درهای کاروانسرای گردشگری و تاریخی شاه عباسی در کرج و در مراسمی با حضور مسئولان کشوری و قشر های مختلف مردم که به مناسبت دهه کرامت و در شب دوشنبه برگزار شد، بازگشایی شد. در این مراسم و به نقل از ایرنا که گروه های هنری اقوام ایرانی به اجرای برنامه های شاد و متنوع پرداختند، مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ابراز داشت: با هزینه ای ۳۰ میلیارد ریالی و با هدف توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال در این استان، مراحل آماده سازی کاروانسرای شاه عباسی طی شد. در ادامه با الی گشت همراه باشید تا سایر ابعاد این خبر را بررسی کنیم.
مطالب مرتبط : معرفی کاروانسراهای استان سمنان استان البرز هتل ۴ ستاره ندارد! از این روستا می توانید «همه جا» را ببینید!
زیربنای این مجموعه ۳ هزار متر مربع است که علاوه بر قسمت های دیدنی و پذیرایی، نمایشگاه دائمی صنایع دستی نیز برپا شده است، علاوه بر این، دارای فضای تالار ها، رستوران های سنتی و حجره های صنایع دستی است که می تواند معرف خوبی برای قسمتی از تاریخ این کشور و این استان باشد و نکته قابل توجه این است که با راه اندازی این مجموعه حدود یکصد شغل ایجاد شده است. کاروانسرای گردشگری و تاریخی شاه عباسی مربوط به عهد صفویه به ثبت ملی رسیده است و در واقع این کاروانسرا یک مجموعه با ارزش و تاریخی است که از آثار فوق العاده در کشور و دارای ظرفیت بالایی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی می باشد.
رامین افشاری در ادامه بیان کرد که مرمت و بازسازی کاروانسرای گردشگری و تاریخی شاه عباسی با تلاش های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان البرز در حدود سه سال است که انجام شده است و از مسئولان ذی ربط در سطح استان و کشور انتظار این است که حمایت همه جانبه خود را از این مجموعه جهت توسعه گردشگری و اشتغال داشته باشند و ترتیبی اتخاذ گردد تا درهای این مجموعه بر روی گردشگران و تاریخ دوستان برای همیشه باز باشد.
در همین راستا و در طی مراسم، معاون سیاسی امنیتی و فرهنگی استانداری البرزاعلام کرد که استان البرز دارای آثار تاریخی منحصربه فرد در کشور است که نشانه این است که این منطقه از تاریخ و فرهنگ غنی برخوردار است و از این پتانسیل برای جذب بیش از پیش گردشگران، تاریخ دوستان و طبیعتگردان صرف گردد تا از این رونق گردشگری بتوان برای شکوفایی اقتصادی و اشتغال استان نهایت استفاده را برد.
همچنین با مرمت و بازسازی آثار ارزشمند تاریخی در این استان امکان بازدید از این گنجینه ها توسط گردشگران میسر گردد. استان البرز که در مسیری پرتردد واقع شده است بطوری که در مسیر مسافران ۱۴ استان واقع است، می بایست به یکی از مقاصد گردشگری در کشور تبدیل شود که برای محقق شدن آن باید زیر ساخت های لازم تامین گردد. در حال حاظر استان البرز شامل ۴۵۰ اثر تاریخی و طبیعی ثبت شده ملی می باشد.