بهترین اپلیکیشن های آفلاین سفر در سال ۲۰۱۹

خیلی از ما زمانی که اقدام به سفر می‌کنیم، با برخی از مشکلات پیش بینی نشده مواجه می‌شویم و با خود می‌گوییم که کاش قبل از آنکه به سفر بیایم به فکر همه جوانب بودیم. در واقع کمبود اطلاعات در بسیاری از موارد می‌تواند باعث بروز مشکلات در سفر شما شود؛ نبود اینترنت و دسترسی به سایت‌ها و اپلیکیشن‌های  مختلف نیز باعث دو برابر شدن این مشکلات می‌شود. اینجاست که اهمیت اپلیکیشن‌های  آفلاین سفر بیش از پیش مشخص می‌شود، چرا که با داشتن اپلیکیشن‌های  ضروری که بدون اینترنت هم بتوانید از آن‌ها استفاده کنید، این امکان را دارید تا راه حل‌های مورد نیاز خود را به سرعت پیدا کنید.

به عنوان مثال، در پروازهای طولانی یا سفر با اتوبوس، ممکن است اینترنت شما برای مدتی قطع باشد و در این زمان شما از سپری کردن تایم خود کلافه شوید. یا اینکه به تازگی وارد کشوری جدید شده‌اید و هنوز نتوانسته‌اید سیم کارتی را برای خود خریداری کنید و آشنایی با خیابان‌ها و محله‌های شهری که به آن سفر کرده‌اید ندارید، می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن‌های  آفلاین سفر مسیر خود را بیابید یا به کمک آن‌ها قادر به برقراری ارتباط با فروشندگان و سایر مردم باشید. در ادامه این مطلب، در کنار الی گشت باشید تا اپلیکیشن‌های مهم و ضروری که باید در سفر داشته باشید را بررسی نماییم.

تضمین بهترین قیمت بلیط هواپیما، بلیط قطار و رزرو هتل  در تمامی نقاط جهان فقط در الی گشت.

اگر چه اینترنت به صورت فزاینده‌ای در حال گسترش است، اما با این وجود در برخی مواقع استفاده از اینترنت مقدور نبوده و نمی‌توانیم در جاده‌ها یا مکان‌های مختلف به اینترنت متصل شویم. از همین رو، در ادامه قصد داریم به معرفی ۲۵ مورد از بهترین برنامه‌های آفلاین سفر بپردازیم که برای برنامه‌ریزی سفر، یادداشت برداری، مطالعه، سرگرمی و شرایط اضطراری در جاده ضروری هستند.

اپلیکیشن‌هایی که قبل از سفر باید آن‌ها را دانلود کنید

از جمله اپلیکیشن‌ های آفلاین سفر که می‌تواند برای مسافران و گردشگران بسیار کاربردی باشد، انواع اپلیکیشن‌هایی هستند که در آنها می‌توانید ملزومات سفر خود را لیست کنید یا به کمک آن‌ها ملزومات مورد نیاز خود در سفر را آماده نمایید. فرقی نمی‌کند سفر شما تفریحی، کاری یا گردشگری باشد، اپلیکیشن‌ های آفلاین سفر که در ادامه برای شما معرفی خواهیم کرد، قطعاً در سفر به کار شما خواهند آمد.

  • Tripit

Tripit اپلیکیشنی است که می‌تواند به شما در آماده سازی برای سفر کمک کند. این برنامه تأییدیه‌های ایمیل شما را برای پروازها، اقامتگاه‌ها و اجاره خودرو دریافت می‌کند و آنها را به یک لیست برنامه سفر، به‌صورت دقیق تبدیل می‌کند. TRIPIT ابزاری است که برای بررسی مجدد شماره‌های مختلف، آدرس هتل و موارد دیگر نیاز دارید. یک نقشه محلی و چند ویژگی اضافی و کاربردی دیگر نیز در این اپ وجود دارد و تا زمانی که آخرین برنامه سفر خود را همگام سازی کرده باشید، ویژگی‌های اصلی آن به صورت آفلاین برای شما کار می‌کنند. این اپلیکیشن رایگان بوده و رابط کاربری خوبی را ارائه می‌دهد.

