خطرناک ترین ایرلاین های دنیا
وبسایت AirlineRating.com با بررسی عوامل و فاکتورهای مختلف به بررسی امنیت شرکت های هواپیمایی می پردازد و ایرلاین ها را به ترتیب امنیت پرواز معرفی می کند. قبلا در مورد امن ترین ایرلاین های دنیا صحبت کردیم و آن ها را به شما معرفی کردیم. امروز اما می خواهیم در مورد شرکت های هواپیمایی صحبت کنیم که از امنیت بسیار پایینی برخوردارند و مسافران از سفر با آن ها دوری می کنند. بهتر است این ایرلاین ها را به خاطر بسپرید و هنگام رزرو بلیط هواپیما مراقب باشید که با این ایرلاین ها سفر نکنید. اگر می خواهید با خطرناک ترین ایرلاین های دنیا آشنا شوید در ادامه با الی گشت همراه باشید.
ایر کوریو | Air Koryo
مطالب مرتبط: امن ترین ایرلاین های جهان در سال ۲۰۱۸ بزرگ ترین ایرلاین های دنیا از نظر جابجایی مسافر
شاید چندان جای تعجب نباشد که بدانید هواپیمایی کره شمالی در صدر لیست خطرناک ترین ایرلاین های دنیا قرار دارد. در واقع این صدرنشینی خیلی مفهوم صحیحی نیست و بهتر است بگوییم که این ایرلاین در قعر جدول امن ترین ایرلاین های دنیا قرار دارد و امنیت بسیار پایینی دارد. با این حال، شرکت هواپیمایی ایر کوریو دارای گواهینامه هواپیمایی آیوسا/IOSA است که تضمین کننده امنیت پرواز و ایمنی عملیات است. با این حساب چرا باید یک ایرلاین که چنین گواهینامه ای دریافت کرده امتیاز پایینی از نظر امنیت پرواز بگیرد؟
ایر کوریو در سال ۲۰۰۶ به دلیل نگرانی های امنیتی از پرواز در آسمان اتحادیه اروپا منع شد. اگرچه تعدادی از ناوگان هواپیمایی استانداردهای لازم را کسب کرده اند اما بخش اعظمی از ناوگان هوایی این ایرلاین همچنان شامل این محدودیت می شوند.
بلو وینگ | Blue Wing
بلو وینگ نام شرکت هواپیمایی است که در کشور سورینامی و در آمریکای لاتین قرار دارد. این ایرلاین پروازهای داخلی و همینطور خارجی به مقاصدی مثل برزیل و ونزوئلا انجام می دهد. این ایرلاین در سال ۲۰۰۹ راه اندازی شده و به دلیل سوانح و حوادث هوایی متعددی که از آن زمان داشته در رده بندی این وبسایت تنها یک ستاره گرفته است. در سال ۲۰۱۰ این ایرلاین از پرواز بر فراز آسمان اتحادیه اروپا منع شد. هواپیماهای بلووینگ در ده سال گذشته سه سانحه هوایی مهم داشته اند که به ترتیب در سال های ۲۰۰۸، ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ رخ داده است. دو سانحه از این سه منجر به مرگ مسافران شده اند و سومین سانحه تنها باعث جراحات مسافران و خدمه شده است. شرکت هواپیمایی بلووینگ مدعی است که این سوانح به دلیل زیرساخت های ضعیف فرودگاهی رخ داده است و به همین دلیل هواپیماها نتوانسته اند با موفقیت فرود بیایند. در هرصورت، مقصر این سوانح هرکه باشد برای سفر به آمریکای جنوبی بهتر است بلیط هواپیمای ایرلاین دیگری را رزرو کنید.
نپال ایرلاینز | Nepal Airlines
نپال ایرلاینز شرکت هواپیمایی حامل پرچم کشور نپال است و در لیست خطرناک ترین ایرلاین های دنیا قرار گرفته است. این ایرلاین حتی از دو ایرلاینی که ذکر کردیم هم وضعیت بدتری دارد و نتوانسته هیچ یک از استانداردهای تعریف شده توسط وبسایت AirlineRatings را به دست بیاورد. در سال ۲۰۱۳ این ایرلاین به دلیل سوانح هوایی متعددی که داشته از پرواز بر فراز آسمان اتحادیه اروپا منع شد.
