کشف اردوگاه ایرانی در فلسطین
در روزهای اخیر خبری مبنی بر کشف یک اردوگاه ایرانی در فلطسین که قدمت به اندازه ی ۲۵۰۰ سال دارا می باشد و کارشناسان با بررسی های لازمه متوجه شده اند که این در تپه های تل کیسون در فلسطین بقایایی از تپه های “تل کیسون” پیدا کردند که به احتمال زیاد متعلق به ارتش ایران در صدهای سال پیش بوده است. با توجه به جذابیت موضوع تیم خبری الی گشت بر آن شد تا گزارشی را در این خصوص تهیه کند که ادامه درباره آن به شرح توضیح خواهیم داد، با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید تا بیشتر درباره خبر کشف اردوگاه ایرانی در فلسطین خدمتتان اطلاعات لازم را بدهیم.
مطالب مرتبط: احداث اولین پارک گردشگری فضایی در دامغان تا پایان سال دو ساختار جدید ناشناخته در پاسارگاد کشف شد بازگشت ۱۱ هزار شی تاریخی به ایران پس از ۸۰ سال
همانطور که در بالا اشاره کردیم، در خبرگزاری های رسمی کشور خبری مبنی بر کشف اردوگاه ایرانی در فلسطین مطرح شده است که کارشناسان و باستان شناسان با بررسی هایی که در تپه های “تل کیسون” در سرزمین تاریخی فلسطین انجام داده اند نیز متوجه وجود یک اردوگاه ارتشی شدند که قدمت آن به ۲۵۰۰ سال پیش برمی گردد، به گفته کارشناسان و تاریخ شناسان این ارتش متعلق به ایران بوده و دلیل حضور این ارتش در فلسطین مربوط به تصمیماتی بوده که پادشگاه ایران در ۲۵۰۰ سال پیش به کمبوجیه دوم نیز به منظور حمله همه جانبه به مصر این ارتش را در فلسطین مستفر کرده بوده است.
مطابق با خبری که در خبرگزاری های رسمی کشور بیان خبرگزاری های خارجی به نقل از باستان شناسان گزارش داده بوده است که، حدود ۲۵۰۰ سال پیش کمبوجیه دوم پادشاه ایران با ایجاد ارتشی برای حمله همه جانبه به مصر آنها را در فلسطین مستقر کرده بود. به نوشته این روزنامه، اکنون باستان شناسان معتقدند که احتمالا این اردوگاه را در شمال سرزمین فلسطین کشف کرده اند و این مکان نقطه شروع حمله این پادشاه هخامنشی به مصر بوده است.
در میان کشف هایی که در بین بقایای منطقه تل کیسون به انجام رسیده، قدمت آن ها به دوره پارسی بر میگردد و تل کیسون تپه ای با ارتفاع ۲۸ متر بوده که در مرکز دشت ساحلی عکا نیز واقع شده است. اشیای سرامیکی و ظروف آشپزی یونانی و فنیقی آن زمان در تل کیسون نشان می دهد که این منطقه بخشی از اردوگاه ارتش بزرگ هخامنشی بوده است.
به گزارش خبرگزاری های رسمی کشور، کمبوجیه ارتش ایران را در بین سالهای ۵۲۰ و ۵۳۰ قبل از میلاد برای این که به سمت مصر روانه شوند در تل کیسون فلسطین نیز مستقر کرده بود که اکنون آثاری از بقایای آن ها نیز پیدا شده است.
کمبوجیه دوم، پادشاه هخامنشی و آغازکننده دودمان بیست و هفتم مصر و فرزند کوروش بود. از مهمترین اتفاقات مربوط به زمان وی می توان به حمله مصر و تصرف آن اشاره کرد.
پس از این که کمبوجیه دوم پادشاه هخامنشیان در سال های گذشته به قدرت رسید، بیشتر از هر چیزی فکرش و قدرت نظامی کشور را صرف مقدماتی برای لشکرکشی به مصر کرد، در سال های ۵۲۵ پیش از میلاد تدارکاتی برای لشکرکشی به مصر پایان یافت و سپاه کمبوجیه دوم در طی دو روز از صحرای سینا گذشته و مصر را در آن زمان توانستند به تصرف خودشان در بیاورند و این در آن زمان برای ایران یک موفقیت بزرگ نیز محسوب می شد.