در دنیا تعداد بیشماری هواپیما با کاربری های مختلف و متفاوت هست که یا بهترین هستند و یا برای دوره ای نامشان در بین بهترین ها بوده است! با پیشرفت علوم و تکنولوژی در هر زمینه ای و مخصوصا صنعت هواپیماسازی مدل های پیشرفته و بسیار مدرنی چه در زمینه ی هواپیماهای مسافری و چه نظامی، این رقابت که بهترین ها در این صنعت کدامند را چالشی و هیجان انگیزتر کرده است. ما امروز می خواهیم تا هواپیماهای مسافربری را برای بررسی انتخاب کنیم و این مقاله را به شناخت بهترین هواپیمای مسافربری جهان اختصاص دهیم.
برای خیلی ها ممکن است که این سوال در زمانی که می خواهند سوار یک هواپیما شوند پیش می آید که آیا وسیله ای که برای سفر انتخاب کرده اند، بهترین است یا نه؟ اگر شما هم در زمره ی کسانی هستید که این سوال را از خودتان پرسیده اید، پیشنهاد می کنیم تا به انتهای این مطلب با ما در الی گشت همراه باشید تا ببینیم که بهترین هواپیمای مسافربری جهان کدام است و برای این کار ۴ تا از؛ بهترین، لوکس ترین و مدرن ترین هواپیماهای مسافربری در جهان را به شما معرفی نماییم.
برای خرید ارزان ترین بلیط هواپیما داخلی و خارجی اینجا کلیک کنید.
هواپیما A380 ایرباس، گزینه ای مناسب برای بهترین هواپیمای مسافربری جهان
اولین هواپیمایی که می خواهیم به عنوان یکی از کاندیداهای بهترین هواپیمای مسافربری جهان به شما معرفی کنیم، هواپیما ایرباس A380 (Airbus A380) است. این هواپیما را به عنوان غول پیکرترین هواپیمای جهان هم می شناسند. ساخت این مدل از هواپیما ایرباس در سال ۱۹۹۶ میلادی آغاز شد اما اولین پرواز آزمایشی آن در سال ۲۰۰۵ میلادی صورت گرفت و ۲ سال بعد هم اولین پرواز رسمی خود را برای شرکت هواپیمایی سنگاپور انجام داد. این هواپیمای بسیار بزرگ کشش جا به جایی بیش از ۵۲۵ نفر را در ۳ کلاس پروازی مختلف دارد که البته این تعداد مسافر تا ۸۵۳ نفر هم قابل افزایش است. برد ایرباس A380 تا ۸ هزار مایل دریایی است و برای سفرهای دور برد و بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد.
می گویند که در دنیا تنها ۲۰ فرودگاه وجود دارد که پهنای باندهایشان و یا حتی امکانات مناسب برای پذیرفتن مسافران زیاد این هواپیما را دارا می باشند. یکی از نکات جالبی که درباره ی این هواپیما وجود دارد این است که A380 بزرگ ترین هواپیمای مسافربری و یا بهترین هواپیمای مسافربری جهان است اما هواپیمای آنتونوف An-22 از این مدل بزرگ تر است و تنها برای حمل بار مورد استفاده قرار می گیرد.
هواپیمایی های مختلفی در دنیا وجود دارند که امکانات مختلف و متنوعی را در این هواپیما تعبیه کرده اند که پرواز با آن را خاص می کند. مثلا شرکت هواپیمایی امارات در این هواپیما؛ حمام بسیار مجهز و لوکس و یا حتی غذاخوری ویژه برای مسافران بخش فرست کلاس خود در نظر گرفته است. در آخر باید بگوییم که بر اساس برآوردهای مالی، هزینه ی ساخت هر ایرباس ۳۸۰ بیش از ۲۰۰ میلیون پوند تمام می شود.
هواپیمای بوئینگ ۷۸۷ دریم لاینر، سریع الفروش ترین هواپیمای دنیا
یکی دیگر از گزینه های ما برای معرفی به عنوان بهترین هواپیمای مسافربری جهان، هواپیمای بوئینگ دریم لاینر ۷۸۷ (Boeing 787 Dreamliner) است. تولید عمده ی این هواپیما با ظرفیت جا به جایی حداقل ۲۱۰ و حداکثر ۳۳۰ مسافر، از سال ۲۰۱۱ میلادی آغاز شد. یکی از ویژگی های این هواپیما این است که تیم مسئول ارتقا این هواپیما، همواره به فکر بهتر کردن این هواپیما هستند و به تازگی تصمیم گرفته اند که مدل باری آن را نیز بسازند. بیشترین ایرلاین هایی که این هواپیما را خریداری می نمایند و طرفدار هستند، ایرلاینی های آسیایی و علی الخصوص ژاپنی ها هستند.
از بوئینگ ۷۸۷ تا به حال ۹ سری به بازار آمده و به زودی سری ۱۰ آن نیز به بازار عرضه خواهد شد. بدنه ی این هواپیما از کامپوزیت ساخته شده و در هر مدل جدیدترش نسبت به مدل قبلی، مشکلاتش مخصوصا از لحاظ فنی مرتفع می شود. هواپیمای بوئینگ ۷۸۷ دریم لاینر را به عنوان یکی از سریع الفروش ترین هواپیماهای دنیا می شناسند زیرا این وسیله بر اساس آخرین آمار از برآوردهای انجام شده، ۸۰۰ فروند سفارش گرفته است. آل نیپون ایرلاینز ژاپن با داشتن ۵۵ سفارش در این زمینه رکوردار است.
هواپیمای کریستال اسکای، لوکس ترین هواپیمای جهان
این هواپیما ساخت شرکت هواپیمای بوئینگ است و این هواپیما را به صورت سفارشی ساخته است و امروز هم نامش در بین گزینه های مطرح شده برای معرفی بهترین هواپیمای مسافربری جهان قرار گرفته است. هواپیمای کریستال اسکای (The Crystal Skye) هم که توان تبدیل شدن به بهترین هواپیمای جهان را دارد، با الهام از بوئینگ ۷۷۷ ساخته شده است. ظرفیت پروازی این هواپیما ۸۰ نفر بوده که دارای صندلی های مخصوص مسافر، سالن ناهارخوری مجزا و بسیاری از قسمت های دیگر است و آن را تبدیل به یک هتل ۵ ستاره ی پرنده کرده است. در این هواپیما همواره یک آشپز بسیار خبره وجود دارد که در حال آشپزی کردن به صورت حرفه ای برای مسافران است
هزینه ی پرواز با این هواپیما برای هر نفر در حدود ۱۸ هزار دلار آب می خورد. در این هواپیما ۸۸ مبل مجلل و راحت و البته مدرن وجود دارد. این هواپیما به قدری زیبا و راحت است که اگر قرار بود تا به صورت اختصاصی درباره ی لوکس ترین هواپیمای جهان صحبت کنیم، قطعا انتخاب اول ما کریستال اسکای بوئینگ بود.
هواپیمای مسافربری ایرباس A350، کامپیوتر پرنده ی آسمان
هواپیمای مسافربری ایرباس A350 (Airbus A350) برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ میلادی رونمایی شد و باید آن را به عنوان جدیدترین هواپیمای جهان شناخت که تنها ۵ سال از ارائه ی اولین سری آن می گذرد. یکی از القابی که هواپیمای مسافربری ایرباس A350 به عنوان بهترین هواپیمای دنیا دارد این است که این هواپیما به شدت مدرن است و به همین عنوان هم بین هواپیمایی ها معروف شده است.
بدنه ی این هواپیما از جنس آلومینیوم است که همین آن را به شدت مقاوم کرده و همچنین سیستم هدایت کاملا دیجیتالی دارد و همین باعث شده که به آن لقب کامپیوتر پرنده را نیز بدهند. ظرفیت این هواپیما در ۳ مدل مختلف از ۲۷۰ تا ۳۷۸ نفر است. یکی از مشتریان وفادار و پر و پاقرص هواپیما، شرکت هواپیمایی قطر ایرویز است که تعداد زیادی از این هواپیما را در ناوگان هوایی خود به کار بسته است. ایرباس A350 پر استفاده ترین مدل هواپیما در دنیاست.
در این مطلب ۴ گزینه برای انتخاب به عنوان بهترین هواپیمای مسافربری جهان را به شما معرفی کردیم و برایتان توضیح دادیم که چرا این هواپیماها شایسسته ی دریافت این لقب هستند. این هواپیماها بسیار معروف اند و با آخرین تغییرات جهان و تکنولوژی روز دنیا همپا شده اند. ضمن این که شما می توانید برای خرید بلیط هواپیما به مقصد هر کجای جهان به وب سایت الی گشت مراجعه کنید، سوال ما از شما این است که آیا تا به حال سوار این هواپیما شده اید و یا درباره ی آن ها خوانده اید؟ لطفا نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
۶ نظرات
خسته نباشید ای کاش میگفتین بهترین هواپیماهای ایران کدومند
همراه عزیز سلام
در مطلب معرفی انواع هواپیماهای مسافربری ایران این کار را انجام دادیم.
ما که پولش رو نداریم فرست کلس سوار شیم ولی فیلماش رو سرچ کنید ببینید چقدر خفنهه
همراه عزیز سلام
ممنون که نظرتون را با ما در میان گذاشتید. با دنبال کردن تورها و پروازهای ما میتوانید از تخفیفهای روی بلیط هواپیما بهرهمند بشید و با هزینه کمتری سفر کنید.
ای کاش موتور وکابین یک هواپیمای پیشرفته را در اختیار دانشجویان دانشگاه شریف قرار می دادن از دانشجویان درخواست می شد با مهندسی معکوس همزمان در ارتقاء سیستم هدایت هواپیما تلاش کنند در ساخت و مهندسی معکوس ساخت هواپیما از دانش بنیانها کمک بگیرن پس از ساخت آنرا به پرواز دربیارن سپس رفع معایب کنند برای ادامه ساخت وپروژه تا فارغالتحصیل شدن همه استخدام آن پروژه ای که خودشان مهندسی وساخت معکوس را به سرانجام رساندن و باعث ارتقاء آن شدن بصورت دستجمعی برای خود کارخانه هواپیماسازی را ایجاد کنند پس از پایان تحصیلات در آن پروژه مشغول به کار شوند.تاکتون چنین چیزی از دانشجویان خواسته نشده همکاری دانشگاه وصنعت یعنی همین حتی در بحث خودروسازی وسایر نیازمندی های کشور باید همین موارد خواسته شود.اگر دانشجو یاد گرفت چگونه پیشرفته ترین لپ تاپ را بسازد شک نفرمایید در ساخت بهترین قطعات هم ماهر ودانشمند خواهد شد.چرا باید شرکت های سامسونگ واپل وهوایی بهترین و جدیدترین برند خود را تولید به عرضه فروش جهانی بگذارن؟بطور مثال در لپ تاپ چیزی تغیر نمی کند یک قطعه الکترونیکی اضافه یا کارآیی آن بیشتر می شود بطور مثال:قطعه برند قبلی فقط دستور حرکت روی جاده وزمین هموار میداد.قطعه برند بعدی دستور حرکت روی زمین هموار را به زمین ناهموار فراهم کرد یعنی اگر آن لپتاپ یا هواپیما یا….باعث حرکت روی جاده هموار صاف آسفالته می شد برند بعدی با ارتقاء قطع الکترونیکی همزمان باعث حرکت در مسیرهای ناهموار گردید اما در برند جدید وبروز آن قطعه برند اول با فعل و انفعالاتی باعث حرکت در مسیر هموار بود مسیر ناهموار هم به آن اضافه شده بود حالا فعل و انفعالات پرواز هم در آن ارتقاء یافته.علم وپیشرفت اینگونه بروز آوری ونو می شود.گوشی های موبایل از تک دوربینی به چند دوربینی تغیر چند برنامه اضافه در قطعات دوربین شناسایی شده که باعث شده پیکسل دوربین فعل وانفعالاتی مانند ضدضربه شدن و موارد دیگری برای مشتری پسندی روی ال سی دی بین قطعات الکترونیکی اضافه کردن.مثلأ ای سی تصویری دوربین به نصب یک موج یاب کوچک بین ای سی تصویر وای سی صدا آنرا به چند رسانه ای تبدیل کردن اینگونه سامسونگA10به سامسونگ A50تغیر نام پیدا میکند با قیمت نجومی بفروش میرسد بنظرم بخش تحقیقات دانشجویی باید بیشتر به سمت وسوی این آموزش ها وتحقیقات بروند تا رباط مهماندار ساخته داخل سالن پذیرایی رستوران به سوی مشتریان حرکت یک صفحه ال ای دی مانند جلوی مشتری می گیرد می گوید بفرمایید منوی خودرا انتخاب کنین دکمه چلو مرغ فشار میدهیم آن رباط به میز دیگر مراجعه درخواست مشتری دیگر را ثبت همزمان بطور بی سیم به آشپزخانه دستور میدهد پرس چلو مرغ به محض برگشتن رباط به پشت پنجره آشپزخانه درخواست های مشتریان روی قسمت بار رباط گذاشته حرکت میکند به سالن طبق شماره ای که قبلاً ثبت کرده به نزد مشتریان همان میز مراجعه می کند…میخوام بگم دنیا در حال ورود به فضای النکرونیکی وهیبریدی است.چگونه ربات در پنج ثانیه هزاران پست در فضای مجازی ارسال وثبت می کند
باید در نان گرفتن نوبت رعایت شود اگر بتوانیم هر کدام را انتخاب کنیم شاید بیست سال در نوبت باشیم.