پوشیدنی های هوشمند اغلب به کار نمی آیند!

smart-wears

تحقیقاتی که توسط گارتنر انجام شده حاکی از آن است ۲۹ درصد از ساعت های هوشمند و ۳۰ درصد از مچ بندهای ورزشی و حفظ تناسب اندام بعد از گذشت مدتی از خریداری آنها کنار گذاشته می شوند و دیگر به کار نمی آیند.

البته؛ اگر چه تعداد کاربرانی که به خرید پوشیدنی های هوشمند علاقه مند هستند کم نیست، اما بررسی‌های موسسه تحقیقاتی گارتنر نشان می‌دهد یک سوم این پوشیدنی‌ها بعد از خریداری کنار گذاشته می‌شوند. در ادامه با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
با ایلی، اولین مترجم پوشیدنی جهان آشنا شوید
گلکسی نوت ۷ و آشوب هایش

در تحقیق یاد شده بیش از ۹۵۰۰ نفر از مصرف کنندگان و کاربران این نوع ابزار و تجهیزات از استرالیا، انگلیس و آمریکا در حد فاصل ماه های ژوئن تا آگوست مورد پرسش قرار گرفته و از آنها در مورد نگرش شان به این نوع ابزار و وسایل سوالاتی مطرح شده است.

همچنین تلاش شده تا رفتارهای آنان در زمان خرید ساعت های هوشمند، مچ بندهای حفظ تناسب اندام و عینک های واقعیت مجازی مورد بررسی قرار گیرد. علت اصلی عدم استفاده از این وسایل این بوده که کاربران آنها را دارای فایده تشخیص نداده، از آنها خسته شده بودند یا وسایل یاد شده شکسته شده و آسیب دیده بودند.

تحلیل گران گارتنر بر این اعتقادند؛ توقف استفاده از ابزار یاد شده یک مشکل جدی برای صنعت تولید پوشیدنی های هوشمند است و آینده صنعت مذکور را مورد تهدید قرار می دهد. برای حل این مشکل باید کارآیی ابزار یاد شده افزایش پیا کند تا انگیزه بیشتری برای خرید و استفاده از آنها به وجود بیاید.

گارتنر نرخ پذیرش و تمایل به استفاده از ساعت های هوشمند را تنها ده درصد تشخیص داده، اما می گوید این رقم در مورد مچ بندهای حفظ تناسب اندام ۱۹ درصد و در مورد هدست ها و عینک های واقعیت مجازی تنها ۸ درصد است.

علاوه بر عدم تعریف کارآیی مناسب برای این ابزار و وسایل قیمت بالای آنها هم مانعی در برابر خریدشان به شمار می آید. بیشترین نرخ میزان استفاده از ساعت های هوشمند با ۱۲ درصد مربوط به آمریکا بوده و انگلیس و استرالیا با ۹ و ۷ درصد در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

 

مطالب مرتبط

داروهای غیر مجاز در سفر به تایلند را بشناسید!

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