راهنمای سفر به جزیره گوسفندها!

جزایر فارو یا جزایر فاروئه ، شامل ۱۸ جزیره بسیار زیبا است که بین دریای نروژ و شمال اقیانوس اطلس قرار دارد. این جزایر در حدود ۱۴۰۰ کیلومتر مربع مساحت دارند و به عنوان یکی از زیبا ترین مقاصد گردشگری در سراسر دنیا شناخته می شود.

جزایر فارو بهترین انتخاب برای علاقمندان به طبیعت گردی و افرادی است که استراحت در یک مکان آرام و زیبا را دوست دارند.

در این مطلب الی گشت قصد دارد به معرفی جزایر شگفت انگیز فارو بپردازد و اطلاعات مهمی راجب این جزایر؛ جاذبه‌های گردشگری ، راهنمای سفر به آن در اختیارتان قرار دهیم.

اگر قصد سفر به دانمارک را دارید، مطالعه این مطلب را نیز به شما پیشنهاد می کنیم: راهنمای سفر به دانمارک

تا آخر این مطلب با الی گشت همراه باشید.

تاریخچه جزایر فارو

این جزایر در سال ۱۸۱۴ با دخالت سیاست مداران و سپس از نظر سیاسی از کشور نروژ جدا و از سال ۱۹۸۴ به صورت استان (ایالت) خود مختار از پادشاهی کشور دانمارک جدا شد.

ساکنین جزایر فارو در طی این چند سال مسئولیت های مسائل های خود را به عهده گرفتند.

برای دفاع از خود نگهبانی ساحلی محلی برای خود تشکیل دادند؛ امور خارجی و دستگاه قضائی آن‌ها بر عهدهٔ کشور دانمارک می باشد.

جزایر فارو روابط نزدیک و صمیمانه ای با ایسلندی ها ، اورکنی، جزایر هبرید بیرونی و گرینلند دارد. این مجمع الجزایر در انجمن اروپای شمالی به‌ عنوان بخشی از نمایندگان کشور دانمارک حضور پیدا می‌کنند؛ جزایر فارو عضو اتحادیه اروپا نیستند.

فارو در زبان دانمارکی به معنی گوسفند است، در واقع میتوان به جای اینکه پرسید جزایر فارو کجاست، بپرسید “جزایر گوسفند” کجاست!!!

حالا چرا گوسفند؟ دلیل قابل حدسی دارد؛ زیرا این جزایر پر از گوسفند هستند و گوسفند هایی با نژاد دانمارکی!!!

تعداد گوسفندان به قدری در این مجمع الجزایر زیاد است که امکان دارد در یک سفر جاده ای با ماشین بارها در ترافیک گیر کنید؛ ترافیکی که علت به وجود آمدن آن رد شدن گله گوسفند ها باشد!!!

احتمال ایجاد ترافیک ماشینی در فارو بسیار کم است، زیرا کلا تعداد ماشین در این جزایر کم است، در این جزیره به جای ترافیک ماشین ترافیک گوسفند به وجود می آید.

باز هم می‌پرسید جزایر فارو کجاست؟ جزایر فارو جایی است که حتی ترافیک هم در آنجا جز جاذبه های گردشگری محسوب میشود.

گوسفندان اینقدر در این جزایر زیاد هستند که حتی نشان ملی جزایر فارو هم یک قوچ است.

جزایر فارو کجاست ؟

جمعیت مجمع الجزایر فارو حدود ۴۸۰۰۰ نفر هستند. استریموی (Streymoy)، با ۳۸۵ کیلومتر مربع بزرگ‌ترین جزیره فارو است و جزیره تورشهان (Torshavn) نیز پایتخت مجمع‌الجزایر فارو می‌باشد. فارو بین دریای نروژ و اقیانوس اطلس شمالی و در فاصله‌ای برابر کشور ایسلند، نروژ و انگلیس واقع شده‌است.

از ۱۸ جزیره‌ای که جزایر فارو را تشکیل داده‌اند ۱۷ جزیره آن مسکونی‌ هستند.

بزرگ‌ترین جزیره مجمع الجزایر؛ جزیره استریموی ۳۸۵ کیلومتر مربع است. اقلیم آب و هوای آن معتدل، بارانی و اغلب ابری است.

ساکنین فارو از تمام ویژگی های مثبت محل سکونتشان بهترین و بیشترین بهره برداری را می‌کنند برای مثال:

  • ماهیگیری
  • صادرات ماهی
  • دام پروری
  • صنایع دستی

صنایع دستی و صادرات ماهی مهم ترین منبع درآمد این جزایر است و دلیل وجود آن همه گوسفند در جزایر فارو “جزایر گوسفند” منطقی به نظر می رسد. سفر به جزایر فارو گران است و علاوه بر گران بودن محصولات و خدمات در جزیره ها علاوه بر آن ۲۵ درصد مالیات روی تمام خرید های شما لحاظ می‌شود.

لازم به ذکر است که ۲۵ درصد مالیاتی که اضافه تر پرداخت کرده اید در هنگام خروج از مجمع الجزایر به شما برگردانده خواهد شد.

چطور به جزایر فارو سفر کنیم ؟

شما با ویزای شینگن نمی‌توانید به این جزایر سفر کنید.

جزایر فارو در قاره اروپا واقع شده اما جز اتحادیه ی اروپا نیست و برای سفر به این جزایر:

می توانید تور گردشگری ۹۰ روزه تهیه کنید یا حتما هنگام گرفتن ویزای دانمارک در سفارت خانه ذکر کنید که قصد سفر به این جزایر را دارید.

(با ویزای دانمارک به تنهایی نمی‌توانید وارد جزایر فارو شوید.)

دور بودن مسیر و هزینه‌های بالای سفر، مسافرت به جزایر فارو را کمی مشکل کرده است و تنها برای تعداد محدودی از هم‌ وطن هایمان این امکان را فراهم می‌سازد که به فارو سفر کنند. به همین دلیل کمتر پیش می‌آید که نام این جزایر را شنیده باشید یا با جزایر فارو در آژانس‌های گردشگری برخورد کرده باشید.

الی گشت به عنوان راهنمای سفر شما به فارو، توصیه می کند توره ۹۰ روزه را انتخاب کنید و تا با چشمان خود جزایر فارو را ببینید.

جذابیت های غیرانسانی فارو

با توجه به اینکه ۷۹ هزار راس گوسفند که ساکن مجمع جزایر فارو هستند، ۲ میلیون جفت مرغ دریایی هم آنجا سکونت دارند.

تپه ها ، دشت های سرسبز و دره های منتهی به اقیانوس پر از گوسفندان پنبه ای سفید با صدای مرغان دریایی است.

بزرگترین دسته ی پرندگان مرغ طوفان (گونه ای از پرندگان دریایی) در این جزایر سکونت دارند و در کنار گوسفند ها و مرغ های دریایی یک حیوان شاخص دیگر هم در “جزایر گوسفند” زندگی می‌کند.

پنگوئن فارویی؛ شاید برایتان عجیب باشد چرا پنگوئن!!! اما این مجمع الجزایر بین ایسلند و نروژ  (بین اقیانوس اطلس شمالی و دریای نروژ) واقع شده است.

به دلیل آب و هوای مناسب این مجمع الجزایر ،پنگوئن های فارویی در این جزایر زندگی  می‌کنند؛ پنگوئن های فارویی با پنگوئن های قطبی فرق دارند.

احتمالا دوست ندارید راجب این موضوع گفته شود اما ساکنین فارو این پنگوئن ها را می‌‎خورند!!!

جذابیت های انسانی فارو

طبیعت لذت بخش فارو را که کنار بگذاریم، سازه های انسانی فارو هم زیبا هستند.

در مجمع الجزایر فارو برخلاف دیگر مناطقی که شاهد رد پای انسان ها هستیم؛ خانه های رنگارنگ ساکنان جزایر و راه های ارتباطی لذت بخش بین جزیره ها، هر کدام برای خودش میتواند مقصد گردشگری و دلیلی برای گرفتن ویزای دانمارک و یا تور گردشگری جزایر فارو باشد.

به جز خانه های رنگارنگ دیگر جاذبه های انسانی جزایر فارو کجاست ؟

راه های ارتباطی که جزیره ها را به یکدیگر متصل می‌کند خودش جذابیت هایی به همراه دارد، بیشتر جزایر فارو به وسیله ی پل با هم مرتبط می‌شوند.

تعدادی هم به وسیله ی تونل های زیر آب؛ این ها خودش به تنهایی جالب نیست؟

( شاید شما هم وسوسه‌ی سفر به فارو در دلتان جوانه زده باشد؛ با الی گشت همراه باشید.)

اگر به شیوه های سنتی علاقه دارید نگران نباشید، برای سفر به برخی از جزیره ها با قایق های کوچک و به روش سنتی می توانید به آنجا سفر کنید.

جاذبه های پرطرفدار جزایر فارو

تمام طول مدت سفر به فارو چه با تور و چه به تنهایی و به صورت شخصی، سراسر شگفتی و لذت خواهد بود. چیزهای جذاب زیادی خواهید دید و حس های زیبایی تجربه خواهید کرد که هیچوقت نمی‌توانید فراموششان کنید.

اما باید دقت کنید که چه مکان‌هایی را حتما باید ببینید و حواستان باشد آن ها را فراموش نکنید.

اگر با تور تفریحی به جزایر فارو بروید قطعا همه ی جاذبه ها را به شما نشان خواهند داد، مجموعه الی گشت لیستی را آماده کرده که عبارتند از :

جزیره هستور :

جزیره هستور یک جزیره ی مسکونی در غرب جزیره ی استریموی که تنها ۲۰ نفر جمعیت  و ۶ کیلومتر مربع مساحت دارد؛.

می توان گفت جزیره هستور یکی از زیباترین جزایر فارو است، سفر به این جزیره را فراموش نکنید.

دریاچه لیتیسواتن:

این دریاچه جز مهم ترین جاذبه های گردشگری و توریستی جزایر فارو است. شاید به همین دلیل هم محلی ها سر اسم این دریاچه با هم بحث می‌کنند. لیتیسواتن بزرگترین دریاچه فارو است و با ۳.۴ کیلومتر مربع مساحت، نزدیک اقیانوس واقع شده؛ اما آب آن در درون اقیانوس نمی ریزید.

نکته ی جالب اینجاست که دیواره ی صخره ای دریاچه اجازه نمیدهد آب آن به درون اقیانوس بریزد؛ شاید اگر با تور به سفر بروید اولین جایی که ببینید همین دریاچه باشد.

آبشار گاسادالور:

برای دیدن این جاذبه باید ابتدا باید به جزیره ی وگار بروید. جزیره ی وگار یکی از ۱۷ جزیره مسکونی فارو می‌باشد و سپس بعد از اسکان در وگار به قسمت غربی جزیره و روستای گاسادالور بروید.

این آبشار باشکوه را با همین نام می‌توانید در این روستا پیدا کنید و از منظره و هوای دل نشین آن لذت کافی را ببرید.

آبشار مولافاسور:

برای دیدن این آبشار لازم نیست مسافت طولانی طی کنید. اگر با تور به سفر رفته اید احتمالا این آبشار را در یک روز خواهید دید.

آبشار مولافاسور جزایر فارو کجاست؟ مانند مورد قبل در بخش جنوب غربی جزایر فارو و در همان گاسادالور قرار دارد و به اقیانوس اطلس می‌ریزد.

در تمام فصول این آبشار زیبایی خیره کننده ای دارد، چه در رنگ سبز بهار و تابستان که رنگ زرد و رنگ نارنجی در پاییز زیبا است.

کلیسای جامع تورشاون:

اگر تا الان سوال برایتان پیش آمده بود که بزرگترین شهر فارو کدام است؛ تورشاون بزرگترین شهر جزایر فارو و پایتخت مجمع الجزایر است.

کلیسای جامع تورشاون در قسمت جنوبی ساحل استریموی قرار دارد، خود استریموی بزرگترین جزیره در بین ۱۸ جزیره است.

کلیسای جامع این شهر هم قدمت خیلی زیادی دارد و در سال ۱۷۸۸ ساخته شده، اما دومین کلیسای فارو از نظر قدمت شناخته می‌شود، قطعا در سفرتان به تورشاون به آن سر خواهید زد. شاید آنجا اقامت کنید، بازدید از این کلیسا فراموش نکنید.

آب و هوا در جزایر فارو چطور است ؟

تا این بخش توضیحاتی راجب جاذبه های گردشگری خدمت شما ارائه شد، لازم است راجب وضعیت آب و هوای جزایر فارو اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.

در مجمع جزایر فارو باد شدیدی در فصول مختلف سال می وزد و با توجه به موقعیت قرارگیری جزایر فارو که در میان اقیانوس اطلس قرار دارد؛ می توان پیش بینی کرد که آب و هوای اقیانوسی دارد.

آب و هوای جزایر در زمستان ها معتدل و سرمای غیرقابل تحمل ندارد، تابستان ها هوای جزایر فارو خنک است و نباید انتظار گرمای طاقت فرسا را داشته باشید.

اما اغلب روز های سال جزایر آب و هوای بارانی دارند، به عنوان مثال شهر تورشاون که پایتخت  و بزرگترین شهر فارو است، آب هوای بارانی دارد. فارو ۱۹۵ روز در سال بارانی است و بیش ترین باران هم در ماه ژوئیه یعنی اوایل دی تا اوایل بهمن است.

بهترین زمان برای سفر

با توجه به آب و هوای فارو و شرایطی که مجمع الجزایر دارد ۴ ماه در سال به عنوان تایم طلایی سفر به این جزایر شناخته می‌شود، حالا که می دانید جزایر فارو کجاست بهتر است بدانید بهترین زمان سفر به آنجا چه ماه هایی در سال است. بهترین وقتی که شما می توانید به جزایر سفر کنید و از بادهای شدید و باران های زیاد در امان باشید؛ بین ماه های می تا سپتامبر یعنی اواسط اردیبهشت تا اواسط شهریور است.

قطعا تورهای گردشگری فارو در همین ۴ یا ۵ ماه برقرار هستند اما اگر به تنهایی و به صورت شخصی می خواهید سفر کنید حتما برای این بازه زمانی برنامه ریزی کنید تا تجربه ای فوق العاده داشته باشید.

مطالب مرتبط

هتل یا هتل آپارتمان؟ کدام یک برای اقامت بهتر است؟

همه چیز در مورد تحصیل در رشته گردشگری

برج آزادی، نماد شهر تهران و همه آنچه که باید بدانید

۲ نظرات

فیض اله سلطانی 1401-09-08 - 4:01 ب.ظ
زمانی که ۱۰۰ تومان خودمان ۱۵الی ۱۶ دلار امریکا میشد ادم میتونست هچین گه ی بخور کههوس مسافرت کنه
فرزاد مشرفی 1403-08-08 - 8:35 ق.ظ
به نظر کلا .. اونجا بسیار سرده .. بدون تابش آفتاب و اکثرا بارانی .. بریم اونجا چیکار ؟؟؟؟؟ مطمئنا بهمون خوش نمی گذره .. شک ندارم
افزودن نظر