کشف کلیسای زیرزمینی بسیار قدیمی در ترکیه

کلیسای باستانی

دانستن نحوه‌ی زندگی، امکانات و اعتقادات گذشتگان همیشه برای ما جالب، مهم و البته عبرت آموز است، پس بنا به دلایلی از این قبیل باستان‌شناسان همیشه در حال تلاش هستند تا با کشفیات خود پاسخ بسیاری از سوالات بشر را در دل تاریخ بیابند. در ادامه هم در مورد یکی از همین کشفیات جدید که کلیسایی بسیار قدیمی در ترکیه است برایتان صحبت خواهیم کرد.
در منطقه‌ی کاپادوکیای ترکیه، مکانی توریستی که خانه‌های جالب آن در دامنه‌ی کوه قرار دارند، باستان شناسان اخیرا یک کلیسای قدیمی مربوط به قرن پنجم در شهر نوشهیر کشف کرده‌اند.داستان از این قرار است که مالک جدید خانه‌ای قدیمی در شهر باستانی و زیزمینی درین‌کویو ترکیه، دست به تعمیر خانه می‌زند و در پی آن، به محوطه‌ای تاریخی در زیرزمین خانه خود دست یافت. منطقه‌ای به مساحت ۷۰۰ متر که گذر زمان آن را پوشانده بود و دوباره بعد صدها سال سر برآورده است. این یکی از بزرگترین کلیساهای تاریخی در منطقه است که مملو از نقاشی‌های دیواری اولیه‌ی باورنکردنی است. سال گذشته، یک شهر زیرزمینی گمشده هم در همین شهر در یک پروژه‌ی مسکن عمومی کشف شد.
نقاشی‌های دیواری در کلیسای غاری، عروج حضرت مسیح (ع)، تخریب ارواح شیطانی و ماهی در حال سقوط از دست حضرت مسیح (ع) را نشان می‌دهند. این نقاشی‌ها همچنین فرشتگان و پیامبران پیشین دیگر مانند حضرت موسی (ع) را نیز به تصویر می‌کشند.
اولین باری که کلیسا کشف شد، دیوارهای آن از بین رفته بودند، اما اکنون باستان شناسان در حال مرمت آنها و حفظ نقاشی‌های دیواری آن هستند.
مسیحیت در اوایل قرن چهارم پیش از میلاد مسیح در ترکیه گسترش یافت و کلیسایی مانند این می‌تواند سرنخ‌هایی را به باستان شناسان در مورد ورود مسیحیت به این منطقه و پیشرفت کلیسای ارتوکس شرقی بدهد. در این محوطه تاریخی نشانه‌هایی از آیین زرتشتی، مهرپرستی و دوره‌های بیزانس، روم و هیتیت وجود دارد که با کشف این کلیسا، مجموعه درین‌کویو دارای غنای بیشتری می‌شود. هم‌اکنون هم مقر کلیسای ارتدوکس شرق در جزیره گوکجه آدای ترکیه قرار دارد.

مطالب مرتبط

داروهای غیر مجاز در سفر به تایلند را بشناسید!

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