گوگل مپس یا دیگر اپلیکیشن های مسیریابی در اندروید؟!

گوگل مپس

گوگل مپس بدون شک حرف اول را در صنعت مسیریابی زده و خواهد زد.

بطوریکه خیلی از اپلیکیشن های مشابه و جانبی این حوزه از خدمات گوگل مپس استفاده می کنند. و اما موردی که آن را برای افراد ساکن در ایران منحصر بفرد می کند، بروز بودن نقشه های آن است. اما در ادامه به تعدادی از جایگزین های آن برای گوشی های اندروید می پردازیم. پس با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
برترین اپلیکیشن های iOS امسال را بشناسید
اپلیکیشن مسیریاب، راهنمای شما در شهرهای بزرگ

اپلیکیشن های متنوع و با امکانات منحصربفردی در زمینه ی مسیریابی وجود دارد که در مقایسه ‌می توانند از سرعت و دقت بهتری برخوردار باشند. گوگل مپس را می توان بعنوان گزینه ای عمومی بحساب آورد ولی اگر بخواهیم بصورت تخصصی تر و مداوم از آن استفاده کنیم، جایگزین های بهتری هم وجود دارد.

Waze

به احتمال زیاد نام اپلیکیشن Waze را شنیده اید. جالب اینجاست که هم اکنون waze متعلق به گوگل است.گوگل این اپلیکیشن مسیریاب را تقریبا ۳ سال پیش با هزینه ۹۶۶ میلیون دلار خریداری کرد و اکنون بطور جداگانه به کار خود ادامه می دهد.

یکی از خصوصیات اصلی اپلیکیشن Waze که بر مسیریابی خودرو تمرکز دارد و امتیازاتی را به همین جهت کسب کرده، این است که بر پایه ی شبکه های اجتماعی و استفاده از اطلاعات کاربران در جهت اگاه سازی بهتر کاربران قدم برداشته است. بطوریکه شما می توانید از وجود دوربین های کنترل سرعت، پمپ بنزین ها، تصادفات، اخطارهای کاهش سرعت و … با گزارش های مردم آگاه شوید.

در ابتدا ممکن است در جریان کار کردن با این اپلیکیشن زیاد راحت نباشید ولی با گذر زمان از قابلیت های دیگر آن همچون اتصال به تقویم گوشی شما در دستور کار قرار دادن جلسات در تاریخ معین شده، با بهترین مسیر شما را هدایت می کند.

Here WeGo

اپلیکیشن Here WeGo طرفداران خاص خودش را دارد. شاید شما آن را با نام Here بخاطر بیاورید که شرکت نوکیا برای ویندوز موبایل طراحی کرده است ولی در ادامه در بستر اندروید هم ارائه شد.

این اپلیکیشن رایگان امکاناتی همچون مسیریابی نقطه به نقطه و نقشه‌خوانی برای راننده‌ها، پیاده‌ها، دوچرخه‌سوارها و همینطور افرادی که از سرویس‌های حمل و نقل شهری استفاده می‌کنند ارایه شده است که با در نظر گرفتن ترافیک لحظه‌ای عمل می‌کند. امکان اشتراک‌گذاری مکان با دوستان و خانواده و همچنین امکان دسترسی آفلاین به نقشه -در زمان‌هایی که دسترسی به اینترنت ممکن نیست- از جمله قابلیت‌های خاص آن است.

Mooveit

اگر شما از سرویس‌های حمل و نقل عمومی بیشتر استفاده می‌کنید، احتمالا متوجه شده‌اید که گوگل‌مپس در این زمینه بسیار ابتدایی و ناکارآمد عمل می‌کند. اما اپلیکیشن رایگان Mooveit امکان مسیریابی دقیق‌تری را به همراه امکاناتی جانبی در اختیار کاربر قرار می‌دهد. مسیریابی نقطه به نقطه در این اپلیکیشن به شما می‌گوید که چند ایستگاه دیگر تا مقصد شما باقی‌ست و چه زمانی باید خط عوض کنید تا اتوبوس یا متروی دیگری را برای رسیدن به مقصد نهایی عوض کنید.

مطالب مرتبط

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان