آیا برای استفاده از هواپیما، محدودیت سنی وجود دارد؟

آیا برای استفاده از هواپیما، محدودیت سنی وجود دارد؟

باید قبول کنیم که هواپیما با این که وسیله ای بسیار راحت و پیشرفته برای حمل و نقل است اما با این حال برای استفاده از آن همیشه شرایط خاص و منحصر به فردی وجود دارد. از قوانین حمل بار و بایدها و نبایدهای حمل کالا گرفته تا محدودیت های سنی برای استفاده از این پرنده ی غول پیکر آهنین. در زمینه ی بایدها و نبایدهای هواپیماها امروز می خواهیم محدودیت سنی پرواز را برای شما مورد بررسی و موشکافی قرار دهیم تا در این زمینه تمامی بایدها و نبایدها را بدانید و به کار ببندید. در ادامه با ما همراه باشید.

مطالب مرتبط:
چرا در هواپیما با اینکه امن تر است، از صندلی های رو به عقب استفاده نمی شود؟
با انواع سوخت های هواپیما آشنا شوید
۸ نکته در مورد موتور هواپیما که بی شک از آن بی خبرید!

در زمینه ی محدودیت سنی پرواز با هواپیما در ابتدا باید این نکته را به شما بگوییم که شرکت های هواپیمایی و ایرلاین ها تمامی قوانین خود را در زمینه ی محدودیت سنی پرواز هم در سایت های رسمی خود و هم شرکت های کارگزار اعلام می نماید. مورد اولی که می خواهیم به آن بپردازیم این است که شرکت های هواپیمای برای کودکان بین ۵ تا ۱۲ سال که قرار است تنها و بدون همراه پرواز نمایند از والدین بچه ها، گواهینامه ی کتبی دریافت می نماید.

این مدارک که حتما قبل از پرواز باید به ایرلاینی که می خواهید فرزند خود را با آن به مسافرت هوایی بفرستید، مدارک کامل همچون شناسنامه را در اختیار ایرلاین بگذارد تا مشکلی برای فرزندتان در سفر پیش نیاید.

البته، این رضایت نامه در شرایطی از والدین مسافران کوچک دریافت می گردد که شرکت هواپیمایی که پرواز با آن صورت می گیرد موظف است تا خدمات بسیار ویژه ای را در این زمینه ارائه دهند.

به طور مثال به این مورد اشاره می نماییم که آن ها به اسکورت این دسته از مسافران برای سوار شدن و خارج شدن هواپیما آن هم در اولویت اول و زودتر از موعد هواپیما اشاره نماییم. به صورت کلی قوانین شرکت های هواپیمایی در این زمینه به صورت مشترک اینگونه است:

  • کودکان بین ۵ تا ۱۲ سال بدون همراه اجازه ی ورود به آخرین پرواز روز را ندارند.
  • هزینه ی بلیط کودکانی که با این شرایط مسافرت می کنند، با بلیط بزرگسالان یکسان است.
  • کودکان بدون همراه تنها اجازه ی پروازهای بدون توقف را دارند.
  • اگر پرواز باید عوض شود، کودکان باید حتما بزرگ تر از ۵ سال داشته باشند.
  • کودکان بدون همراه باید بین ۶۰ الی ۹۰ دقیقه زودتر از دیگر مسافران در فرودگاه حاضر باشند.

با این که تمامی ایرلاین ها در این زمینه دارای قوانین سفت و سختی هستند اما با این حال قوانین و بازه ی سنی آن ها با یکدیگر متفاوت است. به همین علت پیشنهاد ما به شما در این زمینه این است که حتما قبل از خرید و یا رزرو بلیط پرواز خود، درباره ی ایرلاینی که با آن می خواهید پرواز کنید را مورد بررسی قرار دهید و بین گزینه های موجود، شرکت هواپیمایی را انتخاب نمایید که با شرایط شما در زمینه ی محدودیت سنی پرواز هماهنگی بالاتر و بیشتری را داشته باشد.

