این روزها عرضه فبلت از سوی کمپانی های مختلف داغ است. این کلمه که از ترکیب دو کلمه فون Phone و تبلت Tablet ساخته شدهاست، به ابزارهایی با صفحه لمسی گفته میشود که بعضی خصوصیات تلفن همراه و تبلت را دارا هستند. این فبلت ها از تلفن همراه بزرگتر و از تبلت کوچک تر بوده و دارای اندازهای بین ۵ اینچ تا ۶٫۹ اینچ است. در ادامه با الی گشت همراه باشید.
مطالب مرتبط: تکنولوژی جدید در گوشی های سامسونگ ایرانی ها به چه نوع گوشی هایی علاقه دارند؟!
به دنبال همین موضوع، کمپانی چینی هوآوی چندی قبل از تازه ترین فبلت خود به نام میت ۹ رونمایی کرد. این موبایل که در گروه پرچمداران شرکت سازنده جای می گیرد، امکانات مختلفی نظیر نمایشگر فول اچ دی ۵.۹ اینچی، باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی، حسگر اثر انگشت و سیستم دوربین دوگانه را در خود جای داده است. هوآوی اعلام کرد که به زودی فبلت خود را وارد بازار آمریکا می کند. با این همه به باور برخی این دستگاه احتمالا با چالش های بسیاری برای جلب توجه کاربران این کشور روبرو میشود.
اخیرا نیز یکی از مدیران عالی رتبه شرکت مذکور در مصاحبه ای که با نشریه وال استریت ژورنال داشته اظهار کرده که عرضه میت ۹ به بازار آمریکا «بسیار چالش برانگیز» است.
حضور کمرنگ این برند چینی در آمریکا (کمتر شناخته شده بودنش در این کشور) و نگرانی هایی که در مورد امنیت محصولات آن مطرح شده است (پیشتر از موبایل های هوآوی به عنوان تهدیدی علیه امنیت ملی آمریکا نام برده شده بود) باعث شده که پیش بینی ها در مورد میزان فروش میت ۹ در پایین تر سطح خود هستند.
از سوی دیگر گفته می شود این شرکت برای هماهنگ سازی محصولاتش با استانداردهای فنی مورد نیاز شبکه های موبایلی آمریکا متحمل هزینه های قابل توجهی شده است. یکی از مدیران هوآوی در این باره گفت: ما هنوز تشخیص نداده ایم که چطور این موانع را میتوانیم حذف کنیم.
اگر فراموش نکرده باشید، ماه گذشته این کمپانی اعلام کرد که در نظر دارد میت ۹ را به بازار آمریکا عرضه نماید اما تاریخ یا قیمت دقیقی را برای این منظور اعلام ننمود. در ادامه اما افراد مطلع مصاحبه ای با نشریه وال استریت ژورنال انجام دادند و ادعا کردند که این پرچمدار احتمالا تنها از طریق فروشگاه های آنلاین عرضه شده و اپراتورهایی نظیر اسپرینت و ورایزن سود چندانی را از محل فروش آن کسب نمیکنند.
از سوی دیگر به خاطر مناقشاتی که بر سر نقض پتنت میان هوآوی و تی-موبایل به وجود آمده، احتمال آنکه شاهد همکاری این شرکت و عرضه میت ۹ از سوی این اپراتور آمریکایی باشیم بسیار ضعیف است.
لازم است این را هم بیفزاییم که عرضه موبایل های هوآوی به بازار آمریکا از اوایل امسال آغاز شد و هم اکنون نیز این شرکت ۰.۴ درصد از بازار اسمارت فون آن را در اختیار دارد که در مقایسه با سهم ۳۹ و ۲۳ درصدی اپل و سامسونگ بسیار ناچیز است
ریچارد یو مدیرعامل کسب و کار محصولات مصرفی هوآوی در مصاحبه ای که اخیرا انجام داده ابراز امیدواری کرده که شرکت متبوعش ظرف دو سال آینده جایگاه دوم بعد از اپل را از نظر سهم بازار در آمریکا را مختص خود خواهد کرد. گفتنی است که این موبایل هم اکنون با قیمت ۷۴۳ دلار در اروپا فروخته میشود.