لوگوی همدان، پایتخت گردشگری آسیا رونمایی شد!
شهر همدان، به عنوان پایتخت گردشگری قاره آسیا سال ۲۰۱۸ معرفی شد. البته این انتخاب در بین ۳۴ شهر آسیایی انجام شده و در بین همه شهر همدان توانست به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شود. خبر انتخاب این شهر ایرانی به عنوان پایتخت گردشگری در سال ۲۰۱۸، دوشنبه شب ۱۶ بهمن ۹۶، در یک برنامه زنده تلویزیونی در استان همدان با حضور مسئولان مربوطه به صورت رسمی رونمایی شد. در ادامه این خبر همراه با الی گشت باشید.
مطالب مرتبط: حقایقی از همدان که در هیچ جا نخوانده اید! کشف استخوان های ۲۸۰۰ ساله یک کودک ۱۰ ساله در همدان!
دوشنبه شب گذشته، همدان به عنوان پایتخت گردشگری در قاره آسیا معرفی گشت. این انتخاب در بین ۳۴ شهر آسیایی دیگر نیز بوده است و با رونمایی لوگوی همدان، پایتخت گردشگری ۲۰۱۸ در شبکه تلویزیونی به طور زنده از شبکه استانی همدان و با حضور مسئولان مربوطه رونمایی شد. در این لوگو که توسط اساتید برجسته استان همدان و با موضوع گردشگری طراحی شده است، نمایی از قله الوند به عنوان نماد گردشگری استان همدان جلوه گری می کند.
نماینده مردم همدان و فانین در ادامه این خبر در مجلس شورای اسلامی گفت: استان همدان در سال ۲۰۱۸ در میان ۳۴ شهر آسیایی دیگر به عنوان پایتخت گردشگری این قاره مطرح شده است که این موضوع باعث افتخار همه مردم همدان است. امیدواریم تا در پی این اتفاق فرخنده صنعت گردشگری این شهر وسعت بگیرد. حمیدرضا حاجی بابایی افزود: رویداد همدان ۲۰۱۸ نباید به میزبانی چند رویداد بین المللی ختم شود بلکه باید از این رویداد برای رونق گردشگری استان فرصت سازی کنیم. همچنین معاون امور عمرانی استاندار همدان نیز در ادامه خبر همدان، پایتخت گردشگری آسیا در این برنامه تلویزیونی گفت: از رویدادهایی همچون همدان ۲۰۱۸ باید برای شناساندن ظرفیت های همدان در ابعاد جهانی بهره برد. محمود رضا عراقی هم افزود: همدان ظرفیت های بسیاری در حوزه گردشگری دارد که باید از این ظرفیت برای رونق همه جانبه استان بهره برد.
به گزارش خبرگزاری های رسمی، استان همدان در سال ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است و در این سال میزبان وزرای گردشگری ۳۴ کشور آسیایی و بیش از ۵۰۰ عضو وابسته به سازمان جهانی گردشگری خواهد بود.
استان همدان، با تمدن ۳ هزار ساله ای که داراست به عنوان یکی از کهن ترین شهرهای جهان بشمار می رود، و در دامان کوه الوند پهنه گسترانیده است، و به واسطه دارا بودن بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری، در سال ۸۵ با مصوبه مجلس شورای اسلامی به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران معرفی شد. همچنین این استان با دارا بودن آثار تاریخی و باستانی ارزشمندی همچون تپه هگمتانه، کتیبه های گنجنامه، آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، گنبد علویان و جاذبه های طبیعی همچون غار علیصدر هم اکنون به عنوان پنجمین شهر گردشگری کشور شناخته می شود.