این نکته را نیز باید بدانید که کودکان بالای ۱۲ سال در بازه ی سنی بزرگسالان قرار می گیرند و دیگر نیازی به اعمال این شرایط برای آنان نیست. اما اگر کودک شما بالای ۱۲ سال است و دارای شرایطی خاص است، قبل از پرواز حتما نکات لازم را به او گوشزد نمایید زیرا شرکت های هواپیمایی معمولا در برابر آنان مسئولیت خاصی را قبول نمی کنند.

به هر حال اگر می خواهید کوک خود را بدون همراه به سفر هوایی بفرستید با این توصیه ها، خود و فرزندتان را به پروازی بدون مشکل نزدیک و نزدیک تر سازید؛ این نکات را به او گوشزد نمایید تا انجام دهد:

  • صندلی را از مهماندار بخواهید که جایگاه کناری آن خالی باشد.
  • به فرزندتان بگویید که در هواپیما سریعا مسئول پروازی خود را پیدا نموده و تا پایان پرواز به هیچ عنوان از او جدا نشود.
  • هر مشکل کوچک و بزرگی را به مهماندار و یا مسئول پرواز اطلاع دهد.

در زمینه ی قوانین محدودیت سنی پرواز درباره ی کودکان ۱۲ سال باید این نکته را بدانید که همانطور که بالاتر گفتیم در بازه ی سنی بزرگسال قرار می گیرند از این رو که با آنان همچون یک بزرگسال برخورد می شود، باید یک سری نکات امنیتی را برای داشتن پروازی مطمئن و آرام رعایت نمایند.

اما باد بدانید که قوانین محدودیت پرواز تنها مختص به کودکان بین ۵ تا ۱۲ سال محدود نمی شود بلکه درباره ی میانسالان هم نیز قوانین ویژه ای وجود دارد. این افراد محدودیت و بازه ی سنی خاصی ندارند ولی، باید نکاتی را رعایت کنند که در نهایت پرواز راحت و بی دغدغه ای را داشته باشند.

  • معمولا سالمندان به همراه خود دارای وسایلی همچون سمعک، پلاتین، عصا،… و بعضی از وسایل دیگر هستند و ممکن است در هنگام گذر از گیت امنیتی دچار مشکل شوند. به همین خاطر قبل از هر چیزی تمام این موارد را به مامورین فرودگاه اطلاع دهید. در این صورت مامورین فرودگاه به شیوه ای دیگر این افراد را مورد بازرسی قرار می دهند و به این ترتیب دیگر مشکلی برای سفر این افراد پیش نمی آید.
  • بهتر است تا افراد سالمند، زودتر از زمان معین شده در فرودگاه حضور پیدا کنند و سر صبر و حوصله بتوانند که کارهای قانونی زمان بر خود را انجام دهند و به راحتی و بی استرس به پرواز خود برسند.
  • یکی از اصلی ترین اقداماتی که در این زمینه می توان انجام داد این است که مسافرینی که در زمره ی افراد سالمند قرار دارند؛ وسایل و داروهای مورد نیاز و اصلی خود را داخل ساک دستی خود در کابین همراه با مجوزهای لازم به همراه داشته باشند.

اگر بخواهیم تا قوانین ایرلاین ها را به صورت کلی و با تمامی تفاوت ها و شباهت هایشان به هم برای شما در زمینه ی محدودیت سنی جمع بندی نماییم باید به شما بگوییم که برای این که زمان زیادی را در زمینه ی اطلاع از قوانین شرکت های هواپیمایی از دست ندهید، قبل از این که اقدام به گرفتن بلیط نمایید، قوانین ایرلاین ها را در وب سایت شرکت مورد نظر چک نمایید تا جایی که می شود با توجه به شرایط شما دارای مشکل نشوید.

مطالب مرتبط

اسرار آیین‌ها و مراسم در معبد دندان بودا

قبرستان شهسوار ایذه | گورستانی که تاریخ را در سکوت خود پنهان کرده

معرفی شرکت هواپیمایی قطر ایرویز