کمپانی مایکروسافت تاریخ ساز شد

مایکروسافت

امروزه کمتر کسی است که نام شرکت موفق مایکروسافت به گوشش نخورده باشد. شرکتی که عمده فعالیت‌های آن روی تولید و توسعه نرم افزارهای رایانه ‌ای است. مایکروسافت، شرکت فناوری چند ملیتی آمریکایی است که کارش توسعه، ساخت، اهدای مدارک فناوری، پشتیبانی، فروش نرم افزار رایانه‌ای است و تا به امروز نیز موفقیت های زیادی را در پس فعالیت های خود از سر گذرانده است. در ادامه با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
برترین فناوری های سال ۲۰۱۶
امکان گپ و گفت گروهی در فیس بوک میسر شد

این مجموعه، امسال توانسته به یکی از بزرگ ترین موفقیت های تاریخ دست پیدا کند.

حدود دو سال پیش بود که بسیاری از تحلیل‌ گران اقتصادی با افزایش ارزش بازار اپل، این کمپانی را دارای شانس بالایی برای تبدیل ‌شدن به اولین کمپانی تاریخ تجارت با ارزش بازار یک تریلیون دلاری می‌ دانستند. افزایش ارزش سهام اپل در فوریه سال ۲۰۱۵ به اندازه ‌‌ای بالا رفته بود که ارزش مجموع بازار این کمپانی را برای اولین بار به ۷۷۵ میلیارد دلار رساند و این کمپانی را به با ارزش‌ترین کمپانی تاریخ تبدیل ساخت. عرضه‌ نشدن یک محصول خلاقانه و انقلابی دیگر که بتواند همچون آیفون موجی به راه بیندازد، باعث شد اپل از رسیدن به ارزش بازار یک تریلیون دلاری عقب بماند، حال آنکه ارزش مجموع بازار این کمپانی به ۶۱۷ میلیارد دلار رسیده است.

حال مایکل مارکووسکی از Equities.com این پیش ‌بینی را انجام داده که مایکروسافت شانس و پتانسیل بالایی برای  تبدیل ‌شدن به اولین کمپانی یک تریلیون دلاری تاریخ تجارت دارد؛ مایکروسافت در حال حاضر سومین کمپانی باارزش از نظر مجموع ارزش بازار است. در لیست باارزش‌ترین کمپانی ‌های فناوری، اپل با ارزش ۶۱۷ میلیارد دلاری در رتبه‌ اول قرار دارد، حال آنکه گوگل و مایکروسافت به ترتیب با ۵۴۸ و ۴۹۲ میلیارد دلار در رده ‌های بعدی هستند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌ شده توسط مارکووسکی؛ در مقایسه با یک کمپانی سخت ‌افزاری نظیر اپل، یک کمپانی دیجیتال نظیر مایکروسافت دارای کسب ‌وکار پویاتری بوده و همچنین گردش مالی و حاشیه‌ سود در کسب ‌وکار دیجیتال نیز به ‌مراتب افزایش یافته است.

مارکووسکی در گزارش خود به گردش بالای مالی مایکروسافت در بین رقبا پرداخته است. همچنین نسبت قیمت سهام به درآمد این کمپانی پس از تصاحب لینکداین چندین برابر شده است. معمولا ارزش سهام کمپانی ‌های فعال در حوزه‌ شبکه‌ های اجتماعی با وجود درآمد پایین، بسیار بالا در نظر گرفته می‌شود، از این‌ رو با تصاحب لینکداین توسط مایکروسافت، ارزش مجموع بازار ۴۹۲ میلیارد دلاری برای ردموندی ها کمی پایین به نظر می‌ آید.

مایکروسافت در ازای هر سهم لینکداین، ۶۰ دلار پرداخته است، حال آنکه ارزش هر سهم فیس ‌بوک بیش از ۲۱۸ دلار است. با توجه به اینکه کاربران لینکداین از نظر حرفه‌ای، ارزش بالاتری در مقایسه با کاربران فیس ‌بوک دارند، از این‌رو تحولات مثبت بیشتری برای ردموندی ‌ها پیش بینی می شود.

مارکووسکی تنها رقیب مایکروسافت در مسیر تبدیل به اولین کمپانی تریلیون دلاری را، گوگل یا همان آلفابت می ‌داند، چراکه هر دو کمپانی حجمی از گردش مالی دارا هستند که دو برابر میزان گردش مالی فیس ‌بوک و آمازون است.

پس از یک دهه‌ نسبتا بد برای مایکروسافت تحت مدیریت استیو بالمر، این کمپانی در سه سال اخیر روزهایی را در حال طی کردن برای رسیدن به اوج  است، به ‌طوری‌که ارزش سهام این کمپانی بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است. برای رسیدن به مجموع ارزش یک تریلیون دلاری باید قیمت هر سهم مایکروسافت دو برابر اضافه شودکه یک تغییر بزرگ دیگر می‌تواند این موضوع را حتمی سازد. برای مثال رسیدن تعداد کاربران فعال ماهیانه‌ لینکداین به ۷۰۰ میلیون نفر تا سال ۲۰۲۰، می ‌تواند به‌عنوان چاشنی برای رسیدن به یک تریلیون دلار عمل کند.

مطالب مرتبط

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان