده از پژوهش ها نیز باعث شده تا بتوانیم ویروس کرونا را با استفاده از تزریق واکسن کنترل کنیم. واکسن هایی که امروزه در کشورهای مختلف و با برنامه ریزی های مختلف مانند برنامه واکسیناسیون رایگان در ابوظبی به افراد تزریق می شوند خوشبختانه اثربخشی بالا و عوارض بسیار کمی دارند.
روند یافت و ساخت واکسن کرونا چگونه بود؟
از زمانی که ویروس کرونا به صورت غیر قابل کنترل در سراسر جهان گسترش پیدا کرد سازمان ها و دولت ها بر روی یافتن راه درمانی برای این بیماری تمرکز کردند. اما بعد از ماه ها تلاش و پژوهش راه درمانی و داروی دقیق و مشخصی برای درمان این بیماری پیدا نشد. در این مرحله پژوهشگران و محققین بر روی ساخت واکسنی علیه این بیماری متمرکز شدند. بعد از مدتی شرکت های دارویی از چند کشور جهان توانستند واکسنی علیه این ویروس ساخته و پس از آزمایش و تایید از سوی سازمان های معتبر جهانی به صورت عمده بین مردم عرضه کنند.
در ابتدا چندین واکسن در برخی کشورها تزریق شد که در بسیاری از موارد باعث بروز عوارض جانبی در افراد
می شد. این عوارض جانبی در برخی افراد گاهی به صورت شدید ظاهر می شد. اما اکنون کشورهایی مانند امریکا و چین توانستند واکسن هایی ایمن و موثر را در برابر این ویروس ساخته و روانه بازار کنند. این واکسن ها که در کشورهای مختلف با طرح ها و برنامه ریزی های مختلف مانند واکسیناسیون رایگان در ابوظبی به افراد واجد شرایط جامعه تزریق می شوند از برندهای فایزر و سینوفارم و آسترازنکا و جانسون هستند.
همچنین بسیاری از کشورها مانند ایران علاوه بر تزریق واکسن های ساخت خارج از کشور خودشان نیز نسبت به ساخت و تولید و عرضه واکسن کرونا اقدام کرده اند.
برای تزریق واکسن کرونا چه نکات بهداشتی و پزشکی را باید رعایت کنیم؟
در حال حاضر اطلاعات نادرست و تایید نشده بسیار زیادی در مورد انواع واکسن ها و یا عوارض احتمالی آن ها در فضای مجازی وجود دارد که تنها پزشکان و متخصصین می توانند صحت یا عدم صحت آن ها را مشخص کنند. بنابراین اگر قرار است واکسیناسیون رایگان در ابوظبی یا در هر شهر دیگری انجام دهید و سوالی در این مورد دارید حتما باید در این مورد تنها با پزشک خود مشورت کنید و به اطلاعات موجود در فضای مجازی اعتماد نکنید.
تزریق واکسن کرونا نیازمند رعایت نکاتی پیش، حین و بعد از تزریق واکسن است که بهتر است آن ها را بدانید و رعایت کنید. در ادامه به مهم ترین نکات مراقبتی در مورد تزریق واکسن اشاره می کنیم.
-
قبل از مراجعه برای تزریق واکسن
اگر در حال حاضر بیمار هستید و یا علائم بیماری کرونا را دارید باید برای جلوگیری از بروز هرگونه عوارض جانبی فعلا برای تزریق واکسن کرونا اقدام نکنید. البته پس از بهبودی و تایید پزشک می توانید واکسن را تزریق کنید. همچنین اگر تا به حال سابقه آلرژی خاصی داشته اید باید قبل از تزریق واکسن حتما با پزشک خود مشورت کنید.
همچنین شب قبل از تزریق واکسن به مقدار کافی بخوابید و مایعات زیاد بنوشید تا در روز تزریق واکسن وضعیت جسمانی خوبی داشته باشید.
-
هنگام تزریق واکسن
در مراکز انجام واکسیناسیون نیز مانند دیگر محل های عمومی نکاتی مانند استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی را رعایت کنید. همچنین با دستکش یا بدون دستکش، سعی کنید تا حد ممکن از لمس کردن اجسام و وسایل عمومی خودداری کنید.
همچنین اگر شرایط پزشکی خاصی دارید برای مثال باردار هستید یا بیماری خاصی مانند نقص یا مشکل در سیستم ایمنی دارید حتما به مسئولین بهداشت اطلاع دهید.
کارت واکسیناسیونی که به شما داده می شود را حتما پیش خود نگه دارید. در این کارت نوع واکسن، تاریخ و محل واکسیناسیون شما درج شده است. چون برای مثال در کشورهایی مانند امارات رفت و آمد افرادی که واکسن کرونا را تزریق نکرده اند و یا نتیجه منفی تست کرونا را همراه خود ندارند در محل های عمومی ممنوع اعلام شده است.
-
پس از تزریق واکسن
بعد از تزریق واکسن باید حداقل ۱۵ دقیقه در محل بمانید تا مسئولین بهداشتی شما را زیر نظر داشته باشند تا واکنشی نسبت به واکسن نشان ندهید. البته بروز واکنش یا عوارض جانبی بسیار نادر است.
پس از تزریق واکسن ممکن است علائمی مانند اسهال، خستگی، تب و لرز، سردرد و دردهای عضلانی و مفصلی را تجربه کنید که امری عادی است اما اگر علائم پس از چند روز ادامه داشت یا با علائم شدیدتری روبرو شدید حتما با پزشک خود مشورت کنید.
واکسن های مختلف مدت زمان اثربخشی متفاوتی دارند. شما دو هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن فایزر و یا واکسن مدرنا، دو هفته بعد از تزریق واکسن جانسون و ۱۵ روز بعد از تزریق دوز دوم واکسن آسترازنکا کاملا واکسینه شده به شمار می روید.