معرفی شرکت هواپیمایی گارودا ایندونزیا

تاریخچه ی شرکت هواپیمایی گارودا ایندونزیا

امروز می خواهیم تا یکی از شرکت های مطرح هواپیمایی در سطح جهان، قاره ی آسیا و کشور اندونزی را به شما معرفی نماییم، شرکت هواپیمایی گارودا ایندونزیا (Garuda Indonesia). این شرکت هواپیمایی یکی از گسترده ترین ناوگان های هوایی را در اختیار خود دارد. این شرکت البته در سال های اخیر تحولات مختلفی را پشت سر گذاشته و تا به رسیدن به هدف خود در زمینه ی خدمات هوایی، قدم های بسیار زیادی را برداشته است. در ادامه با ما در الی گشت همراه باشید تا به اتفاق یکدیگر تاریخچه و حوزه های کاری و فعالیت های این ایرلاین را به اتفاق یکدیگر مورد بررسی قرار دهیم.

مطالب مرتبط:
راهنمای سفر به جاکارتا در اندونزی
معرفی فرودگاه بین‌ المللی سوئکارنو- هتا، اندونزی

شرکت هواپیمایی گارودا ایندونزیا یکی از قدیمی ترین شرکت های هواپیمایی موجود ر دقاره ی آسیا و کشورهای جنوب شرق آسیا است.

این شرکت هواپیمایی در سال ۱۹۲۸ در دورانی که هنوز هلند بر این کشور تسلط داشت و مستعمره اش بود، با نام Indonesia KNILM تاسیس گشت. البته این شرکت به عنوامن یکی از شرکت های تابعه ی KLM تاسیس شد و تحت نظارت این شرکت بود. در سال ۱۹۴۷ بود که این شرکت منحل شد و تمام دارایی هایش به شرکت مادر بخشیده شد.

اما همانطور که برای شما قابل حدس است، این آخر کار گارودا نبود زیرا دو سال بعد یعنی در سال ۱۹۴۹ میلادی بود که این شرکت به عنوان یک شرکت هواپیمایی ملی مجددا افتتاح شد. جالب است این نکته را بدانید که نام Garuda از یک شعر معروف هلندی گرفته شده است. vleugels uitslaat hoog boven uw eilanden به این معنی است که من گارودا، پرنده ای هستم که بال هایم را از فراز آسمان ها بر بر تمامی جزیره گشوده ام.

البته این که ما در حال حاضر این را می دانیم تنها مدیون این است که در تاریخ ۲ نوامبر سال ۱۹۴۹ بود، یکی از روسای این شرکت در کنفرانس هلند- اندونزی در لاهه اعلام معنا و ریشه ی این اسم را  توضیح داد. در اویل دهه ی ۱۹۴۰ میلادی بود که شرکت گارودا برای حمل و نقل ویژه از هواپیماهای داگلاس DC-3 استفاده نمود.

اما در پشت استفاده ز این هواپیما هم داستان جالبی وجود دارد. برای خرید این هواپیما مقداری از هزینه ها را مردم یکی از مناطق محلی اندونزی به نام آچه، مبلغی را از بین خود جمع آوری کرده و آن را به این شرکت هدیه نمودند تا بتوند برای خرید این هواپیما منابع کافی را در اختیار داشته باشد. اولین پرواز تجاری این شرکت هواپیمایی از کلکته به رانگون در ۲۶ ژانویه ی سال ۱۹۴۹ میلادی با هیمن هواپیما آغاز گشت.

در سال ۱۹۶۷ بود که شرکت هواپیمایی گارودا از هواپیمای داگلاس DC-8 نیز استفاده کرد. شرکت هواپیمایی گارودا در طول سال های فعالیت خود و همچنین اتفاقتی که در کشورش در حال وقوع بود نیز کاملا طرف مردم خود بود و آن ها را حمایت می کرد و از این رو این شرکت در بین مردم اندونزی محبوبیت بسیار بالایی را برخوردار است.

در اواسط دهه ی ۱۹۵۰ میلادی بود که شرکت هوایپمایی گارودا ایندونزیا با دارا بودن ۳۸ فروند هواپیما در ناوگان هوایی خود به عنوان یکی از قوی ترین شرکت های هواپیمایی قاره و کشورش، اولین پرواز زیارتی خود را با ۴۰ زائر اندونزیایی خانه ی خدا به مقصد مکه انجام داد.

دهه ی ۱۹۶۰ میلادی برابر با پیشرفت ها و وسعت بخشی های این شرکت هواپیمایی بود در سال ۱۹۶۵ میلادی بود که این شرکت مسیرهای مختلفی را با این ترتیب آغاز نمود؛ پرواز آمستردام و فرانکفورت را از طریق کلمبو، بمبئی و پراگ انجام می داد.

پروازهای رم و پاریس به مقصد سومین و چهارمین را تبدیل به مقصد خطوط هوایی ایرلند کرده بود و برای سوخت گیری هم در بمبئی و قاهره توقف می کرد. در طول سال های فعالیت این ایرلاین، در اواخر دهه ی ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی برای این شرکت دوره های بسیار سختی بودند. بحران های مالی، حوادث هوایی، کاهش عملیات از جمله قطع پروازهایش به آمریکا، … و از این قبیل مسائل باعث به وجود آمدن رکود و مشکلات اساسی برای این شرکت شد.

از سال ۲۰۱۰ به بعد این شرکت باز توانست روی خوش را ببیند. پس از لغو تحریم های اتحادیه ی اروپا بر علیه گارودا و برخی دیگر از شرکت های اندونزیایی، این شکت اعلام کرد که برای جبران عقب ماندگی هایش، برنامه ی توسعه ای را تدوین کرده و قرار است از روی آن عمل نماید.

این برنامه و طرح شامل تغییراتی اساسی در سبک هواپیمایی، لباس و آرم کارکنان و تقریبا دو برابر کردن ناوگان خود از ۶۲ فروند هواپیما تا ۱۱۶ فروند و دیگر مسائل مختلف می شود. از جمله دیگر اهداف این شرکت این بود که مسافران خود را به بیش از ۲۷ میلیون مسافر در سال برساند. زمانی که این شرکت برنامه هایش را آغاز کرد تعداد مسافرانش ۱۰.۱ میلیون نفر در پروازهای داخلی و بین المللی بود.

گسترش مسیرها ،هدف بعدی این شرکت برای بازگشتن به روزهای اوج خود بود. آمستردام، لندن، فرانکفورت، پاریس، رم، مادرید و لس آنجلس از جمله ی این مقاصد بودند. تمامی این امر از لباس های جدید کارکنان و تغییر سبک هواپیماها تا افتتاح مسیرهای جدید در سال ۲۰۱۰ انجام پذیرفت. در طول این مدت علاوه بر مسیرهای قبلی، مسیرهای جدید دیگری از جمله به سنگاپور، بانکوک، پکن و شانگهای از جاکارتا نیز افتتاح گشت.

شرکت گارودا ایدونزیا در نمایشگاه ایرباس سال ۲۰۱۱ پاریس، ثبت سفارش ۲۵ فروند هواپیمای ایرباس A320 را انجام داد. البه این نکته نیز گفتنی است که قبل از این که اوضاع برای گارودا بد بشود،  این شرکت به بوئینگ سفارش ساخت هواپیما داده بود که بر اساس موجی که بر علیهش جریان داشت، نتوانسته بود آن ها را تحویل بگیرد و به همین خاطر به جای آن ها ۱۴۰ فروند هواپیمای بوئینگ ۷۷۷ را تحویل گرفت. در اواخر سال ۲۰۱۴ بود که شرکت هواپیمایی گارودا اندونزیا توانست ۵ ستاره را از اسکای ترکس دریافت نماید.

این هواپیمایی در سال‌های اخیر، تغییر و تحولات عمده‌ای را تجربه کرده است. این هواپیمایی حامل پرچم اندونزی، به صورت گسترده به نوسازی ناوگان خود اقدام کرده و خدمات خود را بهبود بخشیده تا بار دیگر اطمینان مسافران و هم بازرسان امنیتی را جلب کند.

جالب است بدانید که امسال مهمان ‌داران این هواپیمایی جایزه‌ ی بهترین خدمه‌ ی کابین های هواپیمایی را در دنیا به دست آورده‌ اند. شرکت هواپیمایی گارودا ایندونزیا یکی از شرکت های هواپیمایی پیشرو جهان است و عضو ۲۰ عضو اتحادیه هواپیمایی جهانی و همچنین SkyTeam است.

Garuda Indonesia

GA

GIA

مطالب مرتبط

هتل یا هتل آپارتمان؟ کدام یک برای اقامت بهتر است؟

همه چیز در مورد تحصیل در رشته گردشگری

برج آزادی، نماد شهر تهران و همه آنچه که باید بدانید