گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران تا ۴ اسفند ۹۷ در شیراز

گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران در شیراز

خبرگزاری های موثق به تازگی اعلام کرده اند که شهر شیراز قرار است تا امسال میزبان گردهمایی گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران باشد. این گردهمایی که در واپسین روزهای سال ۱۳۹۷ برگزار می شود، به عنوان یکی از بزرگ ترین گرد همایی ها و نشست ها در حوزه و صنعت گردشگری می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به اتفاق یکدیگر، خبر گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران در شیراز را مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم.

مطالب مرتبط:
هر آن چه که باید درباره ی شهر شعر و ادب، شیراز بدانید!
سایت موزه زمین گردشگری در شیراز راه اندازی شد
مدرسه خان شیراز، محل تدریس ملاصدرا دانشمند بزرگ ایرانی

به نقل از خبرگزاری های معتبر و معروف داخلی، آقای امیر سبوکی که مسئولیت ریاست انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان فارس را بر عهده دارد به تازگی خبر از برگزاری گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران را داده است. البته این همایش در حال حاضر در جریان است زیرا تاریخ شروع آن از ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ و پایان آن، ۳ اسفند ما یعنی تنها به مدت ۴ روز می باشد. آقای سبوکی در ادامه ی خبر گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران در شیراز که هم اکنون در حال برگزاری است، به بزرگی این همایش اشاره نمود. آقای امیر سبوکی در ضمن اعلام این خبر نیز به اعلام حضور نزدیک به ۱۰۰۰ نفر راهنمای گردشگری در این گردهمایی اشاره کرده است.

وی در ادامه نیز اضافه نمود که: استان فارس به تنهایی دارای هزار و ۵۰۰ راهنمای گردشگری در خود دارد که در این گردهمایی تنها ۴۰۰ نفر از آن ها که تاکنون در کمتر برنامه ‌ای از این قبیل شرکت کرده‌ اند، حضور پیدا خواهند کرد. وی در ادامه ی خبر گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران در شیراز نیز به نکات دیگری در زمینه ی این همایش و گردهمایی را به زبان آورد.

در واقع آقای سبوکی بر این اعتقاد است که راهنمایان گردشگری به عنوان مشاوران سفر، افرادی تاثیر گذار و برنامه ریز در صنعت گردشگری به حساب می آیند:. او در این زمینه گفت: ما از این رو محور گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران در شیراز را برای معرفی مکان‌ های کمتر معرفی شده در سراسر ایران به راهنمایان قرار داده ‌ایم که نقاط ناشناخته و یا کمتر شناخته شده ی کشور به هموطنان و گردشگران خارجی بیشتر معرفی گردد. در ادامه رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری فارس به مبانی کلی این گردهمایی که قرار است در قالب ۶ سمینار به کل راهنمایان گردشگری شرکت کننده ارائه شود اشاره نمود و اضافه کرد که: معرفی محورهای ثبت جهانی فارس و معرفی جاذبه ‌ها و نوع گردشگری مذهبی نیز از دیگر مبانی مورد نظری است که در برگزاری این گردهمایی در دستور کار ما برای راهنمایان قرار گرفته است.

آقای سبوکی در ادامه ی خبر گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران در شیراز افزوند که: با توجه به پتانسیل ‌های بالای استان فارس در مباحث تاریخی، فرهنگی و گردشگری معرفی جاذبه‌ ها با اولویت انجام خواهد شد. در برنامه های معرفی این گردهمایی در ابتدا معرفی مجموعه های سعدیه و باغ دلگشا در برنامه های روزاول گردهمایی راهنمایان قرار داده شده است و قرار است تا با این بازدید مجموعه ی سعدیه دوباره به چرخه ی بازدید گردشگران خارجی باز گردد، افزود که: در این اواخر مجموعه س سعدیه از برنامه های بازدید بسیاری از گردشگران خارجی حذف شده است، از این رو فرصت مغتنمی برای معرفی این مجموعه مجددا فراهم شده است که باید آن را با راهنمایان هماهنگ نماییم.

آقای سلوکی در ادامه بازدید از موزه ی نظامی باغ عفیف آباد، جاذبه های مذهبی کمترشناخته شده ای مانند: حرم احمد بن موسی (ع)، مساجد کمتر مورد توجه قرار گرفته مانند: مسجد جامع عتیق و مدرسه خان، بازارهای کمتر دیده شده ی شهر شیراز مانند: حاجی، اردوبازار، سرای مشیر و بازار وکیل و همچنین بازدید از مجموعه ی زندیه را در برنامه ی روز دوم این گردهمایی قرار داده است. از جمله برنامه هایی که در گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران در شیراز و در روز سوم برگزار می شود این است که گردهمایی بزرگ راهنمایان گردشگری در تالار حافظ شیراز برگزار شود و پس از آن راهنمایان گردشگری شرکت کننده در سمینارهای گردشگری نیز شرکت کنند. در آخر نیز رییس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری فارس بازدید از مجموعه های ثبت جهانی فارس با تمرکز بر محور ساسانی را به عنوان برنامه روز آخر این گردهمایی عنوان کرد.

شهر شیراز در برگزاری گردهمایی ها و نشست های گردشگری یکی از پیش گامان این صنعت به حساب می آید. دهمین نمایشگاه گردشگری بزرگ پارس که از ۲۱ تا ۲۴ آذر در شیراز، همایش گردشگری سلامت و حالا هم گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران در شیراز گواهی بر این ادعای ما و غنای بی نظیر و پتانسیل بالای این شهر و استان فارس برای برگزاری همایش هایی در حوزه ی گردشگری و صنعت توریست را نشان می دهد.

مطالب مرتبط

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان

احداث مجموعه فرهنگی شمس تبریزی در خوی