بهترین مکان‌های عکاسی ایران در آغوش زیبایی و رنگارنگی‌های طبیعت

بهترین مکان‌های عکاسی در ایران همان مکان ها و لوکیشن هایی است که شاید باور نکنید در ایران باشند. این مکان ها به قدری خاص و منحصر به فرد هستند که کمتر چشمی تا به حال مانند آن ها را دیده است. لوکیشن های طبیعی مانند باغ ها، پارک ها، طبیعت بکر و دست نخورده جنگل ها، ساحل و دشت ها و مراتع. همچنین امکان تاریخی مانند عمارت ها، بازار ها، حمام ها، مساجد و مدارس و خیابان ها و بلوار هایی که قدمتی چند ده ساله دارند و گاهی هیچکس از وجود آن ها در کشور ما اطلاعی هم ندارد. این زیبایی ها همان بک گراند هایی هستند که شاید فقط عکاس و سوژه از بودن آن ها اطلاع داشته باشند.

تضمین بهترین قیمت بلیط هواپیما، بلیط قطار و رزرو هتل  در تمامی نقاط جهان فقط در الی گشت.

بهترین مکان های عکاسی در ایران را به شما در این مطلب معرفی خواهیم کرد، به شرط آنکه شما هم ما را به بقیه معرفی کنید تا همه بدانند که فقط ترکیه و دبی یا پاریس و مصر صاحب بهترین لوکیشن های عکاسی نیستند. ایفل قشنگ است و برج خلیفه پرتمتراق!

 اما برج آزادی هم با شکوه است و میدان نقش جهان، بیش از اندازه تحسین بر انگیز!

حالا ما در کنار شما هستیم تا با هم به بهترین لوکیشن های ایران برای عکاسی سفر کنیم و در کنار هم و در یک قاب طلایی ایرانی، ماندگار شویم.

برای شروع کار اول از همه بهترین مکان‌ های عکاسی پایتخت را به شما معرفی می‌کنیم. شاید اگر به عنوان یک گردشگر و نه صرفاً یک ایرانی، شهر تهران را تماشا کنید زیبایی‌ های آن را بیشتر ببینید. ما عادت کرده ‌ایم که این شهر را به عنوان پایتخت بشناسیم. اما بیایید امروز عینک خود را عوض کرده و به عنوان یک مسافر که مقصد سفر خود را تهران انتخاب کرده، این شهر را تماشا کنیم.

شهر تهران به عنوان یکی از قدیمی ‌ترین شهر های ایران، تاریخ  و فرهنگی غنی و رسم و رسومات جذابی دارد که در کنار دیدنی‌ های آن سبب شده این شهر مانند سایر شهر های ایران به قسمتی از تاریخ کشور تبدیل شود. امروز از نگاه لنز دوربین به تهران نگاه خواهیم کرد و مطمئن باشید که در انتها شگفتی ‌های این شهر شما را متحیر می کند.

اولین موقعیت جذاب عکاسی در تهران، پل طبیعت است که هم در طول روز و هم طی شب می توانید عکس‌ های متفاوتی را با این پل ثبت کنید. پل طبیعت از روی اتوبان مدرس عبور کرده و بوستان آب و آتش را به پارک طالقانی متصل می‌کند. این پل بعد از برج آزادی و برج میلاد، حالا به سومین نماد شهر تهران تبدیل شده است.

شاید ندانید که در حال حاضر پل طبیعت به یکی از مقاصد گردشگری برای گردشگران خارجی تبدیل شده که با هدف عکاسی و ثبت زیبایی این پل، شبانه روز از آن بازدید می‌ کنند. پل طبیعت تهران لقب بزرگترین پل عابر پیاده در خاورمیانه را هم به خود اختصاص داده است. البته اولین و بزرگترین پل غیر خودرویی در کشور نیز به شمار می‌رود. تماشای تهران از عرشه پل طبیعت می‌تواند تمام تصورات شما از این شهر را دگرگون کند.

محل بعدی از بهترین مکان‌ های عکاسی در ایران و در تهران، خیابان ولیعصر است. تمام مردم این شهر از ابتدا تا انتهای آن خاطرات بی‌ نظیر و متفاوتی دارند. خیابان ولیعصر از شمالی‌ ترین نقطه پایتخت یعنی تجریش تا جنوبی ‌ترین نقطه تهران یعنی میدان راه آهن، ادامه داشته و زیبا ترین و بی‌ نظیر ترین تصاویر را در مقابل دیدگان شما به نمایش می‌گذارد.

درختان سر به آسمان ساییده این خیابان در دو طرف دست به دست یکدیگر داده‌اند و در چهار فصل شما را بی نهایت مجذوب خود می‌ کنند. در این خیابان پارک‌ ها، مراکز تجاری و تفریحی، کافه‌ ها، رستوران‌ ها و اماکن مختلف گردشگری وجود دارند که گذرتان از آن و عکاسی کردن را در ولیعصر، به بهترین تفریح و سرگرمی تبدیل می‌کند.

پارک آب و آتش را در سال ۱۳۸۸ و درست در اراضی وسیع عباس آباد بنا کردند. این پارک به دلیل طراحی منحصر به فردی که دارد یکی از بهترین مکان ‌های عکاسی در ایران و البته در تهران به شمار می‌رود. در این پارک امکاناتی مانند تفریحات ورزشی، سینما، آمفی تئاتر، فضای بازی کودکان، مسیر پیاده‌ روی و دوچرخه سواری، فضای سبز و موارد دیگری تعبیه شده است که سبب شده آن را به یکی از بهترین موقعیت های عکاسی در تهران تبدیل کند. همچنین این بوستان یک پل تحت عنوان پل ابریشم دارد که از دیدنی‌ های تهران است و پل بوستان بنادر را به گنبد مینا متصل می‌کند.

 جالب است که بدانید باغ فردوس در میان بهترین مکان‌‌‌ های عکاسی در ایران یک بنای قدیمی و تاریخی است که به ثبت ملی رسیده و متعلق به دوره قاجار است. باغ فردوس در حال حاضر متعلق به موزه سینما بوده و امکانات موجود در آن شامل کافه و سینما است. همچنین باغ موزه فردوس، موزه سینما و باغ معیری نیز از دیگر نام ‌های آن هستند. این مکان را در سال ۱۳۸۱ به موزه باشکوه سینمای ایران تبدیل کردند.

باغ باشکوه فردوس را در زمان محمد شاه قاجار ساختند و در اراضی اسدآباد، ولنجک، الهیه، محمودیه و دره تجریش قرار داشته است. این باغ فضایی سرسبز با چنارهایی سر به فلک کشیده دارد که دو مجسمه برنزی از “ابن هیثم” و “سهروردی” هم در محوطه آن قرار داده شده است. سرتاسر این باغ مملو از نگارگری‌ها و گچبری‌هایی است که تمام در و دیوار این عمارت را پر کرده‌اند.

همچنین در شهر تهران لوکیشن‌ های بی ‌نظیر دیگری مانند:

کاخ گلستان

موزه زمان

روستای زرین دشت فیروزکوه

درکه

کاخ نیاوران

کاخ سعدآباد

پارک جمشیدیه

باغ ایران

پارک قیطریه

باغ عمارت شاهی

خانه موتمن الاطباء

باغ ایرانی

باغ عمارت صبا

پارک ملت

باغ عمارت طبیعت

باغ عمارت پدیده

بوستان گفتگو

باغ عمارت صدرا یا حکیمیه

 کلبه چوبی یا فوکیشن

هم از بهترین مکان‌ های عکاسی در تهران به شمار می روند.

اگر تا به امروز به شهر شیراز سفر نکرده‌اید، برای حضور در بهترین مکان‌ های عکاسی در ایران هم که شده، حتماً به این شهر سفر کنید. بنا های تاریخی، بازار ها، حمام ‌ها و مساجد، باغ‌ ها و حتی خیابان ‌ها و کافه ‌های این شهر ‌بی نظیر ترین موقعیت برای عکاسی هستند. حتی قدم زدن در شیراز می‌ تواند شما را در یک لوکیشن مناسب و متفاوت برای عکاسی کردن قرار دهد، کافی است که امتحان کنید. حالا با هم سری به بهترین نقاط این شهر برای عکاسی هایی ماندگار و خاص خواهیم زد.

 مسجد نصیرالملک شیراز با کف شیشه‌ ای، شیشه های رنگی، سقف کار شد،ه حیاط نقلی، حوض آبی و دیوار های کاشی کاری شما را محو و مست خود می‌ کند. در این مسجد شما به جشنواره نور و رنگ دعوتید. مسجد نصیرالملک از مساجد قدیم شیراز بوده که در محله گود عربان قرار گرفته و در سال ۱۲۹۴ کلنگ  ساخت آن را به زمین زدند. در نهایت ساخت بنای مسجد در سال ۱۳۰۵ به اتمام رسید. این مسجد به دلیل وجود مقرنس کاری  ‌ها و شیشه‌های رنگارنگی که دارد، به شدت معروف است. معماران این بنا هم محمد حسن معمار و میرزا رضا کاشی‌گر هستند.

اَرسَنِ وکیل در اصل مجموعه مسجد، قلعه یا اَرگ، بازار و حمام وکیل است و درکل مجموعه زندیه را تشکیل می‌دهد. این مجموعه بزرگ متعلق به دوران زندیه است و هرکدام از قسمت ‌های آن می‌ تواند یکی از بهترین موقعیت ‌های مکانی برای عکاسی شما باشد.

مسجد وکیل با ستون‌ های یکپارچه سنگی و مارپیچ، به یکی از مهم‌ ترین شاخصه ‌های معماری در میان مساجد ایرانی تبدیل شده است.

حمام وکیل هم در حال حاضر به یک موزه برای نشان دادن رسم و رسوم و سنت‌ های مردم شیراز تبدیل شده که سرتاسر آن را با عروسک‌ های ساخته شده از موم تزیین کرده‌اند.

بعد از آن به بازار وکیل می‌ رسیم که در راسته‌ ها و سرا های مختلف و متعدد خود با کافه ‌ها و رستوران‌ ها و صنایع دستی گوناگون، بهترین موقعیت را برای عکاسی، خرید و لذت بردن از زیبایی‌ های شیراز برای شما فراهم کرده است.

و در نهایت ارگ کریم خانی که قلعه‌ای محکم و بسیار زیباست و بازدید از آن می ‌تواند دریچه‌ای برای گذر از زمان حال به گذشته باشد.

باغ دلگشا تا آرامگاه سعدی فاصله چندانی ندارد و یکی از جاذبه‌ های معروف گردشگری شیراز به حساب می ‌آید. سابقه ساخت این باغ به دوران ساسانی بر می‌گردد و در زمان صفویه هم یکی از مقاصد گردشگری برای اروپاییان بوده است. جالب است که بدانید در دوران حکومت تیمور گورکانی این باغ در اوج زیبایی و شکوه خود بوده. تیمور با دیدن شکوه و جلال آن دستور داد تا نمونه ‌ای از این باغ را در سمرقند هم برپا کنند. مساحت باغ دلگشا که یکی از بهترین مکان‌ های عکاسی در ایران به حساب می‌ آید، هفت و نیم هکتار است و اغلب درختان حاضر در این باغ همگی نارنج هستند.

بدون شک تا به حال بارها و بارها نام باغ ارم شیراز را شنیده ‌اید. باغ ارم یکی از بهترین مکان ‌های عکاسی در ایران و شیراز است که آن را به نام باغ گیاه شناسی یا باغ علوم پزشکی هم می‌ شناسند. این باغ یادگاری زیبا از دوران قاجار است که در شمال شهر شیراز واقع شده و هسته اصلی آن عمارتی است که با عظمت خود هنوز هم شما را متحیر می ‌کند. سبک باغ سازی آن از سبک باغ سازی دوران زندیه الگو برداری شده و توسط نصیرالملک بنا شده است. باغ ارم همان لوکیشن زیبا برای عکاسی است که بدون شک تماشاچیان عکس ‌های شما آن را باغ ‌های فرانسه یا طبیعت بکر سوئیس، اشتباه خواهند گرفت.

از دیگر لوکیشن ‌های جذاب و متفاوت شیراز برای عکاسی می ‌توان به

خانه زینت الملک

کوچه باغ ‌های چمران و قصرالدشت

باغ عمارت نارنجستان قوام

موزه پارس یا باغ نظر

باغ جهان نما

باغ عمارت شاپوری

بـاغ یا پارک جنت

خانه فروغ الملک

خانه منطقی نژاد

خواجوی کرمانی

باغ عفیف آباد یا موزه جنگ

پیاده راه قندیلی

بابا کوهی و گهواره دید

کوهپایه

پارک جنگلی دِراک

پیاده ‌راه استاد شجریان

فضای بسته شهری بلوار چمران

باغ گل‌ های شیراز

حافظیه

سعدیه

موزه سنگ یا هفت تنان

و موارد دیگر اشاره کرد.

اصفهان یا همان نصف جهان، شهری باشکوه است که در گوشه گوشه آن جاذبه‌ های خاص گردشگری و موقعیت های باور نکردنی عکاسی به وفور دیده می شوند. این شهر برای شما سرتاسر شگفتی و جاذبه خواهد بود. حالا ما در این قسمت بهترین مکان های اصفهان برای عکاسی را به شما معرفی خواهیم کرد.

خانه زیبا و با شکوه مشیرالملک انصاری، یک خانه کاملاً اشرافی و متعلق به دوران صفویه است که صاحب آن مشیر انصاری و خاندان او، از مستوفیان و منشیان دربار صفویه بود. مشیر انصاری در دوران حکومت شاه عباس صفوی از شهر شیراز به شهر اصفهان نقل مکان کرد و در سال ۱۳۰۹ هجری قمری به واسطه نوشیدن قهوه قجری فوت شد. بعد از آن این خانه را محل استقراری برای کنسولگری پادشاه پروس در نظر گرفتند و سپس در زمان جنگ ایران و عراق مکانی برای پناهندگان خوزستانی شد.

مکان بعدی که یکی از بهترین مکان‌ های عکاسی در ایران و اصفهان به حساب می ‌آید، باغ گل‌ های این شهر است. این باغ در خیابان سلمان فارسی قرار گرفته و وسعتی برابر با ۶۷ هزار متر مربع دارد. از ویژگی‌ های بی‌ نظیر این باغ می‌ توان به وجود گل‌ های خاص و کمیاب و همینطور وجود بنا ‌های فرهنگی، آموزشی، تحقیقاتی و تفریحی اشاره کرد. جالب است که بدانید در این باغ باشکوه ۳۹۵ گونه عجیب و متفاوت از گل ‌ها و گیاهان کاشته شده است.

 کمتر ایرانی را می‌ توان دید که نام میدان نقش جهان را نشنیده باشد. این میدان که متعلق به دوران صفویه است، در گذشته یک باغ زیبا بود. پس از آن هم دولتخانه باشکوه شاهانه صفوی به حساب می‌ آمد. شاه عباس دوم این میدان را وسعت داد و بعد از آن نام میدان نقش جهان به آن تعلق گرفت. بد نیست بدانید که طرح اولیه این میدان را از میدان عتیق اصفهان الگوبرداری کردند.

بنای بعدی در شهر اصفهان که یکی از بهترین مکان‌ های عکاسی در ایران به حساب می‌ آید، مسجد تاریخی و با ابهت شیخ لطف‌الله است. این مسجد شاهکار کاشی کاری و معماری قرن یازدهم است که آن را در سال‌ های ۱۶۰۲ میلادی تا ۱۶۱۹ میلادی در ضلع شرقی میدان نقش جهان بنا کردند. این مسجد به دستور مستقیم شاه عباس اول ساخته شد و ۱۸ سال تکمیل آن به طول انجامید. مسجد شیخ لطف‌الله در کنار مسجد شاه و در مقابل عمارت مجلل عالی قاپو برای با هدف تجلیل از شیخ لطف‌الله میسی بنا شد. در بنای اصلی و شبستان شما کاشی‌کاری‌ های اعجاب ‌انگیزی را مشاهده می‌کنید که نمونه آن ها در هیچ بنایی وجود ندارد. همچنین این مسجد پر از رمز و راز و شگفتی ‌های گوناگون معماری است.

ناگفته نماند که شهر اصفهان موقعیت‌ های جذاب دیگری مانند:

کویر ورزنه

کاخ چهل ستون

محله سنگ تراش‌ ها ک

لیسای وانک

 کاخ عالی قاپو

بام اصفهان یا کوه صفه

منارجان 

هشت بهشت

پل خواجو

خانه مشروطه

خانه ملک التجار

و موارد دیگری را نیز به عنوان بهترین موقعیت‌ های عکاسی در خود دارد.

شهر رشت یکی از شهر های شمالی ایران است که مرکز استان گیلان بوده و در فصول مختلف سال جاذبه ‌های بی‌ نظیری برای ارائه کردن دارد. ضمن اینکه در این شهر مکان‌ ها و لوکیشن‌ های خاصی برای عکاسی کردن وجود دارد که در سراسر جهان رقیبی برای آن ها نیست. در ادامه بهترین مکان ‌ها برای عکاسی کردن در رشت را به شما معرفی خواهیم کرد.

گردنه حیران در میان بهترین مکان‌ های عکاسی در ایران واقعاً همانند اسمش شما را متحیر و حیران می‌ کند. این جاذبه بی ‌نظیر گیلان که در مسیر اصلی ارتباطی میان اردبیل و آستارا قرار گرفته، جز اراضی استان گیلان به حساب می ‌آید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید این گردنه به ۳ قسمت حیران سفلا، حیران علیا و حیران وسطی تقسیم بندی شده است. ضمن اینکه ریشه واژه آن کاملا تالشی است. در بیشتر اوقات سال این گردنه کاملاً با مه پوشیده شده و این مه به دلیل ارتفاعی است که گردنه حیران نسبت به سطح دریا دارد. قدم زدن، رانندگی کردن و عکاسی از جمله جاذبه ‌های این منطقه هستند.

شاید باور نکنید که ماسال یک شهر کوهستانی در شمال ایران است که تنها ۵۰ کیلومتر با شهر رشت فاصله دارد. معنای لغوی واژه ماسال یعنی کوه واره یا کنار کوه یا دارای کوه. این کلمه از واژه‌ های محلی مانند مازال یا مسال گرفته شده است. شهری قدیمی که قدمت آن را از روی قبرستان و خرابه‌ های موجود در روستا می‌ توان تشخیص داد. ماسال شهری گمشده در ابرها است که غار ها، چشمه‌ ها و رودخانه های زیادی در کنار مراتع و جنگل‌ های آن وجود دارد که می‌ تواند لوکیشنی عالی برای عکاسی شما باشد.

میدان شهداری رشت یکی از مهم ‌ترین میادین این شهر به حساب می‌ آید که البته با وجود بنا های متعدد در اطرافش، به نماد شهر رشت تبدیل شده است. این ساختمان به دستور اداره بلدیه در سال ۱۳۰۵ احداث شد و معماری آن با الهام گرفتن از معماری نئوکلاسیک اروپا به خصوص سنت پترزبورگ روسیه  اجرا شده است. از جمله مهم‌ ترین بنا های اطراف میدان شهرداری می ‌توان به برج ساعت، هتل و موزه لدلره پست و موزه شهرداری اشاره کرد. ناگفته نماند که میدان شهرداری در شب به دلیل نورپردازی خاص و متفاوتی که دارد یکی از بهترین مکان‌ های عکاسی در ایران به حساب می‌ آید.

