راهنمای کامل سفر زمینی به شهر وان ترکیه در سال ۱۴۰۲

وان که به دلیل صبحانه های سخاوتمندانه و موقعیت دیدنی ‌اش در کنار بزرگ ترین دریاچه ترکیه شناخته می ‌شود، یکی از جواهرات مخفی اما خیره ‌کننده در شرق ترکیه است که اگر قصد سفر به این بخش از ترکیه را دارید ، نباید آن را از دست بدهید. این پست از مجله گردشگری الی گشت به سفر زمینی به وان اختصاص دارد. اگر شما هم به مسافرت با خودروی خودتان، اتوبوس یا قطار به شهر دیدنی وان فکر کرده اید، با ما در این راهنمای سفر زمینی به وان در سال ۱۴۰۲ همراه باشید.

وان که درست در کنار ساحل دریاچه جاده باستانی ابریشم قرار دارد، تجارب بی نظیر و مکان های شگفت انگیزی را برای شما به ارمغان می آورد که بدون شک با سایر تجارت شما در ترکیه متفاوت خواهند بود. این منطقه از نظر تاریخی بسیار مهم است زیرا قبل از اینکه بعداً توسط بیزانس، سلجوقیان و عثمانی فتح شود، پایتخت پادشاهی اورارتو و ارمنی بوده است، بنابراین مطمئناً معماری باستانی بسیار جالبی را در اطراف شهر وان ترکیه پیدا خواهید کرد.

از جزیره دیدنی آکدامار و کلیسای جامع صلیب مقدس ارمنی قرن دهم آن تا قلعه مهیب وان، سفر زمینی به وان ترکیه، یک تجربه گردشگری متفاوت از جاذبه های گردشگری و نقاط دیدنی شرق ترکیه خواهد بود.

با به این شهر زیبا ترکیه با کمترین قیمت سفر کنید.

 همچنین شما می توانید با تهیه و رزرو آنلاین بهترین تجربه دلچسبی از سفر به ترکیه داشته باشید.

در حالی که ماه های ژوئن – آگوست به عنوان فصل اوج گردشگری در وان ترکیه در نظر گرفته می شوند، گمان نمی کنیم این بهترین زمان برای سفر زمینی به وان باشد. علیرغم اینکه این یک زمان محبوب برای بازدید است، با جمعیت زیادی از توریست ها و همچنین قیمت های بالای هتل ها و اقامت گاه ها مواجه خواهید شد که ایده آل نیست. به علاوه، احتمالاً یکی از گرم ترین ماه ها برای بازدید است که باعث می شود سفر زمینی به وان و کاوش در باز کمتر لذت بخش باشد.

چیزی که ما توصیه می کنم این است که در ماه های مه یا سپتامبر، زمانی که ازدحام گردشگران شروع به کاهش می کند، سفر زمینی به وان را برنامه ریزی کنید. در این زمان قیمت هتل ها شروع به کاهش به سطح عادی خود می کند.

همچنین به خاطر داشته باشید که اگر در ماه رمضان سفر می کنید، با وجود اینکه برای یافتن مکان‌ های برای غذا خوردن در کاپادوکیه مشکلی نخواهید داشت، نمی‌ توانید در طول روز در مکان‌ هایی مانند وان چیزی برای خوردن پیدا کنید، مگر اینکه خودتان مقداری غذا تهیه کنید. بنابراین توصیه می شود از سفر زمینی به وان در ماه رمضان اجتناب کنید.

اگر قصد سفر به شهر زیبای وان در ترکیه را دارید تمامی اطلاعات از این شهر پرطرفدار را می توانید در مقاله مطالعه کنید.

برای سفر زمینی به وان با اتوبوس باید از مرز رازی در شهرستان خوی یا مرزهای بازرگان و سرو عبور کنید. طول مدت سفر شما بین دوازده تا پانزده ساعت خواهد بود.

نکته ای که در مورد سفر زمینی به وان با خودروی شخصی خودتان باید بدانید این است که معمولا دوندگی و هزینه ها بالایی دارد و به همین دلیل است که بسیاری از گردشگران این شیوه سفر به شهر وان را انتخاب نمی کنند. همچنین دقت داشته باشید که قیمت بنزین در کشور ترکیه در مقایسه با ایران بسیار بالاتر است.  برای سفر زمینی به وان با خودروی شخصی به پرداخت این هزینه ها و دریافت این مدارک نیاز خواهید داشت:

  • پرداخت هزینه و دریافت گواهینامه بین المللی با اعتبار یک ساله
  • پرداخت هزینه و دریافت پلاک بین المللی
  • به همراه داشتن کارت ماشین
  • تهیه بارکدهای مورد نیاز
  • پرداخت هزینه های عوارض شهرداری
  • پرداخت هزینه های اخذ مجوز عبور از مرز
  • بیمه کردن اتومبیل

سفر زمینی به وان با قطار کمی طولانی خواهد بود و یک شبانه روز زمان خواهد برد. علت آن هم وجود بازرسی های فراوان در مسیر است. برای سفر زمینی به وان از تهران باید سوار قطار تبریز شوید و سپس از تبریز مستقیم به وان خواهید رفت.

وان با تهران ۱۰۹۳ کیلومتر فاصله دارد که در حدود یازده ساعت قابل طی کردن است. اما اگر قصد سفر زمینی به وان را دارید، زمانی را هم برای معطل شدن در گمرک و بازرسی (حدود دو تا سه ساعت) را هم باید در نظر بگیرید.

در سفر به وان چه چیزهایی بخریم؟!

برای بازدید از جاذبه های توریستی در مرکز شهر وان مانند قلعه وان یا موزه وان، می توانید پیاده روی کنید، اما برای مکان هایی مانند جزیره آکدامار، باید از حمل و نقل عمومی استفاده کنید.

برای رفتن به مکان هایی مانند جزیره آکدامار، باید سوار مینی ون شوید. اگر به زبان ترکی صحبت نمی کنید، ممکن است کار کمی سخت شود، اما با ترکیبی از اطلاعات ارائه شده، اشاره به محل اقامت و نقشه های گوگل، برای برقراری ارتباط با حمل و نقل عمومی در اطراف وان مشکلی نخواهید داشت.

راحت ‌ترین راه برای رفت و آمد در وان با ماشین است. اگر با ماشین شخصی به وان نیامده اید، راهکار دیگر این است که از فرودگاه وان با قیمت حدود ۴۰ دلار در روز یک ماشین کرایه کنید که به شما امکان می‌ دهد تمام جاذبه‌ های وان را در اوقات فراغت خودتان کاوش کنید.

می‌ توانیم به صورت زیر به صورت تقریبی محاسبه کنیم که چقدر در وان هزینه خواهید داشت:

برای ۲ شب، هزینه اقامت در حدود ۴۲ دلار آمریکا (۳۵۸ لیر) است.

در وان ترکیه باید حدود ۲۰ لیر برای هر وعده غذایی هزینه آماده داشته باشید، بنابراین می توانید انتظار داشته باشید که برای ۱ روز در وان حدود ۶۰ لیر برای غذا بپردازید.

برای سوار شدن به مینی ون از و به جزیره آکدامار، باید حدود ۲۰ لیر هزینه کنید. یک کشتی رفت و برگشت در سراسر جزیره ۱۰ لیر و یک مینی ون رفت و برگشت به Van Cat House  ۵ لیر هزینه خواهد داشت. در کل، می توانید انتظار داشته باشید که حدود ۳۵ لیر برای حمل و نقل بپردازید.

هزینه ورودی جزیره آکدامار ۱۰ لیر، ۵ لیر برای قلعه وان، ۲ لیر برای Cat House Van، و ۱۰ لیر برای موزه وان است. در مجموع ۲۷ لیر برای فعالیت ها در وان ترکیه هزینه خواهید کرد.

مانند بسیاری از مکان ‌های خارج از شهرهای توریستی ترکیه، وان بسیار امن است و تا زمانی که اینجا هستید با شخصیت ‌های مشکل ‌دار روبرو نخواهید شد. مردم محلی دوستانه هستند و بیشتر آن ها بر خلاف سایر افرادی که در مکان های توریستی دیگر ملاقات می کنید، از کمک کردن به گردشگران خوشحال خواهند شد.

با این حال، همیشه اقدامات احتیاطی را انجام دهید و همیشه از اطراف و موقعیت وسایل خودتان آگاه باشید. به حس تان اعتماد کنید و اگر چیزی، شخصی یا موردی امن به نظر نمی رسد، از آن فاصله بگیرید.

در ادامه به چند نکته در مورد وسایل سفر زمینی به وان ترکیه آورده شده است:

اگر عاشق پیاده ‌روی در شهرهای جدید هستید، بنابراین توصیه می‌ کنیم در این سفر زمینی به وان یک جفت کفش راحت همراه داشته باشید.

زمانی که خورشید بیرون می ‌آید و آسمان صاف است، وان می ‌تواند کاملاً گرم باشد، بنابراین حتماً چند پیراهن خنک همراه داشته باشید که بتوانید هنگام بیرون رفتن از آن ها استفاده کنید.

از آنجایی که هنگام مسافرت زمینی به وان بیشتر در اطراف قدم می زنید، به شدت توصیه می کنیم چند جفت شلوارک و همچنین شلوار جین را برای زمانی که هوا کمی خنک تر است همراه داشته باشید.

همراه داشتن یک ژاکت برای زمانی که هوا بارانی است یا بیرون کمی باد می‌وزد لازم است. ژاکت ضد آب به شدت توصیه می شود.

حوله میکروفایبر بهترین حوله برای سفر زمینی به وان است. زیرا سبک است، به راحتی خشک می شود و می توان آن را فشرده کرد تا فضای کوله پشتی شما حفظ شود.

اگر قصد دارید در تابستان به وان ترکیه سفر کنید، لباس شنا یکی از وسایلی است که باید حتماً همراه خودتان برای شنا بیاورید.

یک دوربین خوب برای سفر زمینی به وان داشته باشید تا بتوانید تمام تجربیات زیبایی را که ممکن است در طول سفر داشته باشید، ثبت کنید.

با یک پاور بانک قابل اطمینان، لوازم الکترونیک خودتان را در حال حرکت شارژ نگه دارید.

در شهرها یا مسیرهای پیاده روی یک بطری آب همراه خود داشته باشید.

شما به یک آداپتور جهانی برای وصل کردن وسایل الکترونیکی خودتان در هر کشوری که بازدید می کنید نیاز دارید.

برای حمل وسایل با خودتان به یک کوله پشتی بزرگ نیاز دارید. توصیه می کنم یک کوله پشتی با توزیع وزن عالی و تضمین مادام العمر، برای سفر زمین به وان خریداری کنید.

مطالب مرتبط

هتل یا هتل آپارتمان؟ کدام یک برای اقامت بهتر است؟

همه چیز در مورد تحصیل در رشته گردشگری

برج آزادی، نماد شهر تهران و همه آنچه که باید بدانید

۶ نظرات

ابوذر 1401-06-19 - 1:42 ب.ظ
من 10شهریور1401 از مرز رازی رفتم. از تبریز تا خوی و از خوی تا مرز حدود 3 ساعت طول کشید. بازرسی ماشین و کارهای اداری با توجه به میزان شلوغی 5 ساعت طول کشید.ساعت 1 ظهر رسیدم درب ورودی مرز و ساعت 6 غروب از گیت خروجی ترکیه خارج شدم و وارد خاک ترکیه شدم. موقع برگشت هم سه ساعت و نیم طول کشید از مرز رد بشم.. پیشنهاد من برای وان این است که با هواپیما به تبریز برید جلوی درب هتل ایرانیان تبریز ون های مرز رازی و حتی مستقیم به وان هستند سوار شید و برید. البته اگر با ماشین ون تبریز به مرز برید و خودتون از گیت بازرسی عبور کنید و اونطرف مرز ون های ترکیه رو که همیشه هستند سوار بشید و برید کل معطلی سایت کمتر از نیم ساعت خواهد بود. ولی اگه با ون تور برید و یا ماشین شخصی ببرید حدود 4 تا 6 ساعت معطل میشید. دلار رو اونور مرز تو طلافروشی ها خود وان تبدیل کنید به صرفه تر هست. هر 100 دلار 1.790 لیر در شهریور 1401 بود.هتل رو هم میتونید از سایتهای ایرانی رو کنید. هتل هالدی یک 4 ستاره خوب هست.
علی 1402-01-21 - 5:42 ب.ظ
غذای 60 لیری افسانه شده دیگه.برای یه غذای معمولی نفری 120 لیر کم کم درنظر بگیرین برای یک وعده. خلوت‌ترین مرز مرز سرو ارومیه هست. یک ربعه رد میشین بیرون از اماکن خاص هم تو خیابون و اینا نوشیدنی نخورین کلا توترکیه والا احتمال گیردادن توسط پلیس هست.
Majid 1402-02-04 - 1:10 ب.ظ
سلام من حدود دوماه پیش رفتم وان یمقدارسرد بود اما اصلا اذیت نشدم چون سرمای هوا از ایران کمتر بود همه جاتونستم برم اما قیمت لیر بالا پایین میشد.من موقع رفتن باخودم لیربه اندازه کافی بردم.ازگیت راحت وزمان یک ساعته رد شدم چون شخصی رفته بودم.هتل اورارتوم خیلی هتل خوبیه چون خودش استخرداره ودیسکو داره نیازی نیست واسه استخرودیسکو هزینه بدیدو وقتتونو ازدست بدید
نائبی 1402-04-11 - 10:18 ب.ظ
در تیتر خبر نوشته اید سال 1402 ولی اعداد شما مال سالها پیش است. آیا 42 دلار برابر با 358 لیر است؟ الآن 42 دلار نزدیک به 1000 لیر است.
روزبه 1402-04-30 - 9:27 ق.ظ
بنده سال قبل رفتم وحتما برنامه دارم امسال هم بچه هارو ببرم خرید.ارزشش روداره.تجربه بنده که شاید کارساز باشه.۱.ازبرند خرید بالا میکنین حتما چند نفر درصف پرداخت قرار بگیرین وپرداخت کنین تا مشمول مالیات نشین چون ازطریق زمینی امکان عودت مالیات وجود نداره۲.اگه قصد خروج باکس سیگار(کنت ۸)رودارین حتما باید بالای ۱۸سال باشید وهرنفر ۳باکس بیشتر نبرین وگرنه ضبط میشه۳.بهترین وکمترین هزینه سفر زمینی تا خوی وگذاشتن ماشین درمجتمع شمس شهرخوی ورفتن باتاکسی زرد تا مرزوآنطرف مرز فقط کافیه آدرس هتل روبه راننده ون نشون بدین تاهمونجا پیاده کنه شمارو۴.پیشنهاد میکنم هتل های داخل خیابان جمهوریت راانتخاب کرده وازایران رزرو کنین میتونین باواتساپ باهاشون درتماس باشین.اکثرا فارسی بلدن ویا کارمند فارس زبان دارند.اینطور هزینه بالای کرایه ماشین رو پرداخت نمیکنین.چون اکثر فروشگاه‌ها وبرند ها همونجاست.۵.اکثر هتل‌ها بعد از کرونا دمپایی ندارن بخودتون ببرین ۶.کوله پشتی کوچک خیلی عالی وکاربردی.ضمنا برای یه خانواده ۴نفره هتل وغذا کمتراز شبی۲۳۰۰لیر هزینه نمیشه مطمئن باشین چون خودم آخر تیر امسال(۱۴۰۲)استعلام گرفتم .امیدوارم مطالبی که گفتم کارساز باشه
ابوذر 1402-06-19 - 8:54 ق.ظ
با سلام خدمت همگی. بنده خودم شهریور 1402 با خودروی شخصی تا بازرگان رفتم و آن جا پارک کردیم و بعد از آن جا یک روزه با سواری و خودروهای ون رفتم وان. سفر غمباری بود. شهرهای مرزی به ویژه از مرند به بعد و به ویژه خود ماکو و بازرگان بسیار فقیرانه اند و توی ذوق می زنند. تفاوت جاده ها و شهرهای مرزی و خودروهای ایران با ترکیه بین زمین تا آسمان بود. شخص همین که با اتوبوس و یا سواری وارد خاک ترکیه می شود، تفاوت جاده ها و کیفیت مسیرها و پاکیزگی راه ها حیرت انگیز است. هر دو مسیر مرزی هستند، ولی جاده تبریز و مرند تا ماکو و بازرگان بسیار غم آور و محقر و ابتدایی و دردناک هستند، ولی مسیر بازرگان تا گوربولاغ و دوبایزید و وان و .... بسیار افتخارآفرین و برای ترک ها غرورآمیز است. اما خود شهر وان: مزایا: بسیار زیبا و به سبک اروپایی با ساختمان ها و مغازه ها و شرکت های مدرن، سیستم حمل و نقل عمومی بسیار عالی و منظم، قیمت های ارزان به ویژه اقامت و خوراک. معایب: عدم آشنایی اکثر مردم با زبان انگلیسی، و قیمت بسیار بالای جابجایی با ون و تاکسی و سیستم بسیار بد حمل و نقل مرزی به وان و برگشت. ممنون
افزودن نظر