تغییر سیاست های گردشگری دبی و احداث هتل های متوسط

هتل های 3 ستاره

امارات به تغییر سیاست‌ های خود در ساخت وساز هتل های دبی و تشویق سرمایه‌گذاران در جهت احداث هتل‌های متوسط و ۳ ستاره روی آورده است.
هم‌زمان با رشد گردشگران طبقه متوسط و کمبود هتل‌های ارزان‌قیمت، امارات که تاکنون برساخت هتل‌های لوکس ۵ ستاره تمرکز داشت، اکنون با سیاست‌های تشویقی، سرمایه‌گذاران را به احداث هتل‌های متوسط و ۳ ستاره تشویق می‌کند.
با افزایش سفر در میان طبقه متوسط، بازار سفر کشورهای عربی برای سال ۲۰۱۶ کانون فعالیت‌های خود را بر سفر این طبقه اجتماعی و نحوه رشد کسب‌وکار سفر با اتکا به موج جدید این گروه از مسافران به‌ویژه از بازارهای نوظهور قرار داده است.
مقصدهایی همانند دبی تقریباً برنامه‌های ویژه‌ای را برای تشویق سرمایه‌گذاری‌ها به‌سوی هتل‌ها و بازارهای طبقه‌ی متوسط سازمان داده‌اند. دولت امارات همچنین طرح‌هایی ویژه برای ساخت و اجرای پروژه‌های احداث هتل‌های ۳ ستاره در دستور کار خود دارد. همچنین باهدف تسریع در احداث این هتل‌های ارزان‌قیمت فرایند کسب مجوز را تنها به دو ماه کاهش داده است. همچنین معافیت مالیاتی بالغ‌بر ۱۰ درصد از سوی شهرداری به مدت ۴ سال پس از اتمام پروژه ساخت هتل‌های ۳ ستاره صادرشده است.
«سیمون پرس» مدیر ارشد در نمایشگاه‌های مسافرتی Reed با اشاره به اهمیت طبقه‌ی متوسط در نمایشگاه «بازار سفرهای عربی» می‌گوید:
نگاهی به آمار گردشگری دبی به‌تنهایی نشان می‌دهد که بیش از ۵۰ درصد از ۳۶۰۰ اتاق‌های جدید هتل‌ها که در ماه‌های پایانی ۲۰۱۵ به بازار هتلداری دبی وارد شد، هتل‌های ۳ ستاره و یا حتی پایین‌تر بوده است. با این‌حال بازهم نیاز بیشتری به اتاق‌های درجه متوسط همچنان در چشم‌انداز هتلداری امارات مشاهده می‌شود درحالی‌که میزان هتل‌های ۳ ستاره در دسترس در سه ماه اول ۲۰۱۵ امارات تنها ۲۹ درصد از کل هتل‌های دردسترس و عرضه‌شده این کشور بود.
به گفته وی در حال حاضر بازار تقاضا برای پروژه‌های گردشگری ویژه‌ی طبقه‌ی متوسط در سراسر منطقه خلیج‌فارس رو به رشد است و این امر هم در مناطق در حال رشد و هم در مناطقی که هنوز به‌صورت بالقوه ظرفیت بالایی برای گردشگری دارند، درکل منطقه شناخته‌شده است. علاوه براین بازار گردشگری منطقه خلیج‌فارس به‌طور محسوسی توسط تقاضای فزاینده از سوی بازارهای رو به رشد طبقات متوسط همانند چین، هند و آفریقا همراه با بودجه مالی مسافران نسل جوان و خانواده‌های جوان رو به رشد است.
وی همچنین یادآور شده است که هرچند بازار سفر کشورهای عربی درسال ۲۰۱۶ تمرکز ویژه‌ای بر نقش طبقه‌ی متوسط در صنایع مسافرتی و توریسم دارد اما بازارهای مختلف به‌صورت موضوعات مرتبط با این موضوع اصلی، از طریق فعالیت‌های گوناگون، سمینارها و کارگاه‌های آموزشی و سخنرانی‌ها موردتوجه قرار می‌گیرند.
بازار سفر کشورهای عربی که از ۲۵ تا ۲۸ آوریل در دبی برگزار می‌شود، تمرکز ویژه‌ای بر سفرهای لوکس، گردشگری حلال، خرید و گردشگری ماجراجویی، گردشگری دریایی درکنار گردشگری سلامت و چشمه‌های آب‌معدنی دارد. اما فناوری‌های روز و همچنین گردشگری پایدار نیز بخش مهمی از این رویکرد است.
سال گذشته بالغ‌بر ۲/۵ میلیارد دلار معاملات تجاری تنها ظرف ۴ روز برگزاری این نمایشگاه منعقد شد. این نمایشگاه با ۲۸۰۰ غرفه از ۸۰ کشور جهان با بیش از ۲۶ هزار بازدیدکننده در طی ۴ روز برگزاری نمایشگاه، سهم مهمی در برنامه‌ریزی و جهت‌دهی و نیز رونق بازار گردشگری در کشورهای عرب منطقه خلیج‌فارس دارد.

مطالب مرتبط

داروهای غیر مجاز در سفر به تایلند را بشناسید!

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