باغ محتشم رشت پشینه‌ای طولانی و متعلق به قاجار دارد و از قدیمی‌ ترین باغ ‌های این شهر به حساب می‌ آید. یک جاذبه دیدنی گردشگری که از دو بخش باغ و بخش مکانیزه تشکیل شده است. درختان کهنسالی که در باغ قرار دارند قدمت فراوانی داشته و سبب شده اند تا این باغ به یک مکان مناسب برای عکاسی تبدیل شود. همچنین باغ محتشم در ۴ فصل سال چهره ‌ای خاص و متفاوت را از خود نشان می‌ دهد که فراتر از یک تابلوی نقاشی معمولی است.

تمام زیبایی های شهر رشت به این اماکن خلاصه نمی شود. شهر رشت لوکیشن‌ های دیگری مانند پارک جنگلی سراوان، محله ساغری ‌سازان، سبزه میدان، تالاب عینک، ماسوله، پارک مفاخر، اسالم، محله گلسار و موارد دیگر هم دارد که مکان هایی فوق العاده برای عکاسی هستند.

تبریز در شمال غرب ایران واقع شده و تاریخی غنی و فرهنگی کامل دارد. در تبریز مانند سایر نقاط ایران بنا های قدیمی و سنتی، جاذبه‌ های طبیعی و گردشگری، خوراکی‌ های لذیذ و مردمان خونگرمی وجود دارد که نمی ‌توان آن ها را نادیده گرفت یا از آن ها چشم پوشی کرد. در ادامه قصد داریم تا بهترین مکان‌ های عکاسی در ایران و در تبریز را به شما معرفی کنیم.

این خانه یکی از بنا های قدیمی است که به آن بهنام گنجه ‌ای یا قدکی بهنام هم گفته می‌ شود. عمارت را در سال ‌های پایانی حکومت زندیان و دوره ابتدایی حکومت قاجاریان ساختند و یکی از ساختمان‌ های مشهور و زیبای تبریز به حساب می‌ آید که نقاشی‌ های آن مثال زدنی هستند. خانه بهنام، ساختمانی اصلی دارد که ساختمان قشلاقی است و یک ساختمان فرعی هم به عنوان ساختمان ییلاقی در حیاط آن ساخته شده است. اندرونی در بخش شمالی است و اطراف آن با اتاق‌ هایی که در غرب و شرق و رو به حیاط ساخته شده‌ اند، احاطه شده. فضای درونی و بیرونی این خانه هر دو معماری زندیه و قاجاریه را به وضوح به شما نشان می‌ دهند.

خانه بعدی که در حال حاضر یک موزه دوران قاجار است و در دوره ناصرالدین شاه قاجار توسط پیشکار او ساخته شد، خانه امیر نظام گروسی است. عمارتی دو طبقه با زیر بنایی ۱۵۰۰ متری که دو حیاط بیرونی و اندرونی داشته و با وجود حوض ‌ها و باغچه‌ ها، زیبایی آن صد چندان شده است. در طبقه بالا شما می‌ توانید پنجره‌ هایی ارسی و مشبک با شیشه‌ های کاملاً رنگی ببینید که زیبایی این عمارت را بیشتر کرده‌اند. گچبری‌ ها هم نمونه بارزی از هنر دوران قاجار هستند.

از جمله تالار های این عمارت که در حال حاضر نقش موزه را دارند می  ‌توان به تالارهای طبقه اول شامل تالار خاتم، تالار موسیقی، تالار فلزات، تالار آبگینه، تالار چینی، تالار سکه و تالار بافته و در طبقه زیرزمین  به تالار فانوس، تالار قفل، تالار معماری و شهرسازی، تالار رجال و فرامین، تالار اسلحه و تالار سنگ اشاره کرد.

البته که در شهر تبریز مکان‌ های دیگری برای عکاسی نیز وجود دارند که در مجال این سخن نمی‌ گنجند. از جمله موقعیت ‌های بی‌ نظیر دیگر در این شهر برای عکاسی کردن می‌ توان به پارک مینیاتوری تبریز، ائل گلی،  مسجد کبود، باغ گلستان، تفرجگاه عینالی یا عون بن علی، میدان ساعت، خانه نیکدل و خانه لاله ‌ای اشاره کرد.

آخرین شهری که قصد داریم به عنوان بهترین مکان ‌های عکاسی در ایران آن را به شما معرفی کنیم، شهر زیارتی و عزیز مشهد است. شهر مشهد به دلیل وجود بارگاه امام هشتم علیه السلام سالانه گردشگران بسیار زیادی را مانند سایر شهر های ایران به خود می‌ بیند. البته که شهر مشهد با رعایت استاندارد ها و اصول معماری و شهرسازی تلاش کرده است تا عالی ترین و با کیفیت ‌ترین خدمات را به گردشگران خود ارائه کند. حالا این شما و این بهترین موقعیت‌ های عکاسی در شهر مشهد!

اولین مکان پارک کوهسنگی مشهد است که در جنوب غرب واقع شده و یکی از زیبا ترین پارک‌ های این شهر به حساب می ‌آید. این پارک را در حاشیه یک کوه مرتفع احداث کردند که یکی از قدیمی‌ ترین روستا های شهر مشهد نیز به حساب می‌ آید. جالب است که بدانید شاه عباس صفوی در سن ۱۶ سالگی در این روستا مراسم تاج گذاری خود را انجام داد.کوهسنگی را یکی از جاذبه‌ های انکار نشدنی شهر مشهد می ‌دانند که ساختمان موزه آن با الگو گرفتن از معماری کاخ کلات نادری ساخته شده است.

باغ وکیل آباد مشهد در سال ۱۳۴۷ توسط حاج حسین ملک و در انتهای بلوار وکیل آباد وقف شد. آقای ملک یکی از خیرین مشهور و خوش نام در میان اهالی تهران و مشهد است. این پارک جاذبه فراوانی دارد، ضمن این که در همسایگی باغ وحش وکیل آباد قرار گرفته که مکانی بسیار زیبا برای عکاسی در شهر مشهد به حساب می‌ آید.

 خانه داروغه مشهد باز هم یک بنای دیگر از دوره قاجار است که به دستور مستقیم یوسف خان هراتی در زمینی به مساحت ۱۱۰۰ متر مربع بنا شد. این خانه به گونه ‌ای طراحی شده است که سه طرف دارد. همچنین از جمله شگفتی ‌های معماری این بنا در آن دوران، می ‌توان به پله های دو طرفه، تراس و تزییناتی اشاره کرد که الهام گرفته از طرح‌ ها و معماری روسیه هستند. این خانه در سال ۱۳۹۱ توسط شهرداری وقت خریداری شده و سپس بازسازی و مرمت شد.

در شهر مشهد نیز مکان‌ های دیگری برای عکاسی وجود دارند که از میان آن ها می‌ توانیم به پارک ملت، روستای اخلمد، هارونیه، پارک هفت حوض، پارک مینیاتوری، شاندیز و خانه توکلی اشاره کرد.

این مطلب را به بهترین مکان ‌های عکاسی در ایران اختصاص دادیم.  البته که در کشور ایران شهر های دیگری مانند بوشهر و بندرعباس، خوزستان و سیستان بلوچستان، همدان، کرمانشاه، کردستان، لرستان، کاشان، ساری، ارومیه هم وجود دارند که به نوبه خود  دیدنی و جذاب هستند. به جرات نمی‌ توان گفت که کدام شهر از دیگری زیباتر است یا قدمت تاریخی و فرهنگی و رسم و رسوم کدام شهر از دیگری برتری می‌ جوید. در هر حال مطمئن باشید که در هر نقطه از کشور شما با بی ‌نظیر ترین موقعیت‌ ها برای عکاسی روبرو هستید که شاید دیگر فرصت و مجالی برای حضور در آن مکان و موقعیت وجود نداشته باشد. ایران سراسر زیبایی است. 

مطالب مرتبط

معرفی ۹ تا از بهترین مراکز غواصی قشم

معرفی آبشار نورالی استان خراسان رضوی

ییلاق عرب‌ چاه؛ یکی از زیباترین ییلاقات عشایر در هزار مسجد