  • ارز | XE Currency

اگر چه تعداد بسیاری برنامه تبدیل ارز برای دانلود وجود دارد، اما XE Currency یکی از قدیمی‌ترین و بهترین برنامه‌ها دراپلیکیشن های آفلاین سفر به‌شمار می‌رود. از این اپلیکیشن می‌توانید برای تعیین میزان پولی که باید از دستگاه خودپرداز خارج کنید، هزینه شام و تقریباً هر پرداخت دیگری که یک مسافر می‌تواند انجام دهد، استفاده کنید. برای این کار تنها کافی است برنامه را نصب کنید و ارزهایی را که فکر می‌کنید ممکن است به زودی از آن‌ها استفاده کنید را اضافه کنید و بقیه کارها را به عهده این اپ بگذارید. در نظر داشته باشید هر زمان که به اینترنت متصل شوید، نرخ‌ها به روز می‌شوند و حتی زمانی که آفلاین هستید، می‌توانید به سرعت واحد پولی که انتخاب کرده‌اید و ارزهای دیگر را به یکدیگر تبدیل کنید.

  • مترجم گوگل | Google Translate

اگر قصد سفر به جایی را دارید که به آن زبان صحبت نمی‌کنید، یکی از راه‌هایی که در گذشته افراد انجام می‌دادند این بود که یک کتاب عبارات مهم و کاربردی کشور مقصد خود را تهیه می‌کردند تا با برخی از مفاهیم زبان آن کشور آشنا شوند، با این حال، استفاده از یک کتاب عبارت مهم، زمانی که قصد دارید از یک فروشنده چیزی بخرید، کاری زمان‌گیر است و امروزه کسی از این راه برای برقراری ارتباط استفاده نمی‌کند. یکی از بهترین راه‌ها برای آن که بتوانید با فردی که هم زبان شما نیست هم صحبت شوید، این است که از مترجم گوگل، یا گوگل ترنسلیت استفاده کنید.

هر دو نسخه اندروید و iOS مترجم گوگل به شما این امکان را می‌دهند تا بتوانید بسته‌های موجود برای زبان مختلف را به جهت استفاده به صورت آفلاین دانلود کنید. همچنین می‌توانید دوربین تلفن را به سمت یک علامت یا منو برای ترجمه بصری قرار دهید و ترجمه نوشته شده آن را دریافت نمایید. با این حال، با اتصال به اینترنت می‌توانید به ویژگی‌های بیشتری دسترسی پیدا کنید، اما استفاده از این اپلیکیشن به صورت آفلاین، می‌تواند به اندازه استفاده از آن در سفر کاربردی و مفید باشد.

  • Lonely Planet Guides

اگر قصد دارید به تنهایی به شهر و کشوری سفر کنید که با زبان و فرهنگ آن‌ها آشنا نیستید، می‌توانید از راهنمای Lonely Planet Guides که در قالب کتاب الکترونیکی (از جمله ePub، Mobi، و PDF) ارائه می‌شود، استفاده نمایید. حتی اگر به کل کتاب نیاز ندارید، امکان دانلود فصل‌های جداگانه کتاب برای شما وجود دارد. از دیگر مزایای Lonely Planet Guides این است که می‌توانید آن را بر روی هر دستگاهی، از جمله تلفن‌های هوشمند و تبلت، لپ تاپ، Kindle یا Kobo دانلود کنید.

  • اپلیکیشن‌های جهت یابی

آشنایی با مسیرهای مختلف در شهری که به آن سفر می‌کنید، کار ساده‌ای نمی‌باشد. اگر در یک سفر از جهت یابی دقیقی استفاده نکنید و مسیرها را اشتباه بروید، ممکن است کل روز خود را صرف پیدا کردن مسیر کنید و از سفر خود به اندازه کافی لذت نبرید. همچنین، ممکن است در بعضی مواقع به اینترنت دسترسی نداشته باشید و نتوانید از برنامه‌های آنلاین جهت یابی و تعیین مسیر استفاده کنید، از همین رو در ادامه با ما باشید تا انواع اپلیکیشن های آفلاین سفر برای جهت یابی را بررسی کنیم.

  • برنامه‌های نقشه مترو

سیستم‌های مترو یک اختراع عالی برای مردم محلی و مسافران هستند، اما این برای مواقعی است که شما دقیق بدانید از چه مسیری می‌خواهید به چه مسیری بروید و در واقع، اگر به نقشه مترو شهری که به آن سفر می‌کنید آشنا نباشید، ممکن است تمام روز را در مترو معطل شوید.

احتمالاً تا به حال تجربه کرده‌اید زمانی که وارد یک کابین شلوغ مترو می‌شوید، به سختی می‌توانید از جایتان تکان بخورید و در این صورت حتی فرصت نخواهید داشت تا نقشه مسیریابی کوچکی که بر روی دیوار است را ببینید. به جای آن‌که هر زمان که سوار مترو می‌شوید، سختی‌های بسیاری را تحمل کنید؛ بهتر است هم اکنون چند دقیقه زمان بگذارید و نقشه آفلاین مترو شهر مترو نظر خود را دانلود کنید. نقشه مترو تقریباً برای همه متروهای دنیا در دسترس می‌باشد.

به عنوان مثال، نقشه Tube برای متروی لندن، نقشه MTA برای متروی نیویورک می‌باشد و هم چنین می‌توانید از فروشگاه اینترنتی App یا Play نقشه هر شهری که به آن سفر می‌کنید را تهیه نمایید.

  • نقشه‌های گوگل

احتمالاً برنامه Google Maps را در گوشی خود دانلود کرده‌اید و یا از قبل آن را در اختیار داشته‌اید. Google Maps این قابلیت را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید تعداد نامحدودی از نقشه‌های آفلاین را ذخیره کنید و از آنجایی که برای روشن کردن GPS نیازی به آنلاین شدن ندارید، نقطه آبی روی نقشه همیشه به شما نشان می‌دهد که کجا هستید و بنابراین حتی در زمان‌هایی که اتصال اینترنت شما قطع شده باشد، به‌راحتی می‌توانید مسیر خود را به کمک Google Maps پیدا کنید.

  • CityMaps2Go

با این که اپلیکیشن City Maps 2Go رایگان نیست، اما آیتم‌های آفلاین بسیاری را در اختیار شما قرار می‌دهد. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید به صورت آفلاین از امکاناتی مانند جستجوی آدرس، راهنمای دقیق شهر، اطلاعات حمل و نقل عمومی و غیره بهره‌مند شوید.

  • HERE WeGo

HERE WeGo یکی دیگر از اپلیکیشن های آفلاین سفر است که قبلاً به صورت انحصاری برای نقشه‌های نوکیا به کار گرفته می‌شد، این اپلیکیشن می‌تواند یکی از بهترین اپ‌ها در زمینه مسیریابی به‌شمار برود. استفاده از HERE WeGo کاملاً به صورت آفلاین می‌باشد و می‌توانید از طریق آن به نقشه‌های حمل و نقل عمومی کل مناطق و کشورها دسترسی پیدا کنید که قطعاً ارزش دانلود برای استفاده در سفر را خواهد داشت. نقشه‌های آفلاین آلمان، فرانسه، ایتالیا، استرالیا، ایالات متحده و بیش از ۱۰۰ کشور دیگر را می‌توانید از طریق این اپ دانلود کنید.

  • Maplets

اپلیکیشن Maplets بیش از ۱۲۰۰۰ نقشه که عمدتاً بر مناطقی متمرکز شده است که سایر ابزارها آن را پوشش نمی‌دهند را در اختیار شما قرار می‌دهد، این نقشه‌ها پارک‌های ملی و مسیرهای دوچرخه سواری کوهستانی، پردیس‌های دانشگاهی، پارک‌های بزرگ و بسیاری موارد دیگر را پوشش می‌دهند.

با این که استفاده از Maplets مانند بسیاری از اپلیکیشن‌ های آفلاین سفر رایگان نیست، اما اگر قصد دارید زمانی را در مناطقی بگذرانید که نقشه‌های سنتی به خوبی آن‌ها را تحت پوشش ندارند، استفاده از این اپ می‌تواند یکی از الزامات سفر برای شما به حساب بیاید.

اپلیکیشن های آفلاین سفر برای یادداشت برداری

برای آن در سفر و یا مسیری که می‌پیمایید، بتوانید از اپلیکیشن‌ های آفلاین سفر برای یادداشت برداری استفاده نمایید و از زمان خود به خوبی استفاده کنید، در ادامه همراه ما باشید تا با بهترین اپ‌ها در این زمینه آشنا شویم.

