افزایش ۵۰ درصدی ورود گردشگران آمریکایی به ایران

سفر به ایران

معاون اول رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گفت: میزان ورود گردشگران آمریکایی به ایران در سال ۹۴ نسبت به سال گذشته آن ۵۰ درصد رشد داشته است.

مسعود سلطانی فر عصر روز سه شنبه درحاشیه جلسه شورای اداری گرمسار در گفت و گو با خبرنگاران افزود: به رقم تصویب برنامه لغو روادید، میزان ورود گردشگران خارجی به ایران افزایش یافته است.
وی اظهارداشت : از ۳۸ کشور که آمریکا با تصویب برنامه لغو روادید در زمینه ورود گردشگران این کشورها به ایران مانع ایجاد کرده بود، گردشگری۳۱ کشور از میان این کشورها به کشورمان افزایش داشته است.
وی بیان داشت: درسال گذشته میلادی یک میلیارد و۲۰۰میلیون نفر گردشگرخارجی از کشور های مختلف دیدن کردند که درآمد حاصل از گردشگری یک هزارو ۵۰۰میلیارد دلار بوده است.
سلطانی فر با بیان اینکه براساس آمار درسال ۹۳ پنج میلیون گردشگر وارد کشور شدند که براین اساس یک ونیم میلیارد دلار درآمد نصیب ایران شده است گفت: تعداد سفر گردشگران خارجی به ایران در مقایسه با جهان کمتر از نیم درصد است و درآمد کشور از این محل نیز به حدود نیم درصد می رسد.
سلطانی فر اضافه کرد: ایران از نظر توانمندی در حوزه گردشگری در ردیف ۲۰کشور اول دنیا قرار دارد و سهم ایران از تعداد گردشگر و درآمد حاصل از آن باید به حدود سه درصد درآمد جهانی برسد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یادآورشد:ایران تا ۱۰ سال آینده براساس برنامه چشم انداز توسعه کشور باید میزبان ۲۰میلیون گردشگر و دارای درآمد۳۰میلیارد دلاری باشد که این رقم معادل درآمد های نفتی کشورمان است.
سلطانی فر اضافه کرد: براساس آمار اعلامی سازمان جهانی گردشگری تا سال ۲۰۲۰میلادی بر تعداد گردشگران تاریخی وفرهنگی کشور افزوده می شود و بر این اساس ایران مقصد گردشگران بیشماری خواهد بود.
وی ادامه داد: دو و نیم میلیون نفر از گردشگران خارجی کشور ما را گردشگران مذهبی شامل می شوند و برای رونق گردشگری در همه زمینه ها باید تلاش کنیم.
سلطانی فر تاکید کرد: استان سمنان از ظرفیت های مهمی در زمینه گردشگری، طبیعت گردی و کویر نوردی برخوردار است و کویر های استان سمنان می تواند مقصد گردشگران داخلی و خارجی باشد.

مطالب مرتبط

داروهای غیر مجاز در سفر به تایلند را بشناسید!

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