از بین سوانح هوایی نپال ایرلاینز برخی از آن ها بسیار غم انگیز بوده اند. در سال ۲۰۰۰ یک هواپیما با درختان تپه Jarayakhali برخورد کرد و آتش گرفت. در نتیجه این آتش سوزی، ۲۲ مسافر و ۳ خدمه کشته شدند. اخیرا نیز در سال ۲۰۱۴ پرواز شماره ۱۸۳ نپال ایرلاینز به تپه ای برخورد کرد و منجر به کشته شدن ۱۸ مسافر شد.
تریگانا ایر | Trigana Air
تریگانا ایر شرکت هواپیمایی کشور اندونزی است و مثل نپال ایرلاینز نتوانسته معیارهای اداره هوانوردی فدرال (FAA) را کسب کند. در سال ۲۰۰۷ اتحادیه اروپا بسیاری از ایرلاین های اندونزی را از پرواز بر فراز آسمان این اتحادیه منع کرد. تریگانا ایر از سال ۲۰۰۲ چهارده سانحه هوایی عمده و جدید داشته است. از این بین، ۱۰ سانحه کاملا متلاشی شده اند و به هیچ وجه قابل تعمیر نبوده اند.
فجیع ترین سانحه هوایی در سال ۲۰۱۵ اتفاق افتاد. در این حادثه پرواز شماره ۲۶۷ به منطقه ای مسکونی در جزیره Papua برخورد کرد. تمام ۴۹ مسافر و ۵ مهماندار هواپیما در این سانحه کشته شدند. گزارش رسمی این سانحه تا دو سال بعد منتشر نشد و در آن هنگام هم علت سانحه اشتباه خلبان و نقص سیستم هشدار فاصله با زمین اعلام شد.
یتی ایرلاینز | Yeti Airlines
تارا ایر | Tara Air
نپال باردیگر در لیست خطرناک ترین ایرلاین های دنیا دیده می شود و ما را به این نتیجه می رساند که پرواز بر فراز هیمالیا کار خطرناکی است. در حقیقت، در طی هشت سال گذشته ۹ سانحه هوایی مرگبار در نپال رخ داده است. به همین دلیل اتحادیه اروپا کلیه ایرلاین های نپالی را از پرواز بر فراز آسمان اتحادیه اروپا منع کرده است.
یتی ایرلاینز شرکت مادر تارا ایر است؛ به همین دلیل این دو ایرلاین با یکدیگر رده بندی شده اند. هردو ایرلاین از دید سازمان ایکائو (سازمان بین المللی هوانوردی) امتیاز پایین ۳/۸ را دریافت کرده است. با این حال، این دو ایرلاین در ترکیب با یکدیگر بزرگ ترین ناوگان هواپیمایی نپال را دارند و پروازهای داخلی گسترده ای انجام می دهند. این امر به این معناست که بازدیدکنندگانی که به کشور نپال سفر می کنند و قصد سفر در داخل کشور را دارند به احتمال زیاد با یکی از هواپیماهای این دو شرکت پرواز خواهند کرد!
با این حال، اگر در سفر به نپال نیاز به سفر هوایی داخلی داشتید به راحتی می توانید از این ایرلاین های خطرناک دوری کنید. مطمئنا برای رزرو بلیط هواپیما گزینه های دیگری هم خواهید داشت که متعلق به ایرلاین های بهتر و امن تر خواهند بود. بنابراین اگر قصد رزرو بلیط هواپیما را داشتید و با ایرلاینی گمنام و جدید مواجه شدید بهتر است قبل از خرید بلیط در مورد شرکت هواپیمایی تحقیق کنید و در مورد امنیت پرواز ایرلاین مطمئن شوید.
منبع: travelawaits.com