  • Evernote

نوت‌بوک‌های آفلاین برای برنامه ریزی، ایجاد فهرست کارها  و ژورنال نویسی در زمان‌هایی که به سفر می‌روید و به اینترنت دسترسی ندارید، ابزاری بسیار مفید به‌شمار می‌آیند. Evernote یکی از قدیمی‌ترین و شناخته‌شده‌ترین اپلیکیشن‌های یادداشت‌برداری است که دارای فهرست بلند بالایی از ویژگی‌ها از جمله قالب‌هایی است که به‌طور خاص برای مسافران طراحی شده‌اند. از این اپلیکیشن می‌توانید برای برنامه‌های سفر، بودجه، چک لیست، اهداف سفر و موارد دیگر استفاده کنید.

همچنین می‌توانید هر سند مسافرتی را در Evernote اسکن کنید؛ بنابراین اگر اسناد، تلفن یا لپ‌تاپ خود را گم کردید، می‌توانید از هر دستگاهی به حساب Evernote خود دسترسی پیدا کنید و اسناد خود را بازیابید.

با اینکه این اپلیکیشن به طور پیش فرض به صورت آنلاین کار می‌کند، اما می‌توانید نوت‌بوک‌های آفلاین را روی دستگاه‌های تلفن همراه خود نصب کنید و به وسیله آن به همه یادداشت‌ها، صفحات وب ذخیره‌شده و… در کجا هستید دسترسی داشته باشید. در نظر داشته باشید که خود اپلیکیشن Evernote رایگان است، اما ویژگی نوت‌بوک‌های آفلاین فقط با نسخه‌های پولی پلاس، پرمیوم و بیزینس در دسترس می‌باشند.

  • Google Keep

گاهی اوقات فقط یک برنامه کوچک و ساده برای یادداشت برداری در مورد اتفاقات یا ایجاد چک لیست‌های سریع می‌تواند نظم زیادی را به برنامه‌های شما بدهد. Google Keep که برای مرورگرهای iOS، Android و دسکتاپ موجود است، به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید متنی را در دستگاه وارد کنید، چیزی را رسم کنید و یا عکسی بگیرید و آن را حاشیه نویسی کنید.

  • حالت آفلاین Google Docs

با تغییر تنظیمات و استفاده از حالت آفلاین GOOGLE DOC می‌توانید به فایل‌های Google Drive به صورت آفلاین از طریق تلفن همراه خود دسترسی داشته باشید. توجه به این نکته مهم است که فقط در صورتی می‌توانید دسترسی آفلاین را فعال کنید که به اینترنت متصل باشید، بنابراین شما باید ایجاد تنظیمات آفلاین را از قبل انجام دهید. می‌توانید برای استفاده از Google Docs، Sheets یا Slide به حالت آفلاین دسترسی داشته باشید.

اپلیکیشن‌های مطالعه

مطالعه کردن در هنگام مسافرت، می‌تواند یکی از کارهای لذت بخشی باشد که در زمان استراحت و با مسیرهای طولانی می‌توانید انجام دهید. برای آنکه با اپلیکیشن‌ های آفلاین سفر برای خواندن و مطالعه کردن در سفر بدون نیاز به اینترنت آشنا شوید، در ادامه همراه ما باشید.

  • Flym News Reader (اندروید)

همه ما می‌دانیم که پروازهای طولانی و اتوبوس سواری می‌توانند بسیار کسل کننده باشند، در واقعه مهم نیست منظره بیرون از پنجره چه قدر زیبا و دیدنی است، شما نمی‌توانید تمام تایم سفر را به تماشای بیرون بپردازید و بالاخره زمانی می‌رسد که حوصله‌تان سر می‌رود و کلافه می‌شوید. جنبه مثبت سفرهای طولانی مدت این است که می‌توانید از زمان خود برای مطالعه کردن استفاده کنید.

برای مطالعه در سفر، Flym News Reader این فرصت را فراهم آورده است که با مشترک شدن در فیدهای RSS بتوانید از سایت‌های مورد علاقه خود به صورت آفلاین بازدید کنید و مقالات خوانده نشده را مطالعه کنید. این اپلیکیشن، متن و تصاویر مقاله را به تلفن همراه یا تبلت شما منتقل می‌کند و با این کار شما می‌توانید ساعت‌ها بدون اتصال به اینترنت مطالعه کنید.

  • Pocket

از اپلیکیشن Pocket می‌توانید برای نشانه گذاری مقالات مورد علاقه خود در سراسر وب استفاده کنید. این اپلیکیشن به شما این امکان را می‌دهد تا در زمان‌هایی که در مسیر سفر هستید، بتوانید به تمامی مطالب مورد علاقه خود در سراسر وب به صورت آفلاین دسترسی پیدا کنید. این اپلیکیشن برای مرورگرهای iOS، اندروید و دسکتاپ در دسترس است.

  • Kindle

آیا شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که ترجیح می‌دهید در مسیر سفر خود کتاب بخوانید؟ برنامه رایگان Kindle کتاب‌ها و مجلات الکترونیکی را که از آمازون خریداری کرده‌اید را از قبل برای شما دانلود می‌کند و به همین ترتیب شما می‌توانید از خواندن این مطالب در سفر لذت ببرید.

  • Audible

برای کسانی که کتاب‌های صوتی را به کتاب‌های متنی ترجیح می‌دهند، نسخه آزمایشی رایگان Audible که به مدت ۳۰ روز به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌دهد، می‌تواند یکی از بهترین اپلیکیشن های آفلاین سفر برای گوش دادن به کتاب‌های صوتی به‌شمار بیاید. برای استفاده از این اپلیکیشن شما باید، کتاب‌های صوتی مورد نظر خود را پیش از سفر در برنامه خود دانلود کنید و سپس بدون استفاده از Wi-Fi به آن گوش دهید.

همچنین، این برنامه دارای یک تایمر خواب بسیار کاربردی برای زمانی است که می‌خواهید در سفرهای طولانی به خواب بروید، اما نمی‌خواهید جایگاه خود را در کتاب از دست بدهید، نیز ارائه می‌دهد. شما می‌توانید تایمر را تا یک ساعت یا تا پایان یک فصل تنظیم کنید.

 اپلیکیشن‌های سرگرمی

اگر مطالعه در حال حرکت برای شما باعث تهوع می‌شود و یا قصد سفر شبانه را دارید و نمی‌توانید از چراغی را روشن بگذارید، می‌توانید به جای خواندن مطالب و کتاب‌ها، از سرگرمی‌های مفرح لذت ببرید و زمان خود را به این صورت سپری نمایید. پادکست‌های مختلف برای گذراندن ساعاتی عالی، گزینه‌های عالی به‌شمار می‌آیند. در ادامه با الی گشت باشید تا به معرفی انواع اپلیکیشن های آفلاین سفر که برای سرگرمی بیشتر، طراحی شده‌اند بپردازیم.

  • Pocket Casts

برنامه‌های رایگان زیادی برای گوش دادن به پادکست‌ها وجود دارد، از جمله برنامه‌هایی که به طور انحصاری برای سیستم عامل‌های iOS و Android ساخته شده‌اند، اپلیکیشن Pocket Casts می‌باشد که یک برنامه کاملاً رایگان بوده و ارزش بررسی را دارد. این برنامه دارای بسیاری از ویژگی‌های کاربردی و تجربه کاربری عالی است.

  • Spotify

شما می‌توانید، موسیقی مورد علاقه خود را برای گوش دادن به صورت آفلاین در طول مسیر سفر در حساب Spotify خود ذخیره کنید. نسخه پرمیوم Spotify به شما این امکان را می‌دهد تا موسیقی‌های مورد علاقه خود را دانلود کنید و در هر مکانی که هستید به صورت آفلاین به آن‌ها گوش دهید.

همچنین، Spotify دارای یک کتابخانه پادکست گسترده است و با دسترسی به آن می‌توانید به موسیقی و پادکست‌های مورد علاقه خود دسترسی داشته باشید.

  • نتفلیکس

شما می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن نت فلیکس، قسمت‌های مختلف سریال‌ها و فیلم‌های مورد علاقه خود را دانلود کنید و در زمان‌هایی که به اینترنت دسترسی ندارید، از تماشای آن‌ها لذت ببرید. با این حال، باید توجه داشته باشید که برخی از نمایش‌های دانلود شده در نتفلیکس دارای تاریخ انقضا هستند و پس از گذشت تاریخ آن اگر می‌خواهید آن‌ها را تماشا کنید، باید دوباره آن‌ها را دانلود کنید. اپلیکیشن نت فلیکس برای دستگاه‌های iOS، اندروید، آمازون فایر و ویندوز ۱۰ در دسترس است.

  • Quizlet

Quizlet به شما کمک می‌کند در حالت آفلاین مطالعه کنید و از همین رو مجبور نیستید دسته‌ای از کتاب‌های درسی را به دنبال خود به مسافرت ببرید. با استفاده از نسخه رایگان این اپلیکیشن، می‌توانید در حالت آفلاین به مطالعه بپردازید.

اپلیکیشن‌های اضطراری

داشتن اطلاعات کافی در مواقع اضطراری که دسترسی به اینترنت ندارید، از الزاماتی است که باید قبل از سفر حتماً در نظر داشته باشید. برخی از بهترین اپلیکیشن های آفلاین سفر برای موارد اضطراری عبارت‌اند از:

  • آلرژی FT

برای کسانی که دارای آلرژی‌های مختلفی هستند، آلرژی FT می‌تواند یکی از ملزومات در جعبه ابزار سلامتی به‌شمار برود. این برنامه می‌تواند بیش از ۸۰ آلرژی غذایی مختلف را به همراه یک پیام هشدار برای پیشخدمت یا فروشنده خیابانی به زبان محلی ترجمه کند. عبارات ترجمه شده همه در برنامه به صورت آفلاین در دسترس هستند و بنابراین هیچ نیازی به اتصال به اینترنت نخواهید داشت.

  • Medical ID Record در صورت نیاز در اورژانس

این اپلیکیشن که برای اندروید و دستگاه‌های اپل در دسترس است، تمامی اطلاعات و سابقه پزشکی شما را در اختیارتان قرار می‌دهد.

با استفاده از این برنامه، می‌توانید اطلاعات مربوط به سلامتی خود، از جمله آلرژی‌ها، شرایط کنونی سلامتی، داروها و موارد اورژانسی را در یک صفحه داشته باشید تا در صورت درخواست به هرکسی که به آن نیاز دارد نشان داده شود.

سؤالات متداول

  • بهترین اپلیکیشن های آفلاین سفر چیست؟

اگر شما جز افرادی هستید که مرتباً به سفر می‌روید، بنابراین به یک برنامه نیاز دارید تا بتواند در موارد مختلف به شما کمک کند، Expedia یک اپلیکیشن رایگان است که برای دستگاه‌های اپل و اندروید در دسترس می‌باشد و با استفاده از آن شما می‌توانید تمام جنبه‌های سفر خود از جمله هتل‌ها، پروازها و اتومبیل‌های کرایه‌ای را رزرو نمایید.

  • ارزان‌ترین اپلیکیشن های آفلاین سفر کدام هستند؟

۶ تا از بهترین و ارزان‌ترین برنامه‌ها برای سفر عبارت‌اند از:

  1. Airbnb |آی‌اواس | اندروید
  2. کشتی کروز میت | آی‌اواس | اندروید
  3. سفرهای گوگل | آی‌اواس | اندروید
  4. کایاک | آی‌اواس | اندروید
  5. گاز بادی.| آی‌اواس | اندروید
  6. برنامه ایمنی در سراسر جهان آی‌اواس | اندروید
  •  آیا برنامه‌ای برای برنامه ریزی سفر وجود دارد؟

اگر به دنبال برنامه‌ای هستید که برنامه ‌ریزی سفر شما را سازمان‌دهی کنید، TripCase می‌تواند یک انتخاب مناسب برای شما به‌شمار بیاید، این برنامه کاربردی به شما کمک می‌کند تا یک برنامه سفر از جمله پروازها، رزرو هتل، ماشین‌های کرایه‌ای، مسیرهای رانندگی، و حتی برنامه‌های شام را تنظیم کنید و بتوانید هزینه‌های خود را پیگیری کنید.

نتیجه گیری

برای همه ما پیش آمده که است که در سفر زمان‌هایی را به اینترنت دسترسی نداشته باشیم و از همین رو نتوانیم به برنامه‌ها و اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنید. اپلیکیشن‌هایی که در این مطلب معرفی کردیم، می‌توانند در این مواقع بسیار مفید واقع شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد الزامات سفر، با آژانس الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط

راحت ترین کشور ها برای اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان

مراکز تفریحی در کیش و یک دیکشنری تصویری

خانه موتمن الاطبا؛ شاهکاری از معماری قاجاری در قلب تهران