کشورهای حاشیه خلیج فارس در سال های پیش رو
با توجه به آخرین اطلاعات منتشر شده، تعداد گردشگران از اروپا به کشورهای حاشیه خلیج فارس طی سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰، ۱۷ درصد افزایش می یابد که به همین دلیل پروازهای اضافی، مسیرها، قیمتهای رقابتی تر، بازار سفر و تعداد هتل ها در سراسر منطقه از ۲۰۱۸ افزایش می یابد. با الی گشت همرا باشید تا بیشتر به ابعاد گسترده این خبر بپردازیم.
مطالب مرتبط : آسمان خراشهای دبی غالب در مسابقه آسمان خراشها لارک، یکی از جزایر دیدنی خلیج فارس
به گفته شریک پژوهشی بازار گردشگری عربستان، ناوگان حمل و نقل بین المللی تعداد ۲۴.۶ میلیون نفر از ساکنان اتحادیه اروپا را تا سال ۲۰۲۰ به کشورهای منطقه خواهند آورد که چهار میلیون مسافر بیشتر را در مقایسه با آمار سال ۲۰۱۵-۲۰۱۷ به ارمغان خواهند آورد. امارات متحده عربی و عربستان به عنوان مقصد ترجیحی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای بازدیدکنندگان اروپایی، همچنان در حال افزایش است که ۸۱ درصد از مسافران تجاری و تفریحی را به خود اختصاص می دهند. انتظار می رود امارات متحده عربی در سال ۲۰۲۰، ۱۴.۵ میلیون دلار، عربستان سعودی ۵.۴ میلیون دلار، عمان ۲.۲۱ میلیون، بحرین ۱.۷۲ میلیون و کویت ۷۳۸۰۰۰ دلار از صنعت گردشگری خود درآمد کسب کند. سیمون پرس، مدیر نمایشگاه ارشد ATM، گفت: ” از لحاظ تاریخی، اروپا و شورای همکاری خلیج فارس از ارتباطات مسافرتی و گردشگری عالی برخوردار بوده اند”.
رشد صنعت گردشگردی در کشورهای این منطقه
بر این اساس، طی سه سال آینده، ورود اتحادیه اروپا به کشورهای خلیج فارس و در بخش های تفریحی و کسب و کار افزایش چشمگیری را خواهد داشت. در حالی که گردشگران اروپایی قبلا برای استراحتگاه های لوکس خود به این منطقه سفر کرده اند، تعداد روز افزون هزاران مسافر، گردشگران طبقه متوسط و مسافران شرکت های بزرگ، به آرامی بازار سنتی را تغییر می دهند. به همین ترتیب، این رشد در بازار هتل ها باعث کاهش هزینه های پرواز نیز می شود. علاوه بر این، مسیر جدید امارات به فرودگاه استنسد در انگلستان، پرواز هواپیمایی امارات در هر ماه به آنجا همچنین به اروپای مرکزی و به ۲۴ مقصد از جمله بلگراد، براتیسلاوا، بخارست، پراگ، اسکپیه، سارایوو و صوفیه انجام می شود.
همچنین، توسعه دهندگان هتل در این منطقه توجه خود را به خصوصیات و کیفیت بازار در دبی و ریاض در حال حاضر به مجموعه ای از هتل های چهار ستاره که با نام های Aloft، Centro و استودیو M شناخته می شوند، جلب کرده اند. این رشد با پیش بینی رشد سالیانه ۱۹.۱ درصد در هتل های چهار ستاره بین سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ ادامه خواهد یافت. اطلاعات این سفرها نشان می دهد که سفر کشورهای عضو GCC نیز به اروپا طی سه سال آینده ۳۶ درصد رشد خواهد کرد و پیش بینی می شود ۸.۵ میلیون نفر از ساکنان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به اروپا سفر کنند. در حالی که بخشی از این رشد را می توان به جمعیت های بزرگ کشورهای امارات و عربستان سعودی نسبت داد، شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس که به مقصد اروپا سفر می کنند با فرهنگ، تاریخ و همچنین ارائه خدمات مهمان نوازی و بازار هی آنجا آشنا می شوند.
به دنبال جریانات پیش رو، تاثیرات این اتفاق را در رابطه بین انگلیس و شورای همکاری خلیج فارس در جلسه ی پنجم جهانی “Going Solo” بررسی خواهد کرد. این بحث به بررسی بسیاری از سوالات بدون پاسخ در مورد گردشگری در حال ورود و خروج در بریتانیا خواهد پرداخت، به طور خاص شامل تغییرات بالقوه در قوانین حمل و نقل هوایی و دیگر چالش های قانونی و اقتصادی که می تواند رخ دهد، می باشد. گردشگری مسافرتی عربی در روزهای ۲۲ تا ۲۵ آوریل در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار می شود.
منبع: breakingtravelnews.com