گزارش سازمان جهانی گردشگری از روند صنعت گردشگی در کشور های مختلف

گردشگری اسپانیا

پربازدید ترین کشورها در سال میلادی گذشته معرفی شدند این آمار با توجه به گزارش سازمان جهانی گردشگری از روند صنعت گردشگری در سال ۲۰۱۷ منتشر شد و مثل سال های گذشته فرانسه با ۸۶.۹ میلیون گردشگر باز هم در رتبه نخست قرار گرفت، اما رتبه دوم به اسپانیا رسید که سال پیش از آن در اختیار آمریکا بود ولی حالا به اسپانیایی ها به لطف ۸۱.۸ میلیون گردشگر خارجی رسید که با شتاب هر چه بیشتر در حال رسیدن به مقام نخست جهانی می باشند. در این مطلب ما قصد داریم جزئیاتی از آخرین گزارش سازمان جهانی گردشگری از روند صنعت گردشگری در کشور های مختلف جهان را بررسی کنیم، پس با الی گشت در ادامه همراه باشید.

مطالب مرتبط:
سهم ایران از گردشگری جهان فقط ۱٫۵ درصد است
شهرهای برتر جهان در گردشگری هوشمند معرفی شدند
زیباترین جاذبه های گردشگری در قاره آفریقا!

طبق گزارش سازمان جهانی گردشگری از روند صنعت گردشگری در کشور های مختلف جهان، کشور اسپانیا در سال گذشته میلادی با جذب ۸۱.۷۸۶ میلیون گردشگر و در مقایسه با سال قبلش از رشد ۸.۶ درصدی برخوردار شد و در حال حاظر سهم ۱۲.۲ درصدی از کل بازار جهانی گردشگری را به ثبت رسانده است که درآمدزایی معادل ۶۷.۹۶۴ میلیارد دلار از محل صنعت گردشگری را باعث شد. اسپانیا و فرانسه به ترتیب با ۸.۶ و ۵.۱ درصد رشد را در بازه زمانی سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ در جذب گردشگر بین المللی را به خود اختصاص داده اند اما در این بین، امریکا رشد منفی ۳.۸ درصد در جذب گردشگر را برای خود به ثبت رساند که یکی ار دلایل این رشد منفی از دید کارشناسان، اتخاذ سیاست های جدید مهاجرتی از سوی دولت دونالد ترامپ می باشد.

در این فهرست نیز کشور های چین و ایتالیا با ۶۰.۷ و ۵۸.۳ میلیون گردشگر جایگاه های چهارم و پنجم مثل گذشته برای خود حفظ کرده اند و مکزیک با جذب ۳۹.۳ میلیون گردشگر و با دو پله صعود در رتبه ششم قرار گرفته است. مقامهای بعدی در گزارش سازمان جهانی گردشگری از روند صنعت گردشگری نیز در اختیار ترکیه با دو پله صعود و جذب ۳۷.۶ میلیون گردشگر که در رتبه هشتم، آلمان با ۳۷.۵ میلیون گردشگر در مقام نهم و در نهایت تایلند که با ۳۵.۴ میلیون گردشگر برای اولین بار در جمع ۱۰ کشور برتر دنیا در جذب گردشگر قرار گرفته، رتبه دهم را به خود اختصاص داده است.

اما در میان این کشور ها و از لحاظ میزان رشد در این بازه یکساله، اولین رتبه به ترکیه اختصاص دارد که با رشد خیره کننده ۲۴.۱ درصدی، موفق ترین عملکرد را برای خود به ثبت رسانده است، به گونه ای که گردشگران خود را توانسته از ۳۰.۲۸۹ میلیون نفر به ۳۷.۶۱۰ میلیون برساند این در حالی است که در بازه زمانی یک سال قبل آن دارای رشد منفی ۲۳.۳ درصد بوده است که از حملات تروریستی و روابط ضعیفش با کشورهایی از جمله روسیه نشات گرفته بود. پس از ترکیه، مکزیک و ایتالیا به ترتیب با ۱۲ و ۱۱.۲ درصد رشد در رتبه های بعدی بیشترین رشد را در جذب گردشگر به خود اختصاص داده اند و در این میان آمریکا هم با رشد منفی ۳.۸ درصد بدترین عملکرد را به نام خود به ثبت رسانده است.

شمار گردشگران بین المللی بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری در سال ۲۰۱۷ به ۱.۳۲۳ میلیارد نفر رسیده است که در قیاس با سال گذشته ۸۴ میلیون نفر رشد داشته است. طبق این آمار این هشتمین سال پیاپی است که گردشگری بین المللی با رشد مثبت همراه است که بالاترین رشد آن با ۷ درصد مربوط به آخرین گزارش این سازمان و در سال ۲۰۱۷ به ثبت رسیده که از حیث قاره ای آفریقا و اروپا به ترتیب با ۹ و ۸ درصد رشد بهترین عملکرد را به ثبت رسانده اند.

مطالب مرتبط

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